Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 araba linea galiba yıl - km ve fiyat nedir, biraz bilgilendirme yapabilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 c elise falan bakabilirsin linea baya kotu araba c eliseler kocaman ici falan mutis fenn said: Bana gemi gibi geniş araba lazım, genişlik olmazsa olmazım. Bu sebeple sedan ve siteyşın vagon bakıyorum. 25,000 param var ve 5-6 bin ihtiyaç kredisi çekeceğim 3 yıl ve borcum çok olduğu için limitleri sonuna kadar zorladım. 25 binde benim değil ayrıca hepsi borç. Şu an favorim fiat linea 1,3 multijet euro 5 motor 95 beygir. Çevresinde satmak isteyen temiz bi araba olan bilgilendirirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 40 binin altına c elysee yok bildiğim kadarıyla, bizim baldıza iş yerinden vermişlerdi bakmıştık netten biraz fiyatlara. ama içi hakikaten gemi gibiydi arka diz mesafe inanılmaz araçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Pordakal said: araba linea galiba yıl - km ve fiyat nedir, biraz bilgilendirme yapabilir misin. 2014 21,000 km 37,000 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Suark said: c elise falan bakabilirsin linea baya kotu araba c eliseler kocaman ici falan mutis fenn said: Bana gemi gibi geniş araba lazım, genişlik olmazsa olmazım. Bu sebeple sedan ve siteyşın vagon bakıyorum. 25,000 param var ve 5-6 bin ihtiyaç kredisi çekeceğim 3 yıl ve borcum çok olduğu için limitleri sonuna kadar zorladım. 25 binde benim değil ayrıca hepsi borç. Şu an favorim fiat linea 1,3 multijet euro 5 motor 95 beygir. Çevresinde satmak isteyen temiz bi araba olan bilgilendirirse sevinirim Aldım artık. Yine de teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Hayirli olsun, o araçların motoru çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar