Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darksword Trilogy


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Dragonlance romanlarına birazcık olsa ilgi duyan herkesin adını bildigi yazarlar Margaret Weis ve Tracy Hickman, Darksword Trilogy adı altında topladığı üçlemesinin ilk kitabı olan Forging the Darksword Karakılıç Üçlemesi: Karakılıçın Dövülüşü adıyla ,Daha önceden Ölüm Kapısı Serisindeki Çevirisinden tanıdığımız Niran Elçi' nin çevirisiyle İthaki Yayınları tarafından yayınlanmıştır.



Konusu:
Büyü güçlerinden yoksun doğan ve doğduğunda hakkı olan her şeyden mahrum edilen Joram, "ölü" kabul edilmiştir. Ama yine de uzak bir kır köyünde, yoksun olduğu gücü ihtiyat ve elçabukluğu sayesinde saklayarak büyümeyi başarır.

Kendi savunurken birini öldürmek zorunda kalan Joram, artık sırrını köylülerden saklayamaz; büyüsü yoktur, yaşamı yoktur. Yabantopraklar'a kaçan Joram, uzun zaman önce yasaklanmış olan bilim sanatını uygulayan, kanun kaçağı Teknolojistler'e katılır. Burada gizemli bir "ölü adamı" avlamak için özel görevle gönderilen, fakat bunun yerine kendisini karanlık Duuk-tsarith kastından kaçak bir savaşbüyücüsü ile bir zeka ve güç yarışı içinde bulan, katalist Saryon ile tanışır.

Joram ile Saryon birlikte daha büyük bir yazgı arayışına başlarlar -zalim Blachloch'u devirmelerini ve güçlü, büyü emici Karakılıç'ı yapmalarını sağlayacak gizli kitapların keşfiyle başlayan bir yazgı

Serinin diğer kitapları:
Vol.2-Doom of the Darksword
Vol.3-Triumph of the Darksword

Piyasaya verileceği 12 Ağustos tarihine kadar sadece ideefixe.com'da satılacaktır. Şipariş vermek için tıklayın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anaa tukceye mi cewrilio ne guzel bende tam amazondan ingilizcesini ismarlamistim

*!zamanlamasinin kafasina sicar*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
Please, a little respect... For I am Costanza, the lord of the idiots! - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitap hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. Kitap tanıtımlarında kitap hakkında yapılan yorumlar okuyucu icin bayagı bir yararlı ve bilgi verici olmaktadır. Tanıtımı yapılan kitapları daha onceden okumus olanlar bu konuda destek verirlerse sevinirim.
Kitabı hangi dilde okudugunuzu da belirtirseniz sevinirim.


[hline]
[hline]

[hline]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
Eh yıl 2004 bir aratayım dedim ve umdugum gibi thread karsıma cıktı.
Su anda Karalıcın Dovulusunu bıtırdım
2. cilt olan Karakılcın Yazgısındaydım. Oldukca guzel bır hıkaye gercekten bir Weis&Hickman kalitesini yansıtıyor.

3 kitap 87-88 yılları arasında yazılmıs fakat 97 yılında Weis&Hickman "Peki ya sonra ne oldu" diye sormayı surdurenler icin "Karakılıcın Mirası" adlı 4. son kitabı yazmıslar.

Su anda butum kıtapları aldım buyuk bır ıstahla okuyorum.

Diger okumus bıtırmıs arkadaslarında goruslerını almak ısterım bu seri hakkında tabi spoiler vermeden ;)[signature][hline] The Truth is out There

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hehueh türkçeye annem çevirdi. Aynı zamanda Karakılıcın Mirası'da raflardaki yerini aldı, MW&TH sevenlere duyurulur. Gidin alın, hatta 5-10 tane alın birini çay altlığı yapın, biriyle mangal yakın vs. vs.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."


[Bu mesaj zlorwf tarafından 11 Ağustos 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Bu tıp şeyler gereksiz geliyor bana yok Raistlinin hedesi yok Karamurat ın kılıc ı bana acıkcası gereksiz geliyor...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 01 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Hmm.. zorla sevdirilemez tabi.. ama raistlin hedesi karamurat kılıcı derken bunları okuyup da söylediğini var sayıyorum.. yoksa çok boş demiş olucaksın..


Birinci olarak ben görüş sunmusum Senin dediğine bir yanıt olarak ''ahaha gereksizsiniz okudugunuz da gereksiz '' gibi bir yanıt vermemişim değil mi?

İkinci olarak ben okumadığım birşeyin üzerine yorum yapıcak kadar virajcılar dan değilim açıkcası bilenler bilir o yüzden yorum Sn Patilerin..

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soul salarım uzeıne letheyi :P


Heffer bu arada Darksword trilogy zaten bi ucleme aslında fakat 4. kitap bunlardan 10-15 yıl gıbı bı zaman sora cıktı.

Zaten 4. kıtabın basında "Peki ya sora ne oldu dıye soranlara hıtafen yazılmıstır" yazıyor ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...