Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Esh said: Tamam sen de git basligina Pardon Esh kardes. Varsa herhangi bir fikrin yazarsin, tartisiriz.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Beşiktaşlı kardeşlerim nasıl Leicester'ı rahat geçeriz diye düşünüyor hayret ediyorum ya. İki büyük yıldızlarını kaybetmediler, TD aynı. Adamlar PL şampiyonu. Yok yeneriz, berabere kalırız mümkün de çantada keklik görmeyin yahu
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Esh said: fikrim var UZA Baya sacma bir adammissin.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Iki dakka geyik yapalim dedik hemen uzdun ya. Gel tartis tabi sdfg
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Sotto said: Baya sacma bir adammissin. beceremedimyala eshhh dfgdfg
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Sevgili günlük;City başkanına Nasri'yi bize verin oyuncunun maaşınıda siz ödeyin dedim;bayıldı,ayılmasını bekliyorum
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 bende bir besiktaslı olarak Leicester'ı nasıl bu kadar hafife alındıgı hayretler içinde izliyorum. Adamlar sansa bala ligi kazanmadılar bilgidigin oynadılar.Döve döve sampiyon oldular resmen.Hayır adamlar bir cok tepe oyuncusunu da falan kaybetmedı yani bizim gibi. Biz en cok is yaptıgını saydıgımız 4 oyuncunun 2sini kaybettik.Kaldıki ingiltere daha dengeli bir yayın geliri hakkı var ve leicester citye sampiyonluktan sonra resmen para oluk gibi aktı. Bursaspor benzetmesi falan cok sacma geliyor. 3. torbadan cok sanssız bır takım bile cekseler ust tura cıkacaklar bence. Kendini dev aynasında görmeye gerek yok. Gonlumden gecen kura CSKA Sevilla PSV bundan 5-9 puan arası bişe alırız gercekler Barca Bayern Sporting 1 puan faln alırız anca belki 3
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 oluk gibi akan parayla en değerli 9. takımlar, şampiyon olduklarında 19. takımlardı. baya dünyanın en büyük mucizesi yaşandı abi geçen sene. bir daha ne zaman tanıklık ederiz bilinmez, cidden adamlar bu sene ilk 10a oynayacak görücez
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 mechul açıkladı abubakar gelmiş 10M Eur satın alma opsiyonu, yıllık 3.5M Eur maaş olarak anlaşıldı.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ilk ona oynar derken 8-12 arasında falan olur diyon yani oynadıgı SL grubundada maks 3. olacak diyon neyse görecez zaten 3 ay sonra falan bellı olacak
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 çok abartmış bazı arkadaşlar, bir bjk'li olarak gaza gelmemeyi öneriyorum. her şeyi geçtim kalede tolga var abi, neyin gazı bu? herif alanya maçında 3 topa boş çıktı / elinden kaçırdı. alanya'nın dandik toplama siyahileri yok şampiyonlar liginde. talisca - aboubakar - nasri - stoper ile güzel bir kadromuz olacak evet ama ne kadar uyumlu olacaklar soru işareti henüz. benim gönlümden geçen birinci torbadan leicester çekip arsenal, city ve tottenham'ı dodge etmek. 2'den porto / napoli, 3'ten lisbon / brugge gelirse ikincilik şansı var. ama bjk'nin kura şansı malum gidip madrid / barcelona, arsenal, lyon çekmemiz daha olası sdfsd. sotto gibi düzgün yazan arkadaşlara da vale, kayseri gibi troll muamelesi yapmayın yahu. yazdıklarının çoğuna da katılıyorum bu arada. umutları fazla yükseltmeyin. yabancı transferinde yavaş yavaş porto modeline geçiş yapıp töre, oğuzhan, tolgay gibi transferlere devam edip wolfsburg, milan, west ham gibi takımlara oyuncu satabilirsek üstüste birkaç sene o zaman tekrar konuşuruz şampiyonlar ligi'ni.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 applev0dka said: umarım gelir ya. leicester gelsin de tokatlayıp 3. olarak uefa'ya yollayalım sonra orda fenerle eşleşsin o zaman çok eğleniriz işte. Say wat nigga? Abi hakkaten abartmayın, hani tamam denk gelir eleriz vs ama leicester bizden iyi takım. Birde sosa ve gomez gitti, yerine gelenler o kadar kaliteli olsa bile alışma dönemi var, uyum sağlayamama riski var vs. ŞL güzel bir hayal adeta :D
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 abi kendini büyük görmemek lazım eyv, ama bu küçük görme olayı nedir yahu? geçen sene tottenham elimizden kaçtı, hakeza arsenal, pool'a vurduk geçtik. ha premiership'in kötü yılıydı dersin eyv da yani biz de kötü değiliz. eğer nasri gelirse (nasri geliyor lan galiba! ashdasfa) forvette de kim gelirse gelsin tutarsa (ki şg'nin takımında forvetin tutmama ihtimalini düşük görüyorum ben) her türlü şl'de hangi grup olursa olsun 2. torbadan City falan çekmezsek 2.'lik şansımız yüksek olur, en kötü Avrupa Ligi'ne gidip final falan kovalayabiliriz. Geçen seneki kadroya bakın bir de bu seneki takviyelere abi (tabi bahsi geçen isimler gelirse özellikle de). Hayal değil yani ŞL'de çeyrek final. edit: bu sana da beybe ;)
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 leicester geçen sene hepimizin sempatisini kazandı, benim de hoşuma gitmiyor bunu söylemek ama üzülerek adamların hedefi bu sene ilk 10 falan olur görürsünüz. EPL 19. bütçe ile şampiyon oldular, 9. bütçe ile dünyanın en büyük takımı olurlar diye aptal bir mantık kurmuyorsanız. olay leicester'in iyi ya da kötü takım olması da değil, Vodafone arena'da bizi yenecek bir takım değiller. İngiltere'de de başa baş oynayıp 1 puan almak gayet mümkün, bizim takımın kaliteli zeminlerde, iyi seyirci önünde, anadolu takımı gibi kapanmayan rakiplere karşı iyi oynadığı gerçeği var o yüzden ki 0 çekeceğimiz muhtemel barça madrid ve mucize olmazsa 1 puan zar zor alacağımız bayern-juve gibi rakipler yerine 10 kat iyidir leicester gelmesi, min 3 bence 4 puan yatıyor o eşleşmede
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre Fransız yıldız Samir Nasri, Beşiktaş'a gelmeyi kabul etti.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 machul haberci abubakar'ı açıkladı, nasri için son görüşme hafta sonu yapılacak ona göre belli olacak dedi. fabri gg-stoper-marcelo(rhodolfo)-adriano ---atiba---ozzy---- quaresma-nasri--talisca ---abubakar--- gibi bir kadromuz oluyor
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 zaten city ile de anlaşıldı da adam kemiksiz 5m eur alıyor. en azından %50 - %50 ödetmeye çalışıyordur fikret orman. bu kadar duyulması kötü oldu bu transferin, 4m'a kadar çıkıp bitirir yüksek ihtimalle. 10m'a kadar da bonservis opsiyonu koyarsa efsane olur.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 souldarkorn said: Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre Fransız yıldız Samir Nasri, Beşiktaş'a gelmeyi kabul etti. aynen, %60 beşiktaş %40 City ödesin falan deniyormuş. 2.5 m sterlin ödenecek deniyor. rakamlar yanlış da bir yerde okudum %60-40 muhabbetini, bulamadım şimdi.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 applev0dka said: machul haberci abubakar'ı açıkladı, nasri için son görüşme hafta sonu yapılacak ona göre belli olacak dedi. fabri gg-stoper-marcelo(rhodolfo)-adriano ---atiba---ozzy---- quaresma-nasri--talisca ---abubakar--- gibi bir kadromuz oluyortolgay var ve küstürmemek lazım.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 applev0dka said: offf offf Adriano 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu 44 maç 32 ilk 11 Quaresma 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu 47 maç 34 ilk 11 Talisca 11 maç 7 ilk 11 Gökhan gönül 14 maç 13 ilk 11 alınacak forvet orta saha ve stoper de CL ayarında olması muhtemel, 7 adam olacak yeter mi senin için ? samir nasri 53 maç 46 ilk 11 Vincent Aboubakar 10 maç 8 ilk 11 yeter mi sotto ??? oldu mu Beşiktaş'ın CL tecrübesi, yoksa başkanı arayıp biraz daha mı aldıralım
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Yalnız bu Ebubekir'e youtube'dan baktım. Adamın son vuruşları Emenike tier. Gomez'den sonra saç baş yolarız böyleyse bu adam
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 10m satın alma opsiyonu koymanın mantığı ne
Öne çıkan mesajlar