Arqas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Arkadaşlar buraya böyle bir konu yazacağım hiç aklıma gelmemişti. Ve yazarkende çok üzgün olduğumu ve çaresiz kaldığım için buraya bu yazıyı yazıyorum. Burada yazacağım sağlık sorunu, kendi halam'ın karaciğer yetmezliği var bunun için acil derecede karaciğer nakli yapılması gerekmektedir bunun için kan grubunun -b-grubu rh pozitif veya negatif olması gerekmektedir. İnsan hayatına önem veren ve yardımcı olmak isteyen ve kan grubu uyan kişilerin [email protected] adresine mail ile bana ulaşsın yalnız fazla alkol kullanmayan ve sigara kullanmayan karaciğeri temiz sağlıklı olan kişilerin ulaşmasını rica ediyorum. Turkiyenin her neresinden olursanız olun ulaşım ücreti kalım ücreti tarafımdan karşılanacak bu iş için her türlü fedakarlıktan kaçınılmayacaktır. Daha ayrıntılı konuşulacaktır. İyi niyetlerinizle...[hline]Herşey daha iyi bir Online Gaming için.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 geçmiş olsun diyorum Bu konunun ciddiyeti nedeniyle bence daha çok okunan bir yere sabitlenmesini rica ediyorum[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 07 June 2003 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Geçmiş olsun. =[ Umarım bulursunuz kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yanlış anlamış olabilirim ama sadece ölülerden karaciğer bulunabilir sanıyordum? sonuçda yaşıyan biri karaciğerini bağışlarsa onada aynı şeyler olucak. Ablama sordum bu nasıl olur diye: Karaciğerin sadece 5 te 1 ni alırlar çünkü aldıkları kişiniden alınabilicek en büyük parça bu kadarmış ve bu miktarda bi parça alınması durumunda verici kişinin karaciğeri kendini yenileyip o parçayı tekrar üretebiliyormuş. Bunu bilmiyordum. Kan grubum uyuyor. Ama yaş uymuyor.[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 afedersin ama bu karaciğer naklinin nasıl gerçekleşeceği hakkında biraz daha bilgi verseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum, karaciğerin bir parçası mı alınacak vericiden mesela? benim kan grubum uyduğu halde hemofili olduğum için (ameliyatlardan kaçınmam gerek) ilgilenemeyeceğim ama ilgilenecek arkadaşlar merak edecektir doğal olarak.. ekleme: ben sorana kadar cevabı yazılmış o da güzel.. :) bol şans diliyorum bu arayışınızda ve acil şifalar..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister [Bu mesaj Sam tarafından 07 June 2003 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Türkiye'de yaklaşık 4OO hastanın karaciğer nakli beklediği, ancak yılda sadece 50-60 organ plantasyonu yapıldığı bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 in$allah karaciğer buLunur benim kan uymuyo uysa werirdim daha korpe 16 yasındayız temiz...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... [Bu mesaj Joe tarafından 07 June 2003 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 18 mi neydi karaciğerin büyümesi daha bitmediğinden veremiyorsun bende 16 yım kanımda uyuyor ama 3 yıl sonra felan olsa[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 benimde uyuyor ama yaş uymuyor[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Umarim bulursunuz. PS: Bildigim kadarı ile Karaciger nakli yasayan bir insandan olmuyor En fazla 1 saat once Vefat etmis birinden yada sayılı omru olanlardan bagıs yolu ile oldugunu biliyorum.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben 0rh pozitif im annemle bir konusıyım amabende kansızım boyum 1.71 vede 48 kilyyum cok domates yerım :D neyse gercekten gecmis olsun annemle anlasırsam 0.1 litre benden kan alısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 e benımde o zaman yaş uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bu yas sartmı? yaa[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Off gecmis olsun hakkaten ya cok uzuldum ....[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Yanlış biliyorsun, yukarıda link verdim bununla ilgili. Haliyle karaciğer olduğu gibi sökülmüyor canlı vericiden, bir parça alınıyor sadece, sanırım 1/5 gibi. said: alkadras, 07 June 2003 03:14 tarihinde demiş ki: Umarim bulursunuz. PS: Bildigim kadarı ile Karaciger nakli yasayan bir insandan olmuyor En fazla 1 saat once Vefat etmis birinden yada sayılı omru olanlardan bagıs yolu ile oldugunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arqas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Arkadaslar bir arkadaşımızın dediği gibi tüm karaciğeriniz alınmaycak sadece belli bir parcası 5/1 i kadar bir parça alınacak çevrenizde bana yardımcı olacak yaş ve her şeyi uygun olan biri var ise bana muhakkak ulaşsın gereken her şey yapılacaktır. Dediğim gibi hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyorum bu nedenle özel mesaj yolu ile bana ulaşın oradan telefon adres gibi bilgileri konuşabliriz. Yada cevrenizde bana yardımcı olacak her kim varsa bana ulaşsın... Ayrıca bunu giriş sayfası haberi yapabilirmiyiz 1 hafta gibi kısa bir süremiz kaldı ...[hline]Herşey daha iyi bir Online Gaming için.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 acil şifalar diliorum[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben kan grubumu bilmiyomki valla[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gecmis olsun.insallah eski saglıgına kavusur.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 geçmiş olsun. :([hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 geçmiş olsun arkadaşım en kısa zaman halan iyi olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ya b rh pozitif en çok bulunan kan grubu bi sürü kişide var bu kadarda olmayın ya ülen ufacuk bi parça alıcaklar tırsmayın![hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 2 ay sonra 18'im. 2 ayda karaciğerin boyutu değişmez zannedersem. Kan grubum 0 Rh+ Yardım edebilirsem ne mutlu bana. Fakat şu karaciğer nakli olayı hakkında biraz daha bilgiye ihtiyacım var.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 acil şifalar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Geçmiş Olsun :[[ Acil Şifalar ya...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar