Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Eto gelse komple sistem yapmak lazim gibi bisiler soylemis sg

burada ne demek istemiş anlamadım, zaten zorla 4231 oynatıyor takımı. babel de alındığına göre kanatsız oynamayacağız. gelirse arkasında amc talisca ile oynar, yer değiştirir arada felan zaten talisca sürekli ceza sahasında dolanan bir adam. harika bir false 9 oyunu işte.

mitroviç konusunda da benim düşüncem onu sağ stopere aldılar ve gelecek dönem rakitskiy / abdennour / badstuber seviyesinde bir sol stoper alınacak. bu arada o bölge fena şişti miloseviç, pedro, atınç, rhodolfo fazlalık olacak.
Mesaj tarihi:
rhodolfo'ya antep siyahisi 20 metrede geriden gelip 5 metre fark atıyor abi ancak hibrit çimdeki tozları süpürür sdfsdf katılıyorum kaliteli bir stoper ama sakatlıktan sonra çok kötü adam. rakitskiy / abdennour / badstuber - tosiç, marcelo - mitroviç idare eder.
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi senin bu rodolfo askini napicaz ya

Rhodolfo bu ülkedeki en iyi üç stoperden biri :(

Açık alanda kullanmadığı sürece bu senede Rhodolfo'dan hep kusursuz verim aldık. Minimum düzeyde hata yapan, mental seviyesi gayet yüksek bir oyuncu. Atletizm ve çabukluk sorunu dışında başka hiçbir sorun çıkaramazsınız bu adamla ilgili çünkü başka defosu yok.

Bu kadar değerli bir adam elinizdeyken kullanamıyorsanız ve yedek kulübesinde çürütüyorsanız kusura bakmayın başarısızsınız demektir. Geçen sene Ersan ile ligin en az pozisyon veren takımı olması yine bu adamın emekleri sayesindeydi. Sakatlık sonrasındaki pozisyon/gol ortalaması ortadaydı. Tabii Ersan'ın da emeği çoktu yalan yok.

Bireysel olarak da sakatlandığında geçen senenin totalde en iyi stoperi Kjaer'in de önündeydi istatistiksel olarak, oyuna katkısı zaten daha fazlaydı konuşuyorduk hep. Kjaer önünde çakılı özellikleri kuvvetli iki ön libero ile oynarken BJK'de Atiba gibi yumuşak ama mobil bir ön libero ile oynuyordu bu vs...

Açıkta geçilirse ama işte harbi GG, açığa çıkarmamak gerek. Bu seneki sistemde geride çok açık veriyoruz ve Rhodolfo'yu ben de oynatmam yalan yok, eğer bu sistemi benimsemek zorundaysam. Prensi Marcelo'yu oynatacak diye Rhodolfo'yu harcıyor ŞG... Harcamasa gayet iyi ikili de olurlar da işte... Marcelo mobil önde karşılayacak sol stopere evrilip, Rhodi süpürücü bekleyecek vs...
Mesaj tarihi:
Esh said:

rodolfo ersanla çok iyiydi abi, ersan gibi hamleci stoperle çok iyi iş yapar. kafa çalışıyor adam da aptal stoperlerden değil. ayaklarını iyi kullanıyor. sakatlanmasa çok iyiydi de işte patladı sonra.
Mesaj tarihi:
Fikret Orman: "Mehmet Ekici kaliteli bir futbolcu ama o bölgede çok futbolcumuz var. Daltaki kuşa değil eldeki kuşa bakmak lazım."

biz kurtulduk sanırım sfsfd bir de tolgay'ı istemişler LÖL
Mesaj tarihi:
Stringray said:

rhodolfo'ya antep siyahisi 20 metrede geriden gelip 5 metre fark atıyor abi ancak hibrit çimdeki tozları süpürür sdfsdf katılıyorum kaliteli bir stoper ama sakatlıktan sonra çok kötü adam. rakitskiy / abdennour / badstuber - tosiç, marcelo - mitroviç idare eder.

abi abdennour ve rakitskiy beşiktaş'a gelmez, badstuber de ne kadar sık sakatlanan bir futbolcu hiç bilmiyorsun herhalde
Mesaj tarihi:
parayı verirsen gelirler abi, kjaer de fb seviyesi bir stoper değil mesela. ha bunu uefa & şl hedefleri için söylüyorum bu seviye bir stoper orada lazım. ligde marcelo / tosiç de idare eder önemli olan kanat ve forvetler ligde. feda hep feda gitmeyecekti zaten ffp'den kurtulunca kulübün sağlam adımlar atması ve avrupa'da başarı bekliyorsa stopleri vitrin olması lazım.

badstuber çok sakatlanıyor da adamın sene sonu sözleşmesi bitiyor ve yenilenmeyecek. bu herifin oyun görüşü stoper mevkisini geçiyorum orta saha için bile oldukça üst düzey. bahsettiğim seviye tr değil dünya seviyesi bu arada. oğuzhan tier ara pasları felan var, bize çok uygun bir oyuncu olurdu. alınabilecek bir riskti bana kalırsa.
Mesaj tarihi:
Kjaer çöptü FB aldığında, çöp ağır oldu da bitik seviyedeydi. CV'sine o kadar para kitlediler Fener'e. Kimse bu kadar net oynamasını beklemiyordu ama burada aşı tuttu. Kjaer'in yıllığı da ayrıca bayağı yüksek. Medyaya düşenden falan yüksek yani, ciddi para da alıyor evet yani ama önemli olan o değil.

