SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sakalliyan said: Sakalliyan said: 2-2 biter. şöyle 1 diyosun
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Adam durduğu yerden bu kadar sert ve sağlam vuruyor. Klas bu abi, İbra hikaye.
Asriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sakalliyan said: Sakalliyan said: 2-2 biter. şöyle 1 Bi insan daha maç bitmeden,skoru bilmiş gibi yapıyorsa ona sakalliyan deniyormuş
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 dfds yalnız son düdükten önce kimse yazmaya cesaret edemedi adamsanız maç bitmeden laf sokarsınız
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sakalliyan said: Sakalliyan said: 2-2 biter. şöyle 1 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Manchesterli hadi ingilterede devam edersiniz artık. 10 0 yenilelim dedim olmadı yendik 10 sene daha aziz başımızda yazık oldu, fırsat kaçtı.
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Status: SAPLANDI Koyluler gibi baslik acmamisiz maca. Hll team.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Su futbol maclarinda cekilen oleyi anlamiyorum ya kim yaparsa. Cekiyorsun oleyi sonra gol yiyince tirnaklarini yiyorsun sdfs.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 vaperon said: Adam durduğu yerden bu kadar sert ve sağlam vuruyor. Klas bu abi, İbra hikaye. Aynen adamlarin golu de cok iyiydi. Ayrica emenkke 3 tane kacirdi yine. Atsa kivranmayacagiz.
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Müthiş 2 gol attık , İminike sagolsun kolay pozisyonları berbat etti , 3-4 kesin olurdu şu maç Neyse hem ezdik hem yendik içimizdeki manululara gelsin !!!!
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sakalliyan said: dfds yalnız son düdükten önce kimse yazmaya cesaret edemedi adamsanız maç bitmeden laf sokarsınız Fark eder mi?
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Peregrin said: Sakalliyan said: dfds yalnız son düdükten önce kimse yazmaya cesaret edemedi adamsanız maç bitmeden laf sokarsınız Fark eder mi? baya fark eder. takımına güvenmiyorsun demektir.
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 0-10 Bekleyen bilgisizlere ve onlar ile hareket edenlere ne denir ?
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sotto said: Su futbol maclarinda cekilen oleyi anlamiyorum ya kim yaparsa. Cekiyorsun oleyi sonra gol yiyince tirnaklarini yiyorsun sdfs. He ya bende anlamadım , dk daha 84 felandı nasıl koyduk tezahuratları felan garip Adamlarda 2 dk da 2 atabilecek hücum hattı var yani.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Cok guzel oldu Tebrikler fenerbahce darisi diger maclara
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sakalliyan said: 2-1'den sonraki sessizlik :) Adam ful yüzsüz, hala konuşuyor ya :D kösele olmuş artık ne desen boş bu çocuğa, tam ingiliz...
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sallayın trolleri dakika 84e kadar tarihi farkı kaçırdık yanarım ona yanarım 3ü atsak şenlik içinde geçerdi maç
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 benjani said: abv emenike, maçı verdirecekti emenike adam olsa maç 4 0 sıfır bitecekti yazık ediyordu takıma az kalsın
benjani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 atamadığı golleri geçtim, sahada yürüyordu.önünden adam gidiyor, hiç umursamıyor.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 fb'nin grubu > bjk'nin grubu fb benim gözümde bjk'den önde şu anda şampiyonluğun birinci adayı gs'yi yenerse
grinny Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 "Kaç tane gerçek İngiliz vardır" topiği buradan istatistik alabilir sdfs
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sakalliyan said: Peregrin said: Sakalliyan said: dfds yalnız son düdükten önce kimse yazmaya cesaret edemedi adamsanız maç bitmeden laf sokarsınız Fark eder mi? baya fark eder. takımına güvenmiyorsun demektir. Bilakis guveni gosterir. Neyse tatavaya gerek yok KOY DUK
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Liebe said: Sallayın trolleri dakika 84e kadar tarihi farkı kaçırdık yanarım ona yanarım 3ü atsak şenlik içinde geçerdi maç He ya 3-4 olsa çok taşak geçerdi maç Gene son 5 dk hafif bi stres çektik çok şükür.
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 feynord da puan kaybetmiş 2. lik garanti gibi, gg wp
Öne çıkan mesajlar