The_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bence alkol ve eğlence... Sizce???[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!!
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mutluluk. öyle veya böyle. heaheh bak mutlu oldum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Amaan bea bıraksana Bi adet kedi bi de yarım ekmek bitti[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayatın anlamı diye bişey yok hayata senin verdigin anlam vardır.herkes için bunu genelleyemeyız bence. kimi için mutluluk kimine para kimine yemek kimine sekz blablabla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Jester Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayatın anlamı insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayatın anlamı yok.Ki çogu zaman ıntıhara surukluyor benı bu dusunce.Ama sonra cehennem benı sevenler aklıma gelıyor.Vazgecıyorum[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hayat dediğin bir kase cacıktır. İçindeki sarımsağın bolluğuna göre anlam kazanır. Tuzu fazlaysa iğrenirsin. Ama ne kadar soğuktur, o kadar lezizdir...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hayatın anlamı SarayBurunun da mangal eşliğinde kofana yakalamak,bir yaz gecesi yıldızların altında sevgilinle çimenlerde öpüşmek,deli gibi açıkmışken bir kebabçıya dalıp 1 double kelle paça(acılı,sarımsaklı) arkasından 1 dürüm adana üstünede kaymaklı künefe yemektir.Var mı itirazı olan tartışalım[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hayatın anlamı, hayatın anlamını düşünmemektir.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 müzik,cinsellik,kız arkadaş,para,kankalar,aile,okul...[signature][hline]yörünge dışı
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hmm şöyle bir konu var, çok benzeşiyor bu konuyla. orada yazdığım geçerli benim için hala, hayatın anlamı şeysi için.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 AŞK AŞK AŞK AŞK....[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 doğruların hatalardan daha fazla olmasını sağlamk[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sabah Uykusu tabiki [tabi bölünmediği sürece :D][signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben bu yazdığımı beş kere falan bir yerlerde yazdıydım ama yine yazıcam Program: Şok Kanal: ATV Parodi: Koca kafalı evrim geçirmiş bir insan var karısıyla konuşuyorlar 50lerden eski bir bilim kurgu filminden alınmış üzerinede yeniden replik bindirmişler. Adam karısına soruyor: Hanım buraya bi uçak katlayıp koymuştum gördünmü? Kadın: Ay ne bileyim. Adam: (sinirlenir) Siz ilkel insanlar hep böylesiniz işte anlamıyorsunuz hayatın ne demek olduğunu onca sene uğraşıp didinip ne elde ediyorsunuz? Yoğurt! Yani neymiş hayatın anlamı?[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 künefe üstüne kaymakmış[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aşk..[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Zeka, Sex, Uyku(Bölünmeden), Bilgisayar Multi-Oyun...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 uyku..[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 amma uykucusunuz siz yaw hap atın bari iyi uyursunuz[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayatın anlamı yoktur az votka vardır[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: -DoruK-, 01 Şubat 2005 15:30 tarihinde demiş ki: hayatın anlamı yoktur az votka vardır [signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayatın anlamı hayanın anlamını aramak ve uyumaktır...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Öne çıkan mesajlar