mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 şimdi arkadaşlar oyunu kontrol etmek için mouse olur ya o oyuna başlayınca ortadan kayboluyor yani oyun mouse diyelim bii adam şeçicem mouse yok ancak mouse var gibi hayal edince şeçebiliyosun :) yaması var mı yükseltelim belki düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bu yama http://download.microsoft.com/download/0/3/7/037b6b4a-e68b-4f2b-b09c-c3df0c368622/ronpatch.exe[hline]www.gamerbug.com Bide bunu çek [crk] http://gcw.universe-board.de/games/files/dev-ronu.rar [Bu mesaj Smokey tarafından 09 June 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tam olarak bu yamayı kurduktan sonra naapcam bana özelden atsana oyun kopyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Exception! diye birşey çıkıyor bazen bende oyundan atıyor o niye?[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Arkadaşlar oyun süper zevkli. Easy de oynadım çok kolay yendim :) diğer levelları denemedim. Ama aşırı zevkli bir oyun. bana göre tek kötü yanı bazen ortalığın çok karışması her yerden yazılar iniyor haldur huldur ortalık karışıyor. Ya ben ırk seçimini bulamadım sürekli ingiilizler oluyorum.Oyun 1 cd değilmi? bana biraz garip geldide cd. +Ayrıca levelde bi resimde mediavel total war gibi map üzerinde oynuyor nerde o?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Medieval gibi olan olay "Conquer the World Campaign", ana menüden .. Irk seçimini de işte harita ayarlarını, düşmanlarını falan seçtiğin yerde yapiosun, isminin karşısında aşağı doğru açılan bir menü var, ordan ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ya şu oyunu intenetten oynasak beraber güzel olmazmı?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Alexi_Septimus, 09 June 2003 22:34 tarihinde demiş ki: Exception! diye birşey çıkıyor bazen bende oyundan atıyor o niye?[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. işte patch yuklersen belki düzelir ilk başta link vs yazdım[hline]www.gamerbug.com [Bu mesaj Smokey tarafından 10 June 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Irk seçimini nasıl yapıyoruz?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 nası bişi bu oyun age of gibi falanmı yoksa alcam[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 beyler bana da oldu mouse imleci gözükmüyodu detonator sürücülerini yüklüyince (benimki geforce ondan ) düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar