Stringray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 zuhaha 90+4 penaltı rize yan hakem çaldı bülent'i nötrledi ikisi de penaltı değil
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Gündüz maçını diğer takımlarda istiyor yalnız, yayıncının işine gelmiyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ahuhaah turkuaza saldıran futbolcuların kariyerini bitiriyorlar. Volkan Babacan falan bir daha milli takım forması giyemez diyorlar. Arkadaşının ağzına silah sokanı almak normal gazeteci dövdün mü bir daha alma.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 herif bariz kaşınmış yalnız. uzaklaşmak yerine sürekli saldırmış topçulara. sonunda da iyi dayak yemiş.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 souldarkorn said: ahuhaah turkuaza saldıran futbolcuların kariyerini bitiriyorlar. Volkan Babacan falan bir daha milli takım forması giyemez diyorlar. Arkadaşının ağzına silah sokanı almak normal gazeteci dövdün mü bir daha alma. Doğru olan ikisini de alma. Benim anlamadığım polis dayak atanlara hiçbişi yapmayıp, dayak yiyeni uzkalaştıroyo?
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ohaha şu saldırının %5'ini bjk'li bir topçu yapsaydı şimdi tüm havuz medyası köpek gibi saldırıyordu. başakşehir olunca yememiş pek. bir iki haber var onlar da tatlıya bağlanır yarına kadar.
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Doğru diyorsun. Bence Cengiz, Enes, Çağlar vs. böyle genç adamlardan kuralım milli takımı varsın 3 yesinler. Bu racon kesen tayfadan gına geldi. İşin daha kötüsü yandaş medyaya bulaştın mı anında bitiriyorlar adamı. Sonumuz hayırlı olsun.
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 aktiftablet said: Benim anlamadığım polis dayak atanlara hiçbişi yapmayıp, dayak yiyeni uzkalaştıroyo? türk polisinin dayak atan herhangi birine müdahale ettiğini hiç görmedim ben herhangi bir olayda. ya birlikte dayak atar ya da dayak yiyeni yavaştan uzaklaştırır ama yavaştan yapar ki biraz daha dayak yesin. herifler resmen takım olarak tek kişiye saldırmışlar ya lan.
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 emre tellere tırmanıyor küfür kıyamet, volkan boğazlıyor, ufuk yumruk atıyor, yalçın tekmeliyor net şekilde. şu topçular direkt sezonu kapamalı normal şartlar altında.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Sergen istifa etmiş. İstifa açıklaması bi garip “Maalesef son dönemde inanılmaz bir düşüş içindeyiz. İlk maçlardaki isteğimiz dibe vurmuş durumda. Takımı düzeltebilmek için iki haftada çok çabaladık ama bu kadar düşüş mantıklı değil. Bir takımda bu kadar düşüş olmaz. Antrenmanda çalışmayan futbolcular var. Sıkıntılar yaşadık, teknik ekip olarak da konsantremizi yitirdik. Takımdan kopan, takımın düzenini bozan oyuncular var. Başkana iki futbolcunun takımda olmaması gerektiğinin raporunu verdim. Yönetime istifa ettiğimizi bildirdik. Artık zarar vermeye başladığımızı düşündük. Umarım yeni ekip farklı bir hava getirir.“ Acaba iki futbolcu kim? Şike falan mı yapıyolar?
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 antremanda çalışmıyorlar denilebilir yazıdan anca asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 sergen yine ağlıyor. adamın bütün td'lik kariyeri ilk 3-4 maç harika oyunla çıkış yapıp sonra oyuncular ile iletişimi kaybettiğinden direkt tepe taklak olmakla dolu ki başka bir başarısı vs. yok. çok iyi anlıyor oyundan, yeteneği kullanmaktan vs. mükemmel hoca kumaşı var ama bariz şekilde oyuncularla iletişim problemi de var. bir değil, iki değil üç oldu bu aynı şekilde takımlarının düşüş yaşadığı ve sonunda kovulduğu. hiçbir zaman istikrarlı bir hoca olamayacak bu eminim ya
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Stringray said: ohaha şu saldırının %5'ini bjk'li bir topçu yapsaydı şimdi tüm havuz medyası köpek gibi saldırıyordu. başakşehir olunca yememiş pek. bir iki haber var onlar da tatlıya bağlanır yarına kadar.bide saldırı a haber muhabirine olmuş.başka kanala olsa hiç duymazdık bile
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 sergen'in hicbir yerde dikis tutturamamasi tesaduf degil. futbolcuyken mantalitesi neyse td olarak da o. yine bir ara cikip futbolcuyken yanlis yaptim der, komikli maceralarini anlatir. basin da sergen degisti diyerek pazarlamaya calisir. baska yerde yarim sezonluk macerasi baslar. o da TV'den iyi teklif gelmezse.
oldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 olan bize oldu geldi bizden puan aldı.
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Insan ezip oldurmus biri gazeteciye yumruk atti diye mi kariyeri degisecek.. Ha cumlenin ilk yarisindan tayyibin oglunu anladiysaniz emre belozoglunu kastediyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 yalnız emre o olayda harbi suçsuzdu :(
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Çaykur Rizespor maçında A Spor kameramanına saldıran 4 Başakşehir oyuncusunun cezası belli oldu. Volkan Babacan'a 1, Yalçın ve Ufuk'a 5'er maç ceza verildi. Emre Belözoğlu'na ise 50 bin TL para cezası çıktı. Volkan Babacan cezasını yarınki Fenerbahçe kupa maçında çekecek.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Yalçın la Ufuk sezonu bitirip tatile çıkabilir hazır havalar da ısınmışken ooh.
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ya babacan'ın tek fener maçında ceza alması önce sıkıntı gibi göründü de aslında değil. bana saha dışındaki davranışların pfdk tarafından değerlendirilmesi saçma geliyor yani sınırı ne tabi bilmiyorum belki kurallarda çizilen sınırlar içinde gerçekleşmiştir olay kimse o konuda bir şey demiyor. bence bu olay direkt adli süreç olarak ilerlemeli. futbolcuların saha dışında yaptıkları neden pfdk'yı ilgilendiriyor onu anlamıyorum, başakşehir'in fazla üstüne gidiliyor bence son dönemde. vay efendim stresi kaldırabilecekler mi vay efendim peri masalını bok ettiler (bu son olaydan sonra). herkes melek bir başakşehir tükaka çünkü. ha siyasi açıdan söylenenlere katılıyorum ama adamlar hakemle vs. gelmedi abi buralara. her sene üstüne koyarak akıllı transferler yaparak geldiler. şu anda anadolu takımları başakşehir'in yaptığını yaparsalar türk futbolu bir yerlere gelir. o yüzden sahip çıkmak lazım. siyasi açıdan futbolcuların suçu günahı yok.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Maç sonrası daha staddan ayrılmadan olduğu için pfdk bakıyo sanırım. Avrupa'da stad çıkışı otobüsün önündeki olaya kim bakar bilemiyorum. Melo retweetten ceza alıyosa, Fernandes soyunma odası kapısına tekme attı diye ceza alıyosa bunlara verilen ceza baya bi hafif. Ben eminim ligdeki diğer 16 takımdan birinin futbolcuları yapsa daha çok ceza verilirdi.
Öne çıkan mesajlar