Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Selamlar, Sadece defter yenilemenin prosedürü nedir? Google yeteneklerim yetemedi bulmaya. Sadece defteri yenilemek için, sıfır pasaport alır gibi randevu almak gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Goc.govtr ye baktin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Alınıyor evet, gidip defter harcı yatırıyorsun sonra standart işlem. Gerçi emniyetine göre randevu mandevu almadan da işlem yapabiliyorsun. Daha bugün gittim taşrada 15dkda hallettik işimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ankara için randevu alıp git. Sonrasında alakasız hac bilmemne yoğunluğuna denk gelme ihtimalin var. Hatta salak herifler bi ara pasaport defteri kalmadı diye pasaport vermiyorlardı, insanlar birikip yığın oluşturmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 sadece defter yenileme nasıl oluyor? pasaport dediğin zaten sadece defter değil mi? defter harcı ve bişey harcı diye iki ayrı ücret vardı onu hatırlıyorum da, biri olmadan öbürü nasıl ve niye olur ona yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Pasaportunun hala süresi varsa ama defterde boş sayfa kalmadıysa veya kimlik bilgilerinde herhangi bir değişiklik olduysa sadece defter yeniliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar