BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Sadece evdeki Wifida yaşıyorum bu sorunu. Bazen mesaj alma vermede 10 15 dakikalık bazen daha fazla gecikmeler oluyor. Mobilde yada ofisteki wifida yaşamıyorum bu sorunu. Bu olay olduğunda telefondan browsera girip internet olup olmadığına bakıyorum her seferinde internet aktif ama WhatsAppda durum aynı. Pil optimizasyonu WhatsApp için kapalı, uykudayken wifi sürekli aktif olacak şekilde ayarlı. Bir türlü anlayamadım nedenini. Bilen, duyan, anlayan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 uydunet mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Windows phone ise düzelmiyordu en son buna benzer bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Evet Uydunet. Yok HTC M8 telefon. Sadece evdeki modemde yaşıyorum bu sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 uydunet bende de anyı. yarım saat sonra gelen mesajlar mevcut. ama telefonda aktif internet kullanırken sorun yok. sanırım o push olayı düzgün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 uydunet modeminden olabilir, bağlantı gidiyor bazen bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 yok ya bağlantı gitse oyunlarda gider. çatır çatır cs oynuyorum soruın yok ama whatsapp mesaj gelmiyor fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bende whatsapp uygulaması sıkıntı çıkarıyor arada gidip geliyor, uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 modemle ilgili bi şey bu, bağlantıyı kesiyormuş gibi bir şey yapıyor idle olunca. ben de yaşıyordum eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 extra router kullanıyorum ben onda sorun yaşamadım yani arada 10sn filan takılma oluyorda öyle eskisigibi olmuo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 uydunet modeminde wifi kanalini degistirmek çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 htc one m8 var bende de aynı sorunu yaşıyorum. Uydunet'e özel bir sorun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bende de uydunet var, aynı sorun mevcut. modem ya da uydunetin kendiyle alakalı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bende de benzer sorun olmuştu ama nasıl atlattım valla hatırlamıyorum. DHCP yerine manuel ve sabit ip mi aldırmıştım, yoksa telefona bi güncelleme çaktım da olmuş muydu, hatırlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar