Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Merhaba, Merak ettiğim konu gönüllülük çalışmalarında bulunuyormusunuz? Bulunuyorsanız hangi organizasyonlarda nasıl yardımcı oluyorsunuz? Nonprofit ama size tecrübe katacak organizasyonlar bulabiliyormusunuz? Mesela proje yönetmek sitiyorum ben böyle bir organizasyon için. Para falanda istemiyorum ama hangi organizasyona nasıl ulaşmak lazım. Varmı böyle bildiğiniz yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 para vermiyeceklerse niye uğraşayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 türkiyede gönüllülük eheuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ben cok yaptim. hepsi de sikko kari kiz toparlamaya gelen tiplerle COCUKLARLA BOYAMA YAPIYORUZ :)))) diyen instagram kizlariyla dolu. toplum gonulluleri bi nebze iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bu dünyada yapcağım tek gönüllü işi hayvanlar için olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Yakın zamanda (2 ay kadar önce) AÇEV ve Toplum Gönüllüleri Vakfı'na başvurdum beni şeyedin diye; geri aramadılar. Sanırım insan gücüne ihtiyaçları yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 valla ben ya bu iznimde ya da otekinde nepal'de depremden etkilenmis bir koy icin structural olarak yapilandirilmasi icin projelerine bakacagim. nonprofit islere akacaksan global dusun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 aynen, turkiye'de ortam yeterince les Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 karı oluyorsa yapılır gerçi düşündüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 www.idealist.org burada güzel şeyler çıkabiliyor ama yerleri çok uygun değil. Kadıköy Lions diye bişey var ama bunlar daha çok oraya buraya para topluyorlar şuanda. Bu tarz yerler olabilir ama düzgün bişey bulmak zor gerçekten türkiye'de. Yurtdışı da baktımda proje olunca çok fazla toplantı vs katılmak gerekiyor fiziksel oalrak yakında olursa daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ben akuta gidiyorum bi süre sonra baydım sürekli bi hatun peşinde koşma durumları var asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 akut falan değilde, açev yada. Gidip yemek dağıtmak değil de organize edilmiş düzgün projelerden bahsediyorum. Nepaldeki iyimiş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 nepal e beni de yazın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 senko said: karı oluyorsa yapılır gerçi düşündüm de Ona harcayacagin zamanı daha iyi değerlendirip kari problemini para ile cozmek daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 haci structural olarak sorun cikartmayacak, bolgedeki en ucuz malzemelerle yapilacak ama yalitimi uygun olan bisiler bakacagim iste. installation suresi minimum olmali, elle insa edilebilmeli vs.vs. ha saglik problemi vs cikmazsa 28 hazirandan sonraki hafta icinde ya da 26agustos'tan sonra gitmeyi dusunuyorum ama henuz hicbisi ayarlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Sevgilisinden yeni ayrılmış, terk edilmiş hatunlara yaslanılacak omuz olarak, teselli hayrı işliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Arkadaşlar yokmu önereceğiniz organizasyon kurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 kafamda 2 tane gönüllülük projesi var. biri çevre, geri dönüşüm ve yardımlaşma ile ilgili. diğeri ise yediklerimiz ve sağlık ile ilgili. 2 proje de müthiş. uzun vadede para kazanarak, kendini idare edebilir konuma gelebilir. Yani gönüllü olarak başlayanlar ayda 10k ücretle çalışabilir. fakat initial cost milyonlar. Projelerimi gizli tutuyorum şimdilik. Zengin olursam. Dünyaya adımı bırakarak gideceğim. Bu kuruluşlar ile. edik: yani şöyle söyliyim, insanlara yardım eli uzatmak istediğinizde ilk tercihiniz benim kuracağım sistem olurdu, eğer bi şekilde hayata geçseydi proje. milyoner varsa okuyan p.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Proje yönetimini direk sana dışardan verirlermi bilmiyorum. Gönüllülük bazlı katılacaksan , TGEV de gönüllü olmak için bir kaç eğitime alıp sonra seni birimde istediğin , özelliğine göre yönlendiriyorlar. Çevre olarakta karetta karettaların yuumurtlama dönemleri için bir kaç çevre kuruluşunun programları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 KillJoy said: kafamda 2 tane gönüllülük projesi var. biri çevre, geri dönüşüm ve yardımlaşma ile ilgili. diğeri ise yediklerimiz ve sağlık ile ilgili. 2 proje de müthiş. uzun vadede para kazanarak, kendini idare edebilir konuma gelebilir. Yani gönüllü olarak başlayanlar ayda 10k ücretle çalışabilir. fakat initial cost milyonlar. Projelerimi gizli tutuyorum şimdilik. Zengin olursam. Dünyaya adımı bırakarak gideceğim. Bu kuruluşlar ile. edik: yani şöyle söyliyim, insanlara yardım eli uzatmak istediğinizde ilk tercihiniz benim kuracağım sistem olurdu, eğer bi şekilde hayata geçseydi proje. milyoner varsa okuyan p.m om attim. detaylari konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 KillJoy said: 2 proje de müthiş. uzun vadede para kazanarak, kendini idare edebilir konuma gelebilir. Yani gönüllü olarak başlayanlar ayda 10k ücretle çalışabilir. fakat initial cost milyonlar. Projelerimi gizli tutuyorum şimdilik. Zengin olursam. Dünyaya adımı bırakarak gideceğim.[/i] Bak bu da 3snde stream isteyen gibi ahahah Abi bu aşırı özgüven yüzünden korluk yasiyorsunuz haberiniz yok. Anhora da ayni 3sn streamcisi de ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 3snyeciyle kıyasladın o_O benim amacım projenin sadece biraz ilgi çekmesi :) Belki birisinin bi yerlerde tanıdığı vardır, kime ulaşacağım konusunda fikri vardır. Gönüllü birileri vardır, o yüzden öm. yok söylemicem de söylemicem diye tutturmadım ki. duologue'da ciddiyet daha fazla oluyor sonuçta haksız mıyım. mesela marty ile anlaştık sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Hayırlı olsun, marti milyoner miymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 kuran kursu yapıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar