Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Hayatın Anlamı Ne??

The_

Öne çıkan mesajlar

hayatın anlamı diye bişey yok hayata senin verdigin anlam vardır.herkes için bunu genelleyemeyız bence.
kimi için mutluluk kimine para kimine yemek kimine sekz blablabla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın anlamı yok.Ki çogu zaman ıntıhara surukluyor benı bu dusunce.Ama sonra cehennem benı sevenler aklıma gelıyor.Vazgecıyorum[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat dediğin bir kase cacıktır.
İçindeki sarımsağın bolluğuna göre anlam kazanır.
Tuzu fazlaysa iğrenirsin.
Ama ne kadar soğuktur, o kadar lezizdir...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatın anlamı SarayBurunun da mangal eşliğinde kofana yakalamak,bir yaz gecesi yıldızların altında sevgilinle çimenlerde öpüşmek,deli gibi açıkmışken bir kebabçıya dalıp 1 double kelle paça(acılı,sarımsaklı) arkasından 1 dürüm adana üstünede kaymaklı künefe yemektir.Var mı itirazı olan tartışalım[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu yazdığımı beş kere falan bir yerlerde yazdıydım ama yine yazıcam

Program: Şok
Kanal: ATV

Parodi: Koca kafalı evrim geçirmiş bir insan var karısıyla konuşuyorlar 50lerden eski bir bilim kurgu filminden alınmış üzerinede yeniden replik bindirmişler.

Adam karısına soruyor: Hanım buraya bi uçak katlayıp koymuştum gördünmü?
Kadın: Ay ne bileyim.
Adam: (sinirlenir) Siz ilkel insanlar hep böylesiniz işte anlamıyorsunuz hayatın ne demek olduğunu onca sene uğraşıp didinip ne elde ediyorsunuz? Yoğurt!

Yani neymiş hayatın anlamı?[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın anlamı hayanın anlamını aramak ve uyumaktır...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...