pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Yarın Koç y.l. için son başvuru tarihi, yds'm 85 ama adamlar en az 87 istiyor. Ielts, toefl vs. yok :( Kesin kayıta kadar 87lik yds teslim etme şansım var ama yapmayacağım sanırım. Çok canım sıkkın ağalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 E yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Hangi programa başvuracaksın? :) YDS için iletişime geçip şartlı kabul var onu sorabilirsin. Bu durumda mülakatlardan sonra kabulün gelince kayıt yaptırabilmek için dil belgesinde istedikleri minimum skoru alman gerekiyor. YDS'yi bilmiyorum ama bu süreçte TOEFL veya IELTS alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 87 ne yaa. Niye 85 yada 90 değil. Oranın yerin hazır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 87 bildiğim kadarıyla ÖSYM'nin açıkladığı TOEFL eşdeğerliğinden geliyor: Yabancı Dil Sınavları Eşdeğerlikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 okulun kendi sınavı vardır onu bi soruştur yada dönem içi denklik alırsın toelf falan denmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Arma said: 87 ne yaa. Niye 85 yada 90 değil. Oranın yerin hazır heralde 80 sorudan 70 doğru gibi bi baraj seçilmiş olabilir. yds'de yanlış doğruyu götürmüyor çünkü aksi halde daha yuvarlak bi şeyler seçilirdi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 orc_lord said: Hangi programa başvuracaksın? :) YDS için iletişime geçip şartlı kabul var onu sorabilirsin. Bu durumda mülakatlardan sonra kabulün gelince kayıt yaptırabilmek için dil belgesinde istedikleri minimum skoru alman gerekiyor. YDS'yi bilmiyorum ama bu süreçte TOEFL veya IELTS alabilirsin. matematik. şartlı kabul kesin kayıt tarihine kadar yeterli skoru istiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Koç'ta eskiden hazırlığı geçmek için TOEFL yapıyorlardı yada dışarıdan TOEFL/IELTS alıp belgelemeniz gerekiyordu. Sanırım şimdi hazırlıklarda TOEFL yerine kendi sınavını yapıyor, yaz döneminde okulda olan ELC'ler muhtemelen Temmuz veya Ağustos'ta bu sınava giriyor olacaklar. pontipati, şimdiden kolay gelsin valla dostum. Hele bide Attila Aşkar ile falan çalışmak durumunda kalırsan amanın şaka bi yana inşallah olur :P Fakülteler hatta programa göre fark edebiliyor onu öğrenmen lazım ama baktımda FAQ'de zaten dil belgesi olmadan başvurabilirsiniz ancak sonradan sınava gireceğiniz tarihi belirtin diyor. Aynen eğer şartlı kabül alırsan kayıt tarihine kadar hangisi olursa olsun dil belgeni tamamlaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Şartlı kabul aldım :). İngilizceyi verirsem bir sorun kalmıyor. Orada burslu yüksek lisans yapan patiler varsa soracağım sorular var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Ben Sabancı'da master yapmıştım, dönem içinde evrakı teslim edebiliyorduk biz, ben de öyle yapmıştım, pek sorun olacağını sanmıyorum senin için de :> Tebrikler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 pontipati said: Şartlı kabul aldım :). İngilizceyi verirsem bir sorun kalmıyor. Orada burslu yüksek lisans yapan patiler varsa soracağım sorular var :) Sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar