Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Herkesin puan biraktigi haftada real madrid olsan konsantrasyonun kalmaz abi. Psikoloji farkli calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 kaç puanlık maç oldu yine :D millet puan kaybetti mi beraber kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 kara incimiz 11'de, şg adamlığını gösteriyor helal olsun. yine atıp rıza'ya koşacak, al rıza al gol diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 işte o gol https://twitter.com/YunusEmreUNAL/status/790258918861701120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama; rıza Beşiktaş ekmeği yiyip TD olanlardan en karaktersiz olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 sacma sapan gonusma la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Ne yanlisini gordun abi rizanin. Bizden puan almasi falan degildir insallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bizim maçlardan önce/sonra en çok ağlaklık yapan adam kendisi çünkü. bir türlü sevemedim kendisini. fener'e gs'ye yumuşak yumuşak top oynatır, bize gelince maçlarda kemik sesi çıkar. ben demiyorum bizden çıkan hocalar bize yatsın, ama adamın bize karşı oynattığı futbol tamamen pislik üstüne kurulu oluyor. kapalı da rıza'yı çağırmıyor diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Iki ekmek bi sut ten sonra riza invul kazandi benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Şenol hojaamm <3 Şenol Güneş: "Antalya Stadı dolmuş diyorsunuz. Daha önce dolmadığına göre herhalde Beşiktaş'ın güzel futbolunu izlemeye gelmişler!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Esh said: Iki ekmek bi sut ten sonra riza invul kazandi benim gozumde. kalmamış 2 yumurta 1 sucuk yolladık asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Beşiktaş'ın çocuğu mete başladı.. talisca arkadan çekiliyor sarı kart yok sdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 neyse en azından bu hafta bizim ilk faule sarı kart çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 gökhan gönül her geçen maç vites artırıyor ya çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 etoo nun false9 oyunlarına hastayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 GG'nin sorunu milli takımdan sakat gelip sezon başı yüklemesi almamış olmasıydı. Hem o hem adriano her gün daha iyi oynuyor. Bu yaz kamp geçirdikten sonra seneye ateş eder GG, sakatlık yaşamazsa abi hayvan gibi vuruyorlar hala uyarıyor, şu q7'ye yapılan sarı ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 normal faulleri vermiyor zaten bi de sert faullere kart mı bekliyorsun ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ilk 20dk antalya'nın tekme tokat faulleri dışında bişey yok maçta.. bu yüzden sevmiyorum rıza'yı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 şaklaban yine anlamsız top stopları yapıp topu kaybetmekle meşgul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 gokhan gonul ne basladi be prime'i gibi oynuyor su an. simdi ben bunu yazdim o kanattan gol yeriz 10dk'ya sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ya da gönül sakatlanır çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 yorumcu set hucumu yapamazlar bu baskidadan besiktasin alisilmis set hucumuna geldi. sirada gol atmak var sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Abu yerden kalkacak mı acaba arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Babel çok yavaşlatıyor bizim pas oyununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar