Promenader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Dün alet kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra açma tuşuna basınca tuşun ışığına çok az elektrik gelip ışığını saliselik yakıyordu ama alet açılmıyordu. 5 10 saat sonra tekrar deneyince açıldı. Bugün tekrar aynısı oldu ama artık basınca güç tuşunun ışığı yanmıyor ve açılmıyor. Pili çıkarıp adaptörle denedim, takıp adaptörsüz denedim vs. ama yinede açılmadı. Kurtarma şansım var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 öncelikle geçmiş olsun :)-D açılmama durumuna bir çok şey neden olmuş olabilir laptop modelini yazarsan en azından manuel olarak ne yaptırabiliriz ona bakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Abra a7 6.2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 garantiye gönderceksin mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Kesin patates mi alet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ben bozdum aleti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Promenader said: Dün alet kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra açma tuşuna basınca tuşun ışığına çok az elektrik gelip ışığını saliselik yakıyordu ama alet açılmıyordu. 5 10 saat sonra tekrar deneyince açıldı. Bugün tekrar aynısı oldu ama artık basınca güç tuşunun ışığı yanmıyor ve açılmıyor. Pili çıkarıp adaptörle denedim, takıp adaptörsüz denedim vs. ama yinede açılmadı. Kurtarma şansım var mı dostum bende de geçen sene bir monster vardı benzer bir sorun yaşamıştım. hiçbir problem yokken bilgisayarı açmak için tuşa bastığımda bi anda yüksek bir uyarı sesiyle beraber bilgisayar açılmadı. anakartın yandığını söylemişlerdi götürdüğümde. garantiden ücretsiz tamir yaptılar şu anda sorunsuz çalışıyor alet. 2 günde falan tamir ettiler teslim ettiler direk. garantin devam ediyorsa endişe etmene gerek yok hallediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 gönder gitsin, 1-2 günde hallediyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Promenader said: Abra a7 6.2. abi laptop abra a yemiş. malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 mokoko said: Promenader said: Dün alet kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra açma tuşuna basınca tuşun ışığına çok az elektrik gelip ışığını saliselik yakıyordu ama alet açılmıyordu. 5 10 saat sonra tekrar deneyince açıldı. Bugün tekrar aynısı oldu ama artık basınca güç tuşunun ışığı yanmıyor ve açılmıyor. Pili çıkarıp adaptörle denedim, takıp adaptörsüz denedim vs. ama yinede açılmadı. Kurtarma şansım var mı dostum bende de geçen sene bir monster vardı benzer bir sorun yaşamıştım. hiçbir problem yokken bilgisayarı açmak için tuşa bastığımda bi anda yüksek bir uyarı sesiyle beraber bilgisayar açılmadı. anakartın yandığını söylemişlerdi götürdüğümde. garantiden ücretsiz tamir yaptılar şu anda sorunsuz çalışıyor alet. 2 günde falan tamir ettiler teslim ettiler direk. garantin devam ediyorsa endişe etmene gerek yok hallediyolar. Tamir edilirde format atıyorlar mı o sıkıntı. İçinde yedeği olmayan baya çok şey var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Peregrin said: ben bozdum aleti :P Elektrik faturası yüzünden oldu bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Bugün aradılar sıvı teması olmuş diye 3600e alınan alete değişim için 2100 lira istediler. Onarıö için 100 dolar + kdvyide 680 lira olarak çevirdiler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 yenisini al abi, yenisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Promenader said: Bugün aradılar sıvı teması olmuş diye 3600e alınan alete değişim için 2100 lira istediler. Onarıö için 100 dolar + kdvyide 680 lira olarak çevirdiler lol. eninde sonunda saticam sana o laptopu :) uzuldum lan, gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 feverfeverray said: yenisini al abi, yenisini.. Evden çıkmak için kyk yatsın diye bekliyorum :( burhaniye tarafına araba vsyle geçeceksen yasadan bi tost ısmarlarım (tu) @Peregrin Büyük düşünüyorum abi, senin makina kesmez beni (:P) Efil efil bfyi tvye takıp oynarım dedim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 zaten direkt burhaniye'ye geliyorunk, içine diyosan eğer araba yok da yürürüz ya arkadaşla.. 5-6 km falan merkeze tuttuğumuz pansiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ben burhaniyede oturuyorum telefon ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 hmmm.. NO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 feverfeverray said: zaten direkt burhaniye'ye geliyorunk, içine diyosan eğer araba yok da yürürüz ya arkadaşla.. 5-6 km falan merkeze tuttuğumuz pansiyon. Direk burhaniye nasıl oluyor illa balıkesirden geçmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Metrobüs gidiyor Burhaniyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Evdeki pleb bilgisayara yolladıkları fotoğrafları indirdim ama pek bir şey anlamadım, anladığım kadarıyla da dökülen sıvı benim dökebileceğim bir sıvı değil. bu arada sıvı denilen şeyler sadece soketlerde var. yarın tekrar arayacağım siz hayırdır çeksem bi' işe yarar mı ? http://i.hizliresim.com/WYo9pL.jpg http://i.hizliresim.com/l14rpk.jpg https://i.hizliresim.com/jnA1an.jpg http://i.hizliresim.com/qBy8D5.jpg Bi' son fotoğrafta belli ama sıvının boardda bıraktığı kalıntılarla buradaki izin alakası yok. ayrıca bazı yerlerde hiç bir neden yokken düzensiz boğazlar ve halkalar oluşturmuş. vidaların olduğu yerler normal yuvarlakken o şekillerin oluşması garip ve tutarsız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 uppity duppity bippity bop. herhangi bi fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 yenisini al abi, net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Yok ya herhangi bişey dökmemiş olmamın yanı sıra ne döküldüğüde belli değil. Soketlere bakıyorsun topak topak şekerli bir şey kapağa bakıyorsun şekersiz normal su gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 O topak topaklar kısa devreden oluşan şeyler sanırım. Arkadaşın, annen, kardeşin dökmüştür, farkettirmeden silmiştir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar