Gallant Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Sonunda istediğimiz oldu ve X-Files ı cnbc-e aldı. Bundan böyle hafta içi her gece, açıklanması güç öykülerle Nisan'dan itibaren CNBC-e'de. İnşallah sezon 1 den başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Sonunda TGRT den kurtuldu (: fakat TGRT deki seslendirmeler çok güzeldi sesleri, TGRT de en son 6. sezondaydı , cnbc-e 1. sezondan başlıyor[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 iyiki bastan basliyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ya birde adam gibi saat 23:00 de fln versinler bari , geceye kaydımı zor oluyo be[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 saat kaçtaki?[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 dın dın dı dı dın dı (x-files'ın nitro müziği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 sonunda sansürsüz makassız izleyebileceğiz ve bi başka faydası da bölümler sırasına göre yayınlanacak tgrt sux[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 yeni sezon gelsin eskiler baydı[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ya haftaiçi 00.00'da yayınlanacakmış üfffff izleyemem ki ben :( 22'deki filmden sora yani bi de film uzun sürerse ohoo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 guzel saateymis[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Orjinal sesleriyle, sağlam altyazıyla, az reklamla adam gibi seyredebileceğiz sonunda :) Doğum günü hediyesi gibi :) Yuhia![signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 çok geç ya keşke daha erken bi saate alınsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 TGRT den farkı kalmadı ya bi altyazi[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 hani pek ilgimi çekmezdi ama madem hergün olacak en baştan itibaren, en azından arasıra bakabilirim.. aslında ilk başlarda ilgimi çekmişti ama sonra çok cheesy gelmeye başladı bazı hikayeler..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ALLAH KAHRETSİN HAFTA İÇİ OLUR MU BEE OFFF! yaa arkadaşlar tv kartı olan biri bana bunnarı kaydetsin lütfen cd ye çeksin boş cd leri flm vben veririm bi tane de boş cd fazladan veririm bi allahın kulu çeksin şunnarı lütfen[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 of ya zaten ne seyretmek istesem geç saate koyuyolar kafayı yicem[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 sanırım sansürlemek istemediklerinden dolayı bu kadar geç bir saati tercih ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 izlicem ben bastan itibaren. makaslamasinlar da, saati iyi yinede.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Kendisini hafta içleri 21.30'da yatağa atan bir bünyeye sahip olduğum için izleyemeyeceğim ama olsun. Cumaları izlerim artık. TGRT'den de kurtulması iyi oldu. Bizim evde renksiz çıkıyo da o kanal :p[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Gallant, 28 Mart 2004 12:13 tarihinde demiş ki: sanırım sansürlemek istemediklerinden dolayı bu kadar geç bir saati tercih ediyorlar. TGRT de aynı saate koyuyordu, ama sansürüde koyuyodu (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 28 Mart 2004 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 +1 tgrt alakasız uygulamalarda bir numara zaten. 2bölümlük episodeların önce 2.sini ardından 1.sini yayınladığını hatırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bugun 5 nisan 2004 .. hatirlatiyim dedim saat 24.00 da :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Unutmuşum,kendi kendime diyodum bilgisayarı kapatıp da yatıyım bari falan diye:) bunu gördüm aklıma geldi:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 saat kötü ama bir faydası var az reklam bütünlük bozulmuyor mulderrrrrrrrr mulderrrrrrrrrr[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 damn olmaz böyle birşey ya saat 23:30 da eve geldim şartladım kendimi 24 de kaçırmican olm diye 5 dakika falan kala bi bilgisayara oturdum unuttum izlemeyi tekrarı kaçta aslında hmm iyi fikir bak :D[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki: valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar