Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 tanımadığım kişilerden mesaj almayı nasıl engelleyebilirim? alsam da "diğer" kutusuna düşsün ben onay verince ulaşsın sadece nasıl ayarlanıyor bu?
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 zaten öyle değil mi standartı? arkadaş değilsen diğer'e gitmesi lazım mesajların.
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 tanımadığın kişileri arkadaşlıktan çıkartarak.
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 yok demek istediğim arkadaş listemde bulunmayan kişilerden aldığım mesajlar. x kişisi beni tanımıyosa mesaj ya hiç mesaj atamasın ya da diğer kutusuna düşsün istiyorum
Editor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bizde diyoruzki zaten öyle :) yada uyarı gelio bu senle konuşmak istio diye...
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 yahu ben de diyorum ki bana gelen mesajlar diğer kutusuna düşüyorken kız arkadaşıma gelenler direkt gelen kutusuna düşüyor:)
h2s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ayarlar>gizlilik kısmanda benimle kimler iletişim kurabilir kısmı var. temel filtreleme mutlak filtreleme falan var. Mutlak filtreleme olarak değiştirirsen diğer kutusuna düşer.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 kız arkadaşına mesaj atanlar onu takip mi ediyor veya ona arkadaşlık isteği göndermiş, henüz kabul veya red edilmemiş kişiler mi?
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 eskiden 2-3 tl gibi para verip direk gelen kutusuna gönderebiliyodun kızların. belki hala vardır basıyolardır parayı abazanlar.
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 h2s said: ayarlar>gizlilik kısmanda benimle kimler iletişim kurabilir kısmı var. temel filtreleme mutlak filtreleme falan var. Mutlak filtreleme olarak değiştirirsen diğer kutusuna düşer. rica etsem 2 dakika bi ss atabilir misin kendi facebookundan? bende var kimler iletişim kurabilir kısmı ama düzenle deyince "bana kimler arkadaşlık isteği gönderebilir" sorusu çıkıyo onu da herkes ya da arkadaşlarımın arkadaşları seçebiliyorsun sadece yani mutlak filtreleme yok bende k1nJo said: kız arkadaşına mesaj atanlar onu takip mi ediyor veya ona arkadaşlık isteği göndermiş, henüz kabul veya red edilmemiş kişiler mi? hmm buna bakmadım aklıma gelmedi bi bakiyim
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 akşam oldu buralar değerlenir diyerek bir güncelleyeyim konuyu.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Doğum yılını 2002 sonrası yaparsan sorun kökten çözülür.
Dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Naptılar o iş bilgilerine ' De_Dust_2 De A yı koruyor ' da çalışan eleman memur oldu mu ?
Öne çıkan mesajlar