Kaç adama köpek gibi para teklif etti kulüpler artık gelmiyor. Misal yeni öğrendim hem FB hem de BJK Robben ile görüşmüşler. Menejeri vs. 3-4 ay önce gelmeye sıcakken, pazarlık masasına otururken iki kulüple de son saldırılar + Reina'dan sonra gelmiyoruz demişler.

Artık para vererek de getiremiyorsun cidden. BJK misal N'tep'i bile alamadı. Gelmem demiş oraya.

Rakitsky bu arada gelir, paraya da çok bakmaz ama ondan yana sıkıntı, bu adam para için transfer yapacak adam değil. Dünyanın her yerinde sağlam bir paraya zaten yer bulur. Kaliteli bir oyuncu, şuan Shaktar da düzenli forma giyememesine rağmen Shaktar'ın 10 milyonluk bonservis isteğine kaç kulüp sıraya giriyor öyle düşünün yani.
Mesaj tarihi:
said:
Fikret Orman, Lig TV'ye konuştu: "Dinamo Kiev maçı, aynı 15 Temmuz gibi Beşiktaş ve Türk sporuna yapılmış bir ayıp, bir müdahaleydi."

15 Temmuz Transfer Şehitleri Beşiktaş J.K.
Mesaj tarihi:
Esh said:

eldeki en komple stoper rhodolfo. daha iyisi alinmadikca bel baglanacak isim o zira tosic, atinc falan oynatiliyor... sakatlanana kadarki performansi gayet iyiydi. hatta o donem cogu zaman ersan elestiriliyordu ki dusun ersan zaten maksimumunda oynuyordu.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Kjaer çöptü FB aldığında, çöp ağır oldu da bitik seviyedeydi. CV'sine o kadar para kitlediler Fener'e. Kimse bu kadar net oynamasını beklemiyordu ama burada aşı tuttu. Kjaer'in yıllığı da ayrıca bayağı yüksek. Medyaya düşenden falan yüksek yani, ciddi para da alıyor evet yani ama önemli olan o değil.

Kaç adama köpek gibi para teklif etti kulüpler artık gelmiyor. Misal yeni öğrendim hem FB hem de BJK Robben ile görüşmüşler. Menejeri vs. 3-4 ay önce gelmeye sıcakken, pazarlık masasına otururken iki kulüple de son saldırılar + Reina'dan sonra gelmiyoruz demişler.

Artık para vererek de getiremiyorsun cidden. BJK misal N'tep'i bile alamadı. Gelmem demiş oraya.

Rakitsky bu arada gelir, paraya da çok bakmaz ama ondan yana sıkıntı, bu adam para için transfer yapacak adam değil. Dünyanın her yerinde sağlam bir paraya zaten yer bulur. Kaliteli bir oyuncu, şuan Shaktar da düzenli forma giyememesine rağmen Shaktar'ın 10 milyonluk bonservis isteğine kaç kulüp sıraya giriyor öyle düşünün yani.

abi robben. robben elbette gelmez, gelmeyebilir, falan filan. sneijder de hala burada gs göndermek istemesine rağmen. sow da burada, poldi de burada vs. 1 değil 1.2 1.3 verip getirirsin. 1 yerine 2-2.5 vermek aptallık.
Mesaj tarihi:
Olm bizim isyerinden denetime gelmiyorlar trye can guvenligim yok diye. Yilligina falan bile degil 1,2 haftaligina. Gelecek adamlarin yarisi gelmez iste,
Basit ekonomi
Bir talep var bir arz var fiyat bununla belirleniyor zaten
Talep sabit ama arz bir anda yariya dustu, getirme parasi zaten ister istemez artacak haliyle. Adam biliyor cok fazla secenegi yok tr kuluplerinin artik.
Mesaj tarihi:
simdi ntvde ovunc ozdem'in soyledikleri:

eto'o icin necip, omer, kerim teklif edilmis. kerim tr'de baska takim dusunmuyorum, avrupa'dan teklifleri degerlendirin demis. antalya o takasa ilaveten 1.2m euro istemis. oluru yok gibi. besiktas bonservis icin para ayirmamis diyor ama ona kimsenin inandigini sanmiyorum sdfgf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...