Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ani bir reflex sonucu elim biraya çarptı ve bira direk klavye, mouse kısmının komple üstüne köpüre köpüre yayıldı. Önce bilgisayarı kapattım tuşundan 10sn sonra da elektrik kablosunu ve diğer bağlı kabloları çıkarıp silebildiğim kadar sildim. Bira kuruyunca tuşlarımı kullanamam korkusuyla gidip muslukta suyun altına soktum dökülen yerleri iyice temiz suyla duruladım. fakat. tam bu sırada laptop açıldı kendi kendine ama görüntü yok. Kapatmaya basılı tutuyorum kapanmıyor. sonunda kapandı ama yine açıldı derken 6-7 kere açıldı kapandı. en sonunda pil aklıma geldi de pili çıkardım direk oraya kadar ıslaklık vardı. Ters çevirdim bilgisayarı ve kurutma makinesiyle kuruttum, şimdi de 2 gün bekleteceğim açmadan önce. gg mi yoksa kurtulur mu dersiniz? ne yapmalıyım vs. servise götürsem adam ne yapacak ekstradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 soguk bi bira ac herseyden önce sdf edit: gg olabilir islakken acildigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 keşke açmadan önce kurutsaydın iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 tuzlu fıstık at üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Pirince yatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Mikrodalgaya at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 camasir makinesine at iyice durulansin bi yalniz vernelle, yumusacik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ibret al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 tuborg mu efesmi onu de ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 direk pilini sökecektin sonra bezle silebildiğin kadar silip pirince falan yatıracaktın klavyeyi sökebildiğin kadar kapağını arkasını vs SUYLA NİYE YIKIYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 maivresnon said: tuborg mu efesmi onu de ilk karpackie %9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Kahve dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Yapılmaması gereken herşey yapılmış, rip laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Fistan said: direk pilini sökecektin sonra bezle silebildiğin kadar silip pirince falan yatıracaktın klavyeyi sökebildiğin kadar kapağını arkasını vs SUYLA NİYE YIKIYON ya pil hiç aklıma bile gelmedi kabloları çekince. ters çevrince laptop ı gordum arkada kasjfa. suyla özellikel yıkadım, bira kuruyunca yapış yapış olur tortu bırakır arkasında diye, denize düşen telefonu tatlı suyla yıkama kafası. şimdi pirince yatırsam olur mu? evde pirinç de yok gerçi. gidip alayım tavsiyene göre. tuşlar çıkmıyor (belki çıkıyordur ama çıkmıyorsa zorlayıp bir de onları kırmak istemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 yalnız laptop ı pirince yatırmak için 2 kilo falan lazım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 sen laptopu mu yıkadın su ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 evet :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ne diyeceğimi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 yabancı kaynakların çoğunda su en zararsız sıvı olduğundan dolayı şeker bulunduran sıvıların dökülmesinden sonra çalışmazsa suyla yıkanması tavsiye ediliyordu. çok kısa süre içinde aklıma ilk gelen suyla yıkamak oldu açıkcası, 2 kere denize düşen Iphone kurtardım bu şekilde çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Ne yaparsan yap kurutma makinesiyle kurutma yazacaktim ki. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Tüylerim diken diken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Esh said: Ne yaparsan yap kurutma makinesiyle kurutma yazacaktim ki. ... neden dostum? istisnasız her yorumda kurutma makinesi diyorlar, ilk kez senden duydum yapma diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Sokelbildigin kadar sok degil de komple sokeceksin abi. Anakart ggyse yenisine bakacaksin. Rame hddye falan gitmemistir sivi zaten (ama komple yikadim diyosun bilemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Kurutma makinesi aninda korozyona sevep olur. Okudugun kaynaklari bilmiyorum ama en az bir gun beklemen lazim kurutma makinesi falan kullanmak icin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Internet her konuda oldugu gibi bu konuda da yanlis abi. Uzgunum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar