dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 iste netfli$sk diversity geyiginin en guzel ornegi bu dizidir. adamlar konu yerine, gay, zenci, sisko falan basiyorlar. hatta bu diziden sonra bosalip rahatlarlar, diger dizileri bu sacmaliklardan uzak tutarlar sanmistim da olmadi. neyse umuyorum bu sezona rahatlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 wishful thinking bu sezon da bmbk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Buna Star Trek demek şu haliyle, baya ana avrat küfretmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 (düzenlendi) Her şeyi de Netflix’den bilmeyin, bunu yapan CBS; Netflix sadece ilk üç sezonun ABD dışındaki ülkelere dağıtımcısıydı. Aslında Netflix’in kendi yaptırdığı diziler için bile diversity talebi olmadığını tahmin ediyorum. Büyük ihtimalle işi yapanlar kendileri istiyordur. Kasım 26, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Nasil basladiysa onu takip ediyor ve netflix demek diversity demek zaten, basarisi orada ama bazen ipin ucu kaciyor, bu rezillikte oldugu gibi. St izlemiyorum tum tarihcesinde benim icin bir ilk. Abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Hayır, Netflix eski sezonları da yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 (düzenlendi) Haklisin ama genel olarak konusursak durum buna benzer. Dasaa ne diye netflixe sardin usa sorun. Edit: Baslik netflix olunca oradan yuruduk... Kasım 26, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar