Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süperlig 2015 - 2016 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içmeyin abi içmeyin...

köpek gibi içtik maç öncesi marifetmiş gibi stadta uyuştum resmen maç bitti eve nasıl gittiğimi hatıralmıyorum

bi bok anlamadım şampiyonluktan :)
herkesi kaybettim zaten sarjım bitti döndüm keş gibi
Mesaj tarihi:
birkac oyuncuyu kazanmasi cogu macta dogru kadro cikarmama, oyundan dusen oyunculari zamaninda oyundan almama vb barzikliklerini ortmeye yetmedi benim icin iyi bir kaleci olabilir ama kesinlikle iyi bir yonetim sergileyemedi bu sezon takim icin taraftar gibi maci izledi sadece kenardan
Mesaj tarihi:
noldu şimdi herkezin azının ortasına caktıkmı?

aklıyla yonetmiyo diye sana ole gelmiş. adam kalbinden yönetiyo oyunun. liderlik yapıyo. liderlik önemli.
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:

içmeyin abi içmeyin...

köpek gibi içtik maç öncesi marifetmiş gibi stadta uyuştum resmen maç bitti eve nasıl gittiğimi hatıralmıyorum

bi bok anlamadım şampiyonluktan :)
herkesi kaybettim zaten sarjım bitti döndüm keş gibi

sende haklısın 10 yılda 1 gelen kupa için şımarman normal
Mesaj tarihi:
taptaze sampiyona gelip "eskiden bizde sampiyonduk =(, yakında sayılır =(((" diye ağlamak ne acıklıymıs ha.

üzülmeyin yahu, yol veririz sizde bi ara olursunuz sampiyon.
Mesaj tarihi:
sg'ye rağmen nedir hakikaten. biliç'i kimse hatırlamıyor sanırım cenk tosun yerine pektemek'i, oğuzhan yerine veli'yi oynatıyordu. gs kaç teknik direktör değiştirdi hatırlamıyorum bile yıl içinde. fb vitor'u kovalayacak bu sene rvp'yi yedi diye, nani'den sıfır verim aldı caner'i kaçırdı vs diye. bjk'de tek bir huzursuzluk olmadı yıl boyunca. sanki ortalık teknik direktör kaynıyor, beğenmediğiniz adama bak. şg ölene kadar net kalmalı takımın başında.
Mesaj tarihi:
Dunya kupasinda 3. olmus adam abi, SL mi ona agir gelecek? Eger bu takima adam gibi takviye yapilirsa Avrupa'da kimsenin yuzunu kara cikarmadan oynar. (Bir de Gomez gitmezse)
  • Yeni Oluştur...