logtrig Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 playstation 2 eksiksiz, hatasız, 2 tane kolu var. 150 TL hp laptop 2014 ortalarında almıştım. intel celeron 1.86ghz, 4gb ram, 64bit işletim sistemi. 500gb hdd. 400 tl'ye gönderebilirim, bilgisayarda sadece bir kaç ay autocad kullanıldı. onun dışında kullanılmadı ve şu an format atılmış şekilde gönderilecek. pazarlığa açığım, laptopu 800 tl'ye almıştım, tekliflere açığım. ipod touch 4.nesil 32gb siyah renk. 250 TL ipad 3, 32gb, beyaz, wifi sim kart takılabilen versiyonu. 500 TL ek olarak 250 adet dvd var, listeyi paylaşamadım ama isteyen olursa mail atabilirim. şimdiden fiyat söylemek istemiyorum siz listeyi görmeden. koleksiyon yapan veya ilgilenen olursa fiyat verebiirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 İpad 3 16gb wifi'ı 600e satıyodu geçenlerde biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 satmaya çalışırlarda geçen ipad air gördüm 600TL den sahibinden Küfür ettim aletler eskidi ya pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Arkadaşlar ipad ile ilgili önemli bir detayı atlamışım. Aletten ses gelmiyor. Kulaklık takınca sıkıntı yok ama dışarıya ses vermiyor bilmiyorum neden. Baktırmadım da hiç. Bu sebeple fiyatını 350'ye çekiyorum. Ben spotify için kullanıyorum sadece bluetooth speaker'a bağlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hadi arkadaşlar alın şunları hayrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 logtrig said: Arkadaşlar ipad ile ilgili önemli bir detayı atlamışım. Aletten ses gelmiyor. Kulaklık takınca sıkıntı yok ama dışarıya ses vermiyor bilmiyorum neden. Baktırmadım da hiç. Bu sebeple fiyatını 350'ye çekiyorum. Ben spotify için kullanıyorum sadece bluetooth speaker'a bağlayıp. kürdanla ve kulaklığın jakıyla aletin jak girişini kurcala biraz. Peçete meçete sok, temizle yani deliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Öm attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 jak girişini temizlemesinin manası ne ki komodo, aletin hoparlorunden ses gelmiyor, kulaklık takınca problem yok diyo. Param olsaydı ben alırdım ipad'i aslında(tabi pazarlık ederim :D). en kötü, şu ufak yuvarlak hoparlorlerden taktırıp kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ipad yarın gidici bir aksilik olmaz ise. diğerlerine bir el atın be arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 İpad satışı devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Magnum said: jak girişini temizlemesinin manası ne ki komodo, aletin hoparlorunden ses gelmiyor, kulaklık takınca problem yok diyo. Param olsaydı ben alırdım ipad'i aslında(tabi pazarlık ederim :D). en kötü, şu ufak yuvarlak hoparlorlerden taktırıp kullanılır. Alet kulaklık varmış gibi algılıyor ve hoparlöre ses vermiyor. iphoneda yaşadıydım problemi 2-3 kere de ondan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ipad'i ben alabilirim hacım ya. ses sorunu olmayaydı iyidi gerçi. yine de 275 lira yollayayım bugün. (kozmetik sorunu var mı? yabış yabış mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 275 ne abi düşürmeyin piyasayı ben de aynısının grisini satıcam sdfg Benimkinin aporlösü çalışıyo gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 İpad 350 tl ile ginaly'ye satıldı. Diğerlerine de el atın sevaptır. Bir adet ipod touch daha var 4.nesil var 8gb siyah. Onu da 150'ye veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bende iphone var da ipod touchla iphone da yapılamayan bişey yapılıyosa alayım senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Abi iphone un omru daha uzun olur iki alet olması daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 logtrig said: hp laptop 2014 ortalarında almıştım. intel celeron 1.86ghz, 4gb ram, 64bit işletim sistemi. 500gb hdd. laptobun ürün numarası ne? TV ye bağlamalık bütçe dostu bir ürün aranıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bitti mi simdi ipad..ucuzundan kelepirinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ben aldım. sana satayım, 450 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ginaly said: ben aldım. sana satayım, 450 lira. İşte ticaret bu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 adam haybeye cin degil ya..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 iyi esnaf alırken kazanır kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 danacım valla 10 numara alet. ekranda fiske yok. retina ekran bi de cam gibi ellam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Beyler şu ipod touch ları da bir alın aldırın be. Dvd de var 250 adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar