applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Yemekteyim izleyemiyorum ama okuduğum kadariyla hoca yine cikartip vurmus masaya. Ulan istifa beklyen akil tutulmasi yasayanlar vardi sdsfs Kadro ustunden kurdukları hayaller bitmedi şampiyon hocanin istifa edeceği algisi yaymaya calistilar
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 khalad said: yav he he aziz yıldırım taktiği. valenin fake accountusun sen sanırım. vale banlandı mı noldu?
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 mustafayı istemiyormuş şenol şunu bu sene göndersek bari ya
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 applev0dka said: hoca yine cikartip vurmus masaya. övünç şamar oğlanı oldu en az 3 tur doladı boynuna : )
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 tunch said: khalad said: yav he he aziz yıldırım taktiği. valenin fake accountusun sen sanırım. vale banlandı mı noldu? emre foruma bakmıyo baksa 1 dk duramaz da iste neyse
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Llama said: mustafayı istemiyormuş şenol şunu bu sene göndersek bari ya gönderemiomusuz şg dediki: şampiyonlar ligine liste sunarken min:4 alt yapı 4 türk gerekio vsvs
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 tunch said: khalad said: yav he he aziz yıldırım taktiği. valenin fake accountusun sen sanırım. vale banlandı mı noldu? sdfomdoağpg yok ya gelir birazdan boş yazar. o diilde adamın konuştuklarını halen daha kaba etinden anlayanlar var müthiş hakikaten.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ulan halen daha peksimete muhtacız valla şunu yollasak Gs'den tarık veya olcanı alsak daha mantıklı aynı işi görür en azından sakatlık duymayız.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 tunch said: khalad said: yav he he aziz yıldırım taktiği. valenin fake accountusun sen sanırım. vale banlandı mı noldu? Banlanmis. Bana ozelden yazıp agliyordu en son. Adam arch enemy bellemis beni. Banlattiniz mutlu olun falan tarzi biseyler yazmis sdfs
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 tırnaklarını yiyordur o zaman aofpğgmdsoğmg
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Hayret ya ban immune sanıyordum valeyi, güzel olmuş.
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 küfür etmeden bütün forumun sinirini bozmak ban sebebi değil maalesef sanırım
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 o tipler de direk banlanmalı ya. gidip ultraslan, antu ya da forza forumlarında yapsınlar yapacaklarını. şuraya iki muhabbet etmeye giriyoruz, kahve seviyesi istesek kahveye gideriz.
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 adamin butun postlari nerdeyse fitbolaymis yani ona da genel ban gelmis aslinda haberiniz yok :D:D:D:D
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 beyinsiz diyincede banlanıyorsunuz haberiniz ola.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 applev0dka said: tunch said: khalad said: yav he he aziz yıldırım taktiği. valenin fake accountusun sen sanırım. vale banlandı mı noldu? Banlanmis. Bana ozelden yazıp agliyordu en son. Adam arch enemy bellemis beni. Banlattiniz mutlu olun falan tarzi biseyler yazmis sdfs Kim banlatti yaa cok egleniyordum ben onun postlarinda gerci gslinin biri sikayet etmis olabilir. :D
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Stringray said: o tipler de direk banlanmalı ya. gidip ultraslan, antu ya da forza forumlarında yapsınlar yapacaklarını. şuraya iki muhabbet etmeye giriyoruz, kahve seviyesi istesek kahveye gideriz. Olm adam forzaya girse su sekilde, 10 kisi ertesi gun kayseriye gider, adamin kafasini sucuk tavasina basip ekmek banarlar.
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 nerde o cesaret la onda buraya yazmaya yetiyor klavyesi anca
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Abi adam iyi trollüyordu sizi. Ne kasacak forza falan Ha ben GS'li olarak facepalm yapıyordum çoğu yazdığına ama bazı BJK taraftarları da o kadar gazla çalışıyor ki hakediyor trollenmeyi ya :D
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ucuz mala dusuyolar ondan boyle. yoksa akli basinda besiktaslinin ne isi olur
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ya rid1 sen bari sus agliyon surekli bizim topiklerde
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 siz 8 senedir agliyosunuz, ben 1 sene aglamisim cok mu
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 illa o 8 i koyucan yani bi yere
Öne çıkan mesajlar