tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Hakeme gelsin bu gol Fuze gibi sapladi mubarek
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Sotto said: @calimero Daha sacma bir arguman gormedim hayatimda. Bir hakem kaybettirmek isterse o maci nah kazanirsin. Hani daha acik yazayim mi? Besiktasi sampiyon yaptirmayacagiz derlerse yaptirmazlar. Buna 2003-2004'te inaniyorsun, sonra geliyorsun hakemi yendik diyorsun. Kendi icinizde sacma sapan bir mantiginiz var gule gule kullanin bye Yav he Sotto he. Tarafsız yazmaya çalışıyorsun diye mantıklı yazıyorsun diye bir şey yok. Söylediğim gayet mantıklı anlamıyorsan sana da yeni bir kafa lazım. Hadi bye sana da.
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Ahhaha hakem ya hala devam ediyor Faul verdi topa mudaheleye Hadi diyelim faul verdin sari kart niye vermiyosun? Yemiyo cunku
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesela şu Marcelo nun pozisyonda sarı verse kimse bir şey diyemez.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 haha eyyama bağladı asdasf tüm devre dövdüler kart yok, düdükten sonra ilk kartı çıkardı
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 kirmizi o pozisyon. kart bile vermedi. omurgasiz itiraz edenlere kart vermekle mesgul cunku. tek yapmasi gereken mac basindan sertlige musamaha etmemekti. kendi cukurunu kendi kazdi.
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 calimero said: Mesela şu Marcelo nun pozisyonda sarı verse kimse bir şey diyemez. O kadar sacma karttan sonra yemedi cunku
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 calimero said: Sotto said: @calimero Daha sacma bir arguman gormedim hayatimda. Bir hakem kaybettirmek isterse o maci nah kazanirsin. Hani daha acik yazayim mi? Besiktasi sampiyon yaptirmayacagiz derlerse yaptirmazlar. Buna 2003-2004'te inaniyorsun, sonra geliyorsun hakemi yendik diyorsun. Kendi icinizde sacma sapan bir mantiginiz var gule gule kullanin bye Yav he Sotto he. Tarafsız yazmaya çalışıyorsun diye mantıklı yazıyorsun diye bir şey yok. Söylediğim gayet mantıklı anlamıyorsan sana da yeni bir kafa lazım. Hadi bye sana da. Ya herseyi gecelim, cok da eskiye gitmeyelim herkesin hatirladigi zaman dilimi olsun. Su iki soruma durustlukle cevap ver: 1) Bana 2006-2007'den beri son 10 sezonda hakemlerle kazanilmis ve hakedilmeyen bir sampiyonluk soyle. 2) Yine son 10 sezonda Besiktas'in sampiyon olmasi gereken ama hakemleri yenemedigi icin olamadigi bir sezon soyle.
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 hakem iyi yönetiyo, bi tek yardımcı gereksiz yere gerdi okadar oda başta yanlıs karar verdi sonra düzeltti tabi ev sahibi, şampiyonluk vs gereksiz gerildi ortam sakin oynayıp hataya zorlamamız lazım 2. gol şart
enrique Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 atınç sene sonu geri alınacaksa sezon sonuna kadar ilk 11 oynasın bence. ama alınmayacaksa da benche geçsin pls. Denge sorununu çözebilirse gelmiş geçmiş en iyi yerli stoperlerden biri olabilir. adam ikili mücadelelerde gücünü ayarlayamıo şaka gibi :D. yerli hancock
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 SG'in devre arasi bitiremeyenlerin kulagini cekmesi lazim. bu istatistiklerle 1-0 kabul edilmez. kart icin de uyarmasi lazim. kirmizi cikmadan bitmesi mucize olur bu hakemle.
valequenta Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 biraz once evde dustum baktim penalti verildi mi besiktasa?
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 şuna da kart çıkmadı asasdasdassd
valequenta Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 besiktasin sampiyonlugu caliniyor kart cikmadi
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 quaresma kidemini kullanip ben vurayim dedi. yazik. 100% gol gitti.
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 bu da sari mesela. marcelo hakemin memleketlisi cikti.
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 napiyor abi bunlar. taliscalik yerden quaresma, quaresmalik yerden talisca vuruyor. gerek yok bu kadar akil oyununa. at bitir iste.
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Aboubakar girer girmez garanti pozisyonu harcadı ya la. Asdfsa Gerçi babel mi Aboubakar mi çözemedim.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 böyle arkadan çekmelere sarı çıkmadığını da Beşiktaş maçı dışında göremezsiniz
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Rize de kusura bakmasin 1-0 yeniksin kume duseceksin kendi yari sahandan cikmiyorsun. Adamlar basmiyor bile korkudan ilerde.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 onun sebebi hikmet karaman abi. 3-0 falan yenilmemek için 1-1 denemek yerine 1-0 yenilmeyi tercih eder. maç sonu çıkıp denedik olmadı şanssız gol yedik 1-0 kaybettik diyebilmek için sadece, umarım düşerler
Öne çıkan mesajlar