Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 alan olmazsa ekran kartına talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ekran kartı bütünleşik abisi. anakartta yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bütünleşmemiştir o, meme yapmıştır en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Gs serisi komple butunlesik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 evet beyler, açılış fiyatı 2500. i7-4700HQ 16gb RAM 256gb ssd (2x128 msata raid 0) + 1tb 7200 rpm hdd GTX765M kart (en zayıf halka) 17.3" 2.2 cm kalınlık, ekranına rağmen ince ve hafif. adaptörsüz 3kg'nin altında. (2700 falan) pili ölü durumda, çıkardığınızda 10 dk falan gidiyor anca. ama ilk aldığımda da 1 saat anca gidiyordu zaten. 2014 şubat vatan'dan alınma. kol dayanan yerde boyada incelme var, altta iki tane kauçuk eksik :) onun dışında ekranda veya kasada kusur yok. ha bir de geçen içini açıp temizleyeyim dedim, vidalardan biri yalama oldu, onu çıkarırken çevresini çizdim baya. (alt kapakta). onun dışında atmık, pizza sosu vb yok üstünde. yanında vasatın üstü bir soğutucuyla vereceğim kauçuklar çok sorun olmaz. oyun oynarken ısınan gpu-cpu dizayn gereği klavyeden uzakta, o yüzden 60C tuşlara basmıyorsunuz, bu bir artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Sen bunu sparka vermedin mi olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 dükkanın önünü oyaladı almadı sonra. en son vazgeçtim dedi gelirse düşünürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Oha beni de oyaladi pust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Oyalama beni veda et artik Msi dan sasma veda et artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 darbe oldu işlerim bozuldu yine alırım ama adamın acele ihtiyacı varmış 2800 e alcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ACELESİ VARMIŞ! bastırın 1500 civarına alırsınız acele etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 haha yalancı. BU ARADA, alet kendime kasa topladıktan sonra teslim edilecek. o da EN GEÇ 5 ağustos falan olur, sonraki haftaiçi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 imam sen balta vuracağına kamyonu geri yollasana nankör :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 çek var hmpss diye geldim şişko çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 tuşlar ışıklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 RGB ışıklı. apaçi desenler falan yapabiliyorsunuz veya tek renk sabit yanabiliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ARKADAŞLAR FİYAT 2200. bu kadar indi, daha da iner diye bekleyenler, 1800'de alıcısı hazır şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 power mode da kullanırsan pili dayanmaz. eco/energy saving modda kullanırsan daha çok gidiyor pili. Alacak olan da daha önce dediğim yerde 0 pil sipariş edip kurtarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Başlığa bayıldım. Gece bi zamundaya bakıyım ben en iyisi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 daha iyisinin bozuğunu satayım, tamir fiyatıyla 500 lira pahalı oluyo bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 acil paraya ihtiyacım var, 2000'e bırakıyorum. alan arkadaş parayı 1 ağustosta yollayacak ama ben laptopu 5-6 ağustos günlerinden birinde teslim edeceğim. kabul ederseniz görüşelim. çok "demanding" oyunlarla işiniz yoksa bence 2 sene daha geçerliliği olan kelepir bir kasa. bir düşünün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 1800 verrim cumartesi 6sında alırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 abi istanbulda mısın? kargoda başına bir şey gelsin istemem öyle peşin ödeme alıp bir de mağdur etmeyelim. bir de gördün, baktın, beğenmedin, almamak isteyebilirsin. ama beğenmezsen paranı geri ödemem için sonraki maaş günümü beklemen gerek. ne varsa topladığım kasaya gömeceğim bu ay. pizza yemeden yaşayacğaım (literally). son olarak yakın arkadaş 1800'e bekliyor, daha yüksek giderse sat dedi. o yüzden ev bark sahibi adamsın hadi ver 2k helalleşelim. (+1 sene forumda yaverciklik pakedi hediye, her esprine anırarak gülmek, her fikrine abi haklısın yazmak vb.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 1500 nakit çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 arkadaşa 1800'e gitti. kelepir gitti ama elden çıkarmak lazım napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar