Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ne bileyim bana cok sacma geliyor. 20 senelik planlarin yumruk gucu ile iki kadin tarafindan sacma sapan bir sekilde ekarte edilmesi. bilmiyorum sanirim esmer hatun beni irite ediyor. her yaptigi cok sacma ve akla uygun gelmiyor. en ust savascilarin arasindan fare gibi siyrilip gule oynaya gemisiyle iletisim kuruyor falan filan, neresinden tutsam dusunsem hic akla oturmuyor olaylar. gerizekali olmak lazim faka basmak icin, uber zeka olmak lazim paralel evrene gidip intikam ve imparator olmak icin geri donmek adina. ikisi ayni anda hic cekilir degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Baya guzeldi son iki bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Güzel bölümmüş yahu Zenci bir abla vardı bu bölümde, daha önceki bölümlerde sanki görmemiştim ama bu bölüm çok fazla gösterildi. Hatta kamera ne zaman boşsa ona dönüyordu neredeyse. Laf mı geldi acaba zenci kadın yok dizide diye ya da ben bir karakteri mi kaçırdım arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ana karakter zenci yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 teletubbies olmayan star trek dizisi... iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 quixef said: Ana karakter zenci yahu Değil mi? Gelmemesi gerek öyle bir lafın da. Ama çok gözüme baktı o karakter, bir iki bölüme bir numarası çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 hic konusmayan suratinda metal olan kariyi da cok gosteriyolar, surekli suratina zoom ama hicbisey demiyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Hahahah evet, tek olayı verilen emri yerine getirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Scalanova said: uuu 12. bolum sonu (tu) sasirtti bayagi aynen sonu guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 orange is the new black bolumu gibi oldu :) 1 gay 1 man klingon dahil geri kalan herkes kadin ahahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 sezonun son bolumude standartlari bozmadi. ikinci sezonda gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Final miydi bu simdi? Gelmis gecmis en tirt final olabilir ya. En sonunda bir "aman tanrim" cektirtti ama onun disinda gercekten cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 oh finalse iyi ya. kabız zenci hatuna dayanamayıp son bölumu yarıda bırakmıstım tamamlayıp bi daha yüzüne bakmacağım sekmeye atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Flassh ta vizyon bölümünün bıyık ı. Her konuda mutlaka bir ekşi yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Bi Flash bi Fin. Sarayda buyumus asilzade abi bunlar. Cumhuriyet ilan edilince halka karismak zorunda kalmislar, o zamandan beri boyle hic biseyi begenmiyorlar. Ellesmeyin, yemlemeden gecin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 bu günlerde izlediğim ne varsa begenmiyorum valla doğru pms herhal ama şu zenci hatun dayanılacak gibi değil ya. walking deadi de onun kabız ifadesi yüzünden bırakmıştım 2d world e geri döneyim de bari biraz mutlu olayım 3d den hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Yukarida da denmis, sci fi yoklugundan dolayi izliyoruz diziyi. Gerci episode 11-12-13 iyi twist yapti, diziyi toparladi. Ama lead ablamiz hakkaten kabiz. Bizde istiyoruz adam akilli female in power karakter olsun(bkz. KOTOR - Bastila) ama baska aktris bulamamislar mi koca Star Trek franchise i icin. Dizinin en karizma anlari Klingon sahneleri. More Klingon, Less Federation derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 stargate origins iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 imdb 5.1 puan su an. Insanin icinden acaip sorular geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Gerçek Star Trek bu değil kisvesi altında mouthbreather saçmalıkları. Bunlara bakmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 quixef said: Flassh ta vizyon bölümünün bıyık ı. Her konuda mutlaka bir ekşi yorum Sen simdi bu yorumunla 5000 yillik kürt sinamasinimi asagiliyorsun? #ortaasyadangelenbanallik #dowletbizesetversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=09Cd7NKKvDc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Ilk sezonunu nasil silmissem beyinden yeni bir sey sanip videoyu izledim esmer hatunu gördüm.. Gene kufur ede ede izlerim ama insallah duzelmistir bazi seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 1. sezona oturucam şimdi, hiç izlemedim. Hafta sonum güzel geçsin. Amin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 İlk sezon finalinden ne olmuştu hatırlayan varsa bir yazsa da hafıza tazelesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar