DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Beyler pardon yazmayı unuttum ameliyat başarılı geçmiş, yarın foto gelir, parayı da tekrar sorayım eksik kalmış mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 evet resimler gelsin ona göre yeni kampanya başlatıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Para tamammış, kedinin akibeti bi haftaya anca belli olur demiş doktor(?) eleman kediyi görmeye gitmemiş kız arkadaşı da yollamamış küsmüşler galiba fdsfsd neyse bu var elimizde http://i.imgur.com/zvcwcOr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Atac mi takmislar hayvana o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 3k ya ligatür mü bağlamış harbiden asfdafsd yaşasın cahillik edit: before xray var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Begenmedim bunu beyler ucak kaldiriyorum izmire slayer a dalacaklar gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 beyler vet açıklaması 04/06 / 16 Tarihinde kliniğimize acil olarak getirilen BAMBAM adlı tekir 3 yaşlı kedi hastamızın ilk müdahalesinde akciğerlerinde kanamaya bağlı bir sıvı toplanması ve solunum güçlüğü mevcut idi. Hastamızın yapılan tam kan sayımı ve vital ölçümleri ( tansiyon, kan basıncı vb.) sabitlenip hasta stabil hale getirildikten sonra yapılan ayrıntılı muayene ve ileri tetkikler sonucu thoracal vertabra 9-10 arasında kırık olduğu tespit edildi. Kırık pozisyonu ve hastanın nörolojik muayenesi sonucunda sinirlerde iletim olabileceği hasta sahibine iletildi. Acil operasyona alınması gerekliliği anlatıldı. Ancak iki gün sonraki muayenesinde ve tekrar alınan x-ray sonuçları doğrultusunda kırık fragmentlerinin hareket ettiği ve daha da kötü bir pozisyona ulaştığı fark edildi. Maalesef kırık fragmentleri normal pozisyona getirilse dahi başarı oranı düşük olabilecek bir operasyon olduğu hasta sahibine iletildi. Ancak BAMBAM a bir şans daha verilmesi gerektiği konusunda hem fikir olunduktan sonra operasyona karar verdik. Operasyon öncesi yapılan kan tahlilleri ile her şeyin yolunda olduğu ve anestezi için sağlık sorunu olmadığına karar verip ameliyatını yaptık. Kırık yapısı ve bölgenin anatomik yapısı göz önüne alındığında spinal stapling yöntemini uyguladık. Ancak bölgeye ulaştığımızda kırık yapısı ve şekli sinir iletiminin sağlıklı olma ihtimalinin düşündüğümüzden daha düşük olduğunu fark etmemize sebep oldu. Operasyonun başarılı geçmesi bizim için bir umut ışığı yine de.. bundan sonraki süreçte artık uygulanacak iyi bakım ve fizik tedavi ile en azından hayati fonksiyonlarını devam ettirebilmesini ümit etmekteyiz. İlgi veteriner kliniği adına Veteriner hekim Aykut ÇOKOĞULLU Eleman ilk gün para problemi yüzünden olmadı, ikinci gün kan değerleri tutmuyor diye almadı dedi, burda da tutuyor yazmış. İbne herif ilk başta alsa ameliyata kaymayacak kırık. Tabii sahiplerinin de hatası var bilmiyolar böyle bi sorunda nasıl davranılır ne yapmak lazım vs. Bu veterineri tavsiye eden veteriner de 'çok kötü durumdaydı ama ben kurtardım' edebiyatı yapmaya çalışıyo, iyileşir o kedi demiş. Yardım edenlerin yüreğine sağlık, inşallah iyileşir demekten başka bişey gelmiyor şu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 yazılan yazıdan o hayvan kendini toplamaz gibi bir alt mesaj aldım ya. iyileşir umarım ya. en pis operasyonlar/kazalar bunlar. sahibine ve aslan parçasına sabırlar. aklına gelirse 1 ay sonra falan sorsana yine durumunu sahibine. kötü haber olursa buraya yazma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Eleman haber veriyor sağolsun, yazarım gelişmeleri, kötü bişi olmaz inş olursa da yazmam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Kediler dirayetli hayvanlar ya, götü başı ayrı oynar artık ama toparlar, alışır kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Benim kedilerden birini yilan isirdi dun. Bugun toparladi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 zehilri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Esh said: Benim kedilerden birini yilan isirdi dun. Bugun toparladi ama normal karete filmlerinde. Kedi dövüyordu yilani? bir yanlisin olmasin kardes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Ya pardon da 3k ile bir kedi hayatı kurtarana kadar 10 15 hayvan kurtarirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bodrumda zehirli yulan akrep yok ya ama aci veriyo tabi, soktugu yeri titretiyo. Cok nadir sokar kediyi. Ama soktu mu da yatiriyo iste iki gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ulfang said: Ya pardon da 3k ile bir kedi hayatı kurtarana kadar 10 15 hayvan kurtarirdiniz. bu ne demek şimdi? 10000tl ye ameliyat olacak bi insan varsa da bırakalım ölsün o 1000 tl ye 10 kişi kurtaralım? saçmalayacak yer mi arıyosun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bodrum derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: ulfang said: Ya pardon da 3k ile bir kedi hayatı kurtarana kadar 10 15 hayvan kurtarirdiniz. bu ne demek şimdi? 10000tl ye ameliyat olacak bi insan varsa da bırakalım ölsün o 1000 tl ye 10 kişi kurtaralım? saçmalayacak yer mi arıyosun anlamadım. Evet o 10 kişiyi kurtaralım. Birini değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Oruc tutmayin abi yaramiyorsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ulfang said: Ya pardon da 3k ile bir kedi hayatı kurtarana kadar 10 15 hayvan kurtarirdiniz. üst limiti söyle sen ona göre hareket etsin millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Ya bırakın bu işleri izmir sopengaziyi kaç kişi biliyor? Hayvanlar birbirlerini yemeye başladı . En son önlerinde kuflenmis ekmek cuvallari vardı ve hayvanlar dovusuyodu yemek için. Tabi bir hayvan yerine on tane kurtarmayı secerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ulfang said: Evet o 10 kişiyi kurtaralım. Birini değil. tamam sen eşin dostun anan baban çocuğun öyle bi duruma düşerse dersin 'çok pahalı tutuyor ben aynı paraya 10 kişi kurtarcam sorry' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ohh slayer tam bir slayer güzel vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: ulfang said: Evet o 10 kişiyi kurtaralım. Birini değil. tamam sen eşin dostun anan baban çocuğun öyle bi duruma düşerse dersin 'çok pahalı tutuyor ben aynı paraya 10 kişi kurtarcam sorry' diye. konu hayvanlar alemi . Hayvan gibi örnek vermeye gerek yok 1 kopek < 15 kopek 1 kedi < 15 kedi basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar