Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Hayatın Anlamı Ne??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatın anlamı insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
hayatın anlamı yok.Ki çogu zaman ıntıhara surukluyor benı bu dusunce.Ama sonra cehennem benı sevenler aklıma gelıyor.Vazgecıyorum[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Mesaj tarihi:
Hayat dediğin bir kase cacıktır.
İçindeki sarımsağın bolluğuna göre anlam kazanır.
Tuzu fazlaysa iğrenirsin.
Ama ne kadar soğuktur, o kadar lezizdir...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Hayatın anlamı SarayBurunun da mangal eşliğinde kofana yakalamak,bir yaz gecesi yıldızların altında sevgilinle çimenlerde öpüşmek,deli gibi açıkmışken bir kebabçıya dalıp 1 double kelle paça(acılı,sarımsaklı) arkasından 1 dürüm adana üstünede kaymaklı künefe yemektir.Var mı itirazı olan tartışalım[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
Hayatın anlamı, hayatın anlamını düşünmemektir.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
Ben bu yazdığımı beş kere falan bir yerlerde yazdıydım ama yine yazıcam

Program: Şok
Kanal: ATV

Parodi: Koca kafalı evrim geçirmiş bir insan var karısıyla konuşuyorlar 50lerden eski bir bilim kurgu filminden alınmış üzerinede yeniden replik bindirmişler.

Adam karısına soruyor: Hanım buraya bi uçak katlayıp koymuştum gördünmü?
Kadın: Ay ne bileyim.
Adam: (sinirlenir) Siz ilkel insanlar hep böylesiniz işte anlamıyorsunuz hayatın ne demek olduğunu onca sene uğraşıp didinip ne elde ediyorsunuz? Yoğurt!

Yani neymiş hayatın anlamı?[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
hayatın anlamı hayanın anlamını aramak ve uyumaktır...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
  • Yeni Oluştur...