arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 yalniz ben dahil herkesin hasiktir quaresma kavga cikariyor diye gaza geldigi anda, ki yan hakem ayirmaya girdi, quaresma'nin yerdekini kaldirmak icin elini uzatmasi ahaha. tam troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 her şeye itiraz edip kavga çıkarmaya kasıyor antalya ya rıza iyi gazlamış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 rövaşata neden sarı kart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 tehlikeli hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ben dedim karaktersiz diye önceki sayfada. rıza'nın takımlarının 1 tane böyle sert, bol tekmeli gs,fb maçı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 topa vurunca rovesata oluyor. topa vurana kadar tehlikeli hareket ile tekme arasinda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 abi ilk defa röveşata rakibe çarptı diye sarı kart yiyeni görüyorum o yüzden garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 abi suttu o. sut denedi pidge. pas verse gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 şaklabanın çektiği şuta gel kaleciye geri pas hızında, içeride aboubakar bomboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 antalya düştüğünde faul çalıyor pozisyona bakmasına gerek yok avrupada maç vermiyolar bu hakemlere boşuna değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 rıza, tolunay(gerçi istifa etmiş),hikmet karaman gibi hocalara takım yönettirmesinler artık ya. bein sports el koysun olaya, bok gibi oynatıyorsunuz, savunmaya çekilip her topta faul yapmayı deniyorsunuz, yürüyün gidin dese ya marka değerini düşünüp sdsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 rıza çalımbay'a ağlanmış hakeme ağlanmış. adamlar 10 puan fark atmış hala ağlıyor sdfs. şampiyonsunuz aga rahat olun almicaklar elinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 orası belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Red said: rıza çalımbay'a ağlanmış hakeme ağlanmış. adamlar 10 puan fark atmış hala ağlıyor sdfs. şampiyonsunuz aga rahat olun almicaklar elinizden. Göz zevkimize engel olunuyor o yüzden "şikayet etmemiz" Senin mantıkla bakarsak hiç maçları falan da izlemeylim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 onlar zaten 2 senedir ligin yarısını izlemedikleri için... ben bugün öğlen gençler-rize maçını bile izledim, futbolu seviyorum. böyle TD'leri görünce dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 devre oldu reklamlar girdi ben hala quaresma'nin vermedigi pasta kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 belli her maçı izlediğin. rıza'nın takımları gs fb maçlarında yumuşak oynuyormuş size sert oynuyormuş sdfs. bunlara inanan adamlarsınız. zevki futbol diyenler 2003 sezonunda bol alt biten maçlarla şampiyon olmadılar zaten. yani anadolu takımları napsın büyük takımlara karşı gelin atın abi 3-5 diyip savunma yapmasınlar mı. savunma oynadıkları için adamlara laf ediyorsunuz. değişkisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 quaresma artık 25inde olmadıgını bir zahmet fark etsin yaa vermedigi pas ayrı sacma sapan calımları bir ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 savunma oynadığı için değil, oyunu çirkinleştirdikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 GS de bize karşı defansif oynadı ama biz ona kızmadık mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 of tosic of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ve yine yere dusen abou. neydi rakip defansi dagitiyor muydu? yazin nasil iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 lan bu eto'nun ayakları iyi değil. duran topları neden bu kullanıo içeri geçse daha tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 sahayı tarla gibi sulamış kimse ayakta duramıyor, dönüş yapamıyor görmüyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 adriano cok kotu sinyaller veriyor. wat do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar