Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek: Discovery (2017) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ne bileyim bana cok sacma geliyor. 20 senelik planlarin yumruk gucu ile iki kadin tarafindan sacma sapan bir sekilde ekarte edilmesi.

bilmiyorum sanirim esmer hatun beni irite ediyor. her yaptigi cok sacma ve akla uygun gelmiyor. en ust savascilarin arasindan fare gibi siyrilip gule oynaya gemisiyle iletisim kuruyor falan filan, neresinden tutsam dusunsem hic akla oturmuyor olaylar.

gerizekali olmak lazim faka basmak icin, uber zeka olmak lazim paralel evrene gidip intikam ve imparator olmak icin geri donmek adina. ikisi ayni anda hic cekilir degil yani.

Mesaj tarihi:
Güzel bölümmüş yahu

Zenci bir abla vardı bu bölümde, daha önceki bölümlerde sanki görmemiştim ama bu bölüm çok fazla gösterildi. Hatta kamera ne zaman boşsa ona dönüyordu neredeyse.

Laf mı geldi acaba zenci kadın yok dizide diye ya da ben bir karakteri mi kaçırdım arada?

Mesaj tarihi:
Final miydi bu simdi? Gelmis gecmis en tirt final olabilir ya. En sonunda bir "aman tanrim" cektirtti ama onun disinda gercekten cok kotuydu.
Mesaj tarihi:
Bi Flash bi Fin. Sarayda buyumus asilzade abi bunlar. Cumhuriyet ilan edilince halka karismak zorunda kalmislar, o zamandan beri boyle hic biseyi begenmiyorlar.

Ellesmeyin, yemlemeden gecin :)
Mesaj tarihi:
bu günlerde izlediğim ne varsa begenmiyorum valla doğru
pms herhal

ama şu zenci hatun dayanılacak gibi değil ya. walking deadi de onun kabız ifadesi yüzünden bırakmıştım

2d world e geri döneyim de bari biraz mutlu olayım 3d den hayır yok
Mesaj tarihi:
Yukarida da denmis, sci fi yoklugundan dolayi izliyoruz diziyi. Gerci episode 11-12-13 iyi twist yapti, diziyi toparladi. Ama lead ablamiz hakkaten kabiz. Bizde istiyoruz adam akilli female in power karakter olsun(bkz. KOTOR - Bastila) ama baska aktris bulamamislar mi koca Star Trek franchise i icin. Dizinin en karizma anlari Klingon sahneleri. More Klingon, Less Federation derim ben.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Flassh ta vizyon bölümünün bıyık ı. Her konuda mutlaka bir ekşi yorum

Sen simdi bu yorumunla 5000 yillik kürt sinamasinimi asagiliyorsun?

#ortaasyadangelenbanallik #dowletbizesetversin
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...