Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 böyle bir şey istanbulda falan olsa neler olur baya bir merak ettim aslında :) (album:6499) (album:6501) (album:6502) (album:6503) (album:6500) [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. ps: cok saol dres :) [Bu mesaj Popeye tarafından 01 Şubat 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 göremiooruk resimleri...[signature][hline]tuana...
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben göremedim resimler açılmıo :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kedi yasak diye kaldırmıştır[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Popeye![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 resimler baya ilginç ufacık kareler içinde x işareti var müthiş bi buzul çağı evet[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oha süper ya hehe, popeyenin albümündende bakabilirsiniz görmediyseniz[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Buzul çağında resimlerde yokolmaya başladı :lol:[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 albümde sorun var sanırım link vereyim kedinin codeladıgı albümden bu kadar olur zaten hevesimizi kursagımızda bıraktı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 temel reis resimlerde erimiş[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 doktor korkuyorum.... geri dönülmez nokta ... brrrrrrr üşüdüm lan[signature][hline]tuana...
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çok ilginç ..[signature][hline]yörünge dışı
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ordaki arabanın ustundekı buz cozuldukten sonra arabaya bi tekme atmak isterdim nasıl da parcalanır varya heh[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu Türkiye'de herhangi bi kentte olsa hayat felç olur, o ne öle ya brrrrr. Allah göstermesin[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Jip'ın Anteni Süper Enteresan (faketmediyseniz dikkatlice bakın... Orda Insan O buz parçası Kopucak Diye Beklio...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 O sogukda ne dip balığı olur var ya atıcan kırlangıça[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 KaraKedi Out / WhiteTiger In :P[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: en azından site içi komutlardan haberdar admin istiyoruz bu arada, saklamışlar benden komutları zaten ipsiz sapsız tipleri siteden uzaklaştırmak için ugraşmaktan komuta bakacak zamanım olmadı hastaydım abimlerdeydim sıralarız bahaneleri siz gönlünüzü ferah tutun ehe (asıl sorun kedinin diline düşücem)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Albüme bi girdim bu topicin olacagını hissettim zaten AAOUUWW o ne biçim buzdur öyleeee[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial [code=php]I hest kust fest dast yaust pest[/code]
Elrond_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 brüşşş içim dondu valla orada insan nasıl yaşar?
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 2. resim dikkatimi çekti bir araba full buz tutmuşken diğer araba pırıl pırıl buz parçaları bile yok arabanın üstünde:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 of manyak güzel bir manzara :) ankara'da güneş açtı eser kalmadı...[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:142/melancholy/depression)|
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: LoMBaK, 01 Şubat 2005 15:40 tarihinde demiş ki: 2. resim dikkatimi çekti bir araba full buz tutmuşken diğer araba pırıl pırıl buz parçaları bile yok arabanın üstünde:) o araba resmi çekenin arabası heralde :)[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ohaaa[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar