Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop'a bira döktüm. Ne yapmalıyım?

Voys

Öne çıkan mesajlar

ani bir reflex sonucu elim biraya çarptı ve bira direk klavye, mouse kısmının komple üstüne köpüre köpüre yayıldı.

Önce bilgisayarı kapattım tuşundan 10sn sonra da elektrik kablosunu ve diğer bağlı kabloları çıkarıp silebildiğim kadar sildim. Bira kuruyunca tuşlarımı kullanamam korkusuyla gidip muslukta suyun altına soktum dökülen yerleri iyice temiz suyla duruladım.

fakat.

tam bu sırada laptop açıldı kendi kendine ama görüntü yok. Kapatmaya basılı tutuyorum kapanmıyor. sonunda kapandı ama yine açıldı derken 6-7 kere açıldı kapandı. en sonunda pil aklıma geldi de pili çıkardım direk oraya kadar ıslaklık vardı.

Ters çevirdim bilgisayarı ve kurutma makinesiyle kuruttum, şimdi de 2 gün bekleteceğim açmadan önce.

gg mi yoksa kurtulur mu dersiniz? ne yapmalıyım vs. servise götürsem adam ne yapacak ekstradan?
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

direk pilini sökecektin sonra bezle silebildiğin kadar silip pirince falan yatıracaktın klavyeyi sökebildiğin kadar kapağını arkasını vs
SUYLA NİYE YIKIYON

ya pil hiç aklıma bile gelmedi kabloları çekince. ters çevrince laptop ı gordum arkada kasjfa.

suyla özellikel yıkadım, bira kuruyunca yapış yapış olur tortu bırakır arkasında diye, denize düşen telefonu tatlı suyla yıkama kafası. şimdi pirince yatırsam olur mu? evde pirinç de yok gerçi. gidip alayım tavsiyene göre.

tuşlar çıkmıyor (belki çıkıyordur ama çıkmıyorsa zorlayıp bir de onları kırmak istemiyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı kaynakların çoğunda su en zararsız sıvı olduğundan dolayı şeker bulunduran sıvıların dökülmesinden sonra çalışmazsa suyla yıkanması tavsiye ediliyordu. çok kısa süre içinde aklıma ilk gelen suyla yıkamak oldu açıkcası, 2 kere denize düşen Iphone kurtardım bu şekilde çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...