KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Fiyatı amazondan daha da uygun, alabilirsiniz benim gibi http://dro.ps/b/VQOvOJr http://www.amazon.com/dp/B00DDPZ4FA/ref=twister_B00X0PCBT0?_encoding=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 12 dolar 12.5 dolar shipping :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 çok kulaklık bozduğum için 2şer 2şer alıyorum genelde. şu an bunu 3.sünü kullanıyorum mesela (bi kere değişime yolladım) http://www.jlabaudio.com/collections/premium-earbuds/products/epic-premium-earbuds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 amazonla aynı fiyata geliyor amazon hemen kargolar burası 13 haziranda kargolayacak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Meelec saglam marka. Ama bu kadar ucuz alacaksaniz Piston filan alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 s6p kendi sitesinde yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 pro'sunu çıkarıyor çünkü, yakında çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Pro'su $50'ye alinabilecek en iyi IEM'lerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 abi bi ara bazı kulaklıklar boyun askısı gibi birşeye sahipti. böyle boynuna kadar tek kablo, boynunda iki parçaya ayrılıp kulaklıklara bölünen şekildeydi o bölündüğü yer de yine boynuna asılabilecek şekilde bir ayakkabı bağcığı ayarında ip mi ney gibi birşeyle devam ediyordu. hatta şöyle bir durumu vardı kafanın sağ ve sol yanlarından devam ediyordu kulaklık çıkışları, boynunu filan ne kadar hareket ettirsen de düşmüyordu çünkü kulaklığın kablosunun sadece boynundan kulağa kadar olan kısmı ağırlık yaptığı için kablo gerilerek kulaktan çıkacak hale getirmiyordu. onlardan bulan bilen? böyle hatta korumalı kabloları vardı ne oluyor böyle kablonun etrafında bez sarılı oluyor. öyle de kablosu vardı. çok bayılmıştım bir kere aldım bir seneyi geçkin kullandım-ki çok dikkatsiz kullanırım elektronik eşyalarımı- sonra kullandığım bozuldu daha da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 iem aliyorsaniz mutlaka sunger olsun paketin icinde silikonlar kayip dusuyor rahatsiz ediyor bi de sıcakta onun haricinde 100tl lik bi kulaklik isinizi fazlasiyla gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Buradan aliyoruz onlari: http://www.complyfoam.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 abi çok iyiymiş sitede 20 dolar falan diyo lan 2 tane şeye. ben kulaklığın kendisini daha ucuza aldım o neymiş ya cidden bu kadar para veriyo musunuz buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Evet. Kulaklik cok daha pahali yani, tam performansla kullanmak icin de bunlar. Bir kutu 5-6 ay gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar