bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 çünkü ego çünkü varoluş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 senko said: millete kendini beğenmiş ahmak demek, kendini beğenmişlik değil midir? adam da neden boyleyiz diye sormus. ters bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ok o zaman. ben kendimi beğenmiyorum ama. aynaya bakınca tipimi skyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ayrıca kendini beğenmişik değildir. Biraz argo olacak ama göte göt diyen göt mü oluyor? http://aktuelarkeoloji.com.tr/iskele-yapiminda-kullanilan-selcuklu-mezar-taslari Adamlar mesela selçuklu mezar taşı ile iskele yapmış. Gidip yapana sen neden böyle yaptın yahu bunlar hazine, kültürel değer desen ne cevap verir? a- Mahçup bir şekilde bilemedik beyim der. b- Ne fark eder yahu taş işte yaşamımızdan işimizden önemli mi diye zeytinyağı olur. Sen bu b seçeneğine ahmak demeyeceksin de kime diyeceksin. Ahmak: sıfat aklını gereği gibi kullanamayan, bön, budala, aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 beni ikna etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 AHMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 siz senko'yu anlayamazsınız lan. ben anlarım. forumda bi senko, bi ben, bide kimdi? şurda üç kişi michael cera tipli adamlarız. sakalı tüyü olmayan. 25-30 yaş aralığında olup liseyi yeni bitirmiş gibi gezen. 16 yaşında hacı sakalına erişen sizler anlayamazsınız bizi. yalnız değilsin senko http://i.hizliresim.com/L3ArkG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 migrostan 2 bira alırken kimlik sormasalar yeticek bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 26 yaşında halimle dolmuşa bindiğimde 1 öğrenci diyorum. kimse işgillenmiyo. bardak dolu bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 şuraya geçenlerde yaşadığım 10 saniyelik bi olayı uzun uzun yazmıştım da hatırladıkça içim ezildi adamın cahilliğinden ve beyinsizliğinden. sizleri de zehirlememek için vazgeçtim. ama yüzde yüz haksızken bile "allah allah ya ben napayım ya görmüyon mu yea" diyeni bile gördüm yani. neyse şunu koyayım onun yerine. https://s.instela.com/m/cehalet-ne-guzel-lan-insan-her-seyi-biliyor--i589045-1200x630.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar