Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yıl ve rakam beli değil henüz ama 1.7m + 2m imza parası gibi geleceğini düşünüyorum. genel olarak değerlendirmek gerekirse;

serdar kurtuluş'tan sonra kadroya önemli bir katkı (+)
türkiye ligi ve avrupa tecrübesi (+)
şenol güneş'in elinin değdiği futbolcuların gelişmesi (+)
23 kişilik uefa listesi için tr alt yapılı olması - başka takımlar için olmayabilir ama bjk için çok önemli bu (+)
fb'nin direk 11'inden alınmış olması, fb'nin yerine alacağı kişiye bonservis / imza parası ve yıllık daha fazla verecek olması (+)
fb'nin prestijini, neyse parası verir elimizde tutarız kafasını azaltması (+)

yaş, özellikle 4 yıl sözleşme yapıldıysa (-)
sakatlığa yatkın olması (--)
arkasına yetiştirilecek bir oyuncu bulunmaması (-)
Mesaj tarihi:
calimero said:

Adam hala Beck diyor ya. İbrahim üzülmez ı alalım sol beke de. Bir tanen bilic istiyormuş Beck i bedavadan verelim.

niye sevmiyorsun oğlum adamı ssdafsda

adam gayet verimli, süper topçu demiyorum zaten ama işini fazlasıyla yerine yapıyor.

babamın olcay şahan nefreti gibi sende de koşulsuz bir beck nefreti seziyorum dsfds
Mesaj tarihi:
said:
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada;

-2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro,

-2017-2018 sezonunda 1.750.000 Avro,

-2018-2019 sezonunda 1.700.000 Avro,

-2019-2020 sezonunda 1.650.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya görev aldığı müsabakalarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir.

KAP'a da düştü. Fener'in teklifinden daha aza imza attı. Para için transfer oldu şıkkını eleyebiliriz ağlak listesinden dfdsafdsa
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

said:
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada;

-2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro,

-2017-2018 sezonunda 1.750.000 Avro,

-2018-2019 sezonunda 1.700.000 Avro,

-2019-2020 sezonunda 1.650.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya görev aldığı müsabakalarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir.

KAP'a da düştü. Fener'in teklifinden daha aza imza attı. Para için transfer oldu şıkkını eleyebiliriz ağlak listesinden dfdsafdsa

zamanla gorucez ne kadar adam oldugunu
Mesaj tarihi:
gökhan'ın zaten 2 milyon euro alacağı imza parasının 1 milyonu da ahmet bulut'un olacaktı. free oyuncu olduğundan kulüpler ödemekle yükümlü değil ama oyuncular talep ediyorlar işte.

1 milyon imza parasını da 250K euro x 4 parça olarak 2 senede ödeyecekmiş kulüp. 4 yılda toplam maliyeti garanti ücret 2 milyon euro işte.

FB'nin verdiği ile birebir aynı neredeyse işte tek fark FB'den +1 opsiyonlu istediğini bizde direkt alıyor. 35 yaşında 2 milyon euro kazanacak olması dışında anlaşmada maddi olarak bir ekstra ödeme vs. bir şey yok.

Bu kısma da zaten bende karşıyım. Şu transfer aynı rakamlara 2 senelik yapılsaydı kusursuz olurdu. 3 senelik çok iyi olurdu, 4 senelik direkt eh işte iyi transferi bana kalırsa.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Menajerleri zaten besliyorlar abi, bir de o ilavesi var kuliste gizli kalan. Aziz Yıldırım faşo-dikta falan ama prensip olarak çakal menajerlere çok prim vermez, iyi de yapıyor.

Ozan Tufan transferinde Fatih Terim'in damadına ne kadar bayıldı, ne kadar para çıkardılar bütün piyasa biliyor yalnız. Aziz'in zaten Ahmet Bulut ile arasını açan olay bu, kavgalı olmalarının temel sebebi. Geçen sene yüklü miktarda vurgun yaptılar FB üzerinden Ahmet Bulut ve FT'nin damadı, hatta direkt FT işte.

Aziz'in haklı olduğu çok konu var ve menajer konusunda da haklı ama eninde sonunda bu adamlarla masaya oturmak zorunda kalıyorsun. Aziz geçen yıl Ahmet Bulut'un Ozan transferinde kazık yemiş olsa da bu sene oturmak zorunda kaldı. As ve hatta alt yaş milli oyuncuların %95'ı falan çünkü Ahmet Bulut ve adamlarında. İç piyasada transfer yapacaksan bunlara domalmak zorundasın. kontrol tamamen bunların elinde.

ahmet bulut'un uluslar arası ortağı da bu arada mendes sdfdssd
Mesaj tarihi:
bu arada kiskanmiyorum, yanlis anlasilmasin. kotulemiyorum da, gokhan gonul ulke standartlarinda bayagi iyi topcu. fiyat da kotu degil gayet uygun. ama yine de imza parasi oldugunu dusunuyorum. kap'a herseiy bildirmiyor kulupler.

sener'in potansiyelinin daha yukarida oldugunu dusunuyorum ama henuz o seviyede degil. fenere van der wiel gelirse (ki gelmesin lan, terorle guresecek falan) o daha iyi olur ama soru isareti sonucta bu. hayirli olsun gokhan'a da besiktas'a da.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...