Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Evet, Ankara'da doğalgaz yok. Dün gaz bittiği için almaya gittik, sistem kapalı dediler; başka bir postaneye gittik, yine sistem kapalı dediler. Yarına kadar evdeki yeter diye geri döndük. Bugün tekrar gittik, yine yok. Sordum, soruşturdum; doğalgaz sistemini güncelliyorlarmış. Şehirdeki hiçbir postane ve banka gaz satmıyor. 25-31 Mayıs arası satmayacağız diye haber vermişler, 2 Haziran oldu hala yok. Yarın da gelmeyecek sanırım diyorlar. Sonra da araya haftasonu giriyor. 12 gün gaz satılmıyor gibi görünüyor, sonrasını da Allah bilir. Gaz kalmadı, yıkanamıyorum lan. Bulaşıklar da birikiyor. http://www.yasamoykusu.com/images/person/orjinal/I__Melih_Gokcek2_yasamoykusu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yıkanamamak nedir leğen kova yok mu yaz geldi otur leğene yıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Leğeni nerede ısıtacağım? Ocak yanmıyor zaten. Ankara'yı bilmiyor olabilirsin ama su 10 derece filan musluktan akan. 20 derece üstüne bugün dün çıktı havalar. Gidip bir tüp alabilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 nasıl yani anlamadım ankarada siz gazı kontür gibi mi alıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Rusyadan Gaz yok nasıl verelim yoksa sen bölücü müsün devleti zayıf göstermeye çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 1 küçük piknik tüpü al dursun evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ankalel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yok bilmiyorum ankarayı da o halde bir tane piknik tüpü alıp takılmaca aynı bakanın dediği gibi 2 kazak giysinler hesabı biri çıkar der bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bu sistem niye var ? çok saçma değilse gaz kotası almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Evet sayaclar degisiyor.manuelle tekrar gecis yapiliyor.melih basgan boyle buyurdu.ilginc teoriler donuyor ortalikda dijital lerin hepsinde default bi hata yuzunden cok yaksanda az gelmesi yada ocagi belirli derecede yakarsan saatin bunu algilamamasi gibi sehir efsaneleri duydum.yalniz dijitalleri parayla saran basgan bunu bedeve vermesi ilginc tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Kota ile satiyorlar iste. Kisin evlerin kotasi oluyordu, belli bir miktarin uzerinde alamiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 niye olduğunu anlamayacağım 2 sistem oldu 1)AKK'di 2)kontürle gaz satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Birincinin nedeni ulkenin kullanabildigi veriyolunun ulkenin nufusuna yetmemesi. Ikincinin nedeni de ayni, veriyolu yerine dogalgaz de iste. O da kotali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 hadi interneti ülkece kullanıyoruzda biz İstanbul'da ver gazı yansın ortalık modundayken siz belli bi yere kadar yakıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 İ. Melih farkı o. Yakında size de gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 gaz duasına çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 diyorlardı da hakikaten inanmıyorum kontürle gaz almak nedir bu çağda? birde neden sadece ankarada bu uygulama? cayır cayır yakıyoruz biz valla kotaysa istanbula konulması lazım asıl hepsini geçtim bunlara rağmen neden ankarada kalıyorsunuz hala anlamadım aklımda deli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 biz kartsız kullanıyoruz hala yeni abonelik açanlara itelediler galiba kartlı sayaçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 200 liralık gaz paket olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Ankara'da fiyatlar daha pahali bir de Istanbul'dan buna ragmen. 1,010 sizde, 1.031 bizde m3 basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 CHP döneminde ekmek karneyle veriliyordasdfadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Yanılmışım bu arada. Gecen carsamba'dan beri satilmiyormus, bugun gaz satilmayan 9. gunmus. Ne denir bunlara artik siz secin... 9 gundur yazilim guncellemesi yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ''adamlar mars a gitti lan'' dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 200 tl ğstğ satılamıyormu bunun şimdi? kontürlü istemiyorum faturalı olsun diyemiyormusun? Otomatik ödeme falan? ocak yok, sıcak su yok bu nasıl işkence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar