Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jet hızıyla kulaklık almaca


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Amerika'dan tanıdık geliyor bir kaç güne kadar da, bir tane gaming headset alayım dedim. Eskisini kullanmıyorum diye sattım, şimdi lazım oldu :( . Baktım ettim Logitech G930 95 dolar. Bunun bir de G933 Artemis Spectrum olanı varmış o da 170 dolar mı ne.

Ama şimdi şöyle bir durum var, ben müzik de dinlemek istiyorum bangır bangır. Hatundan ve komşulardan mütevellit eskisi gibi metal dinleyemez oldum. Yani hem surround istiyorum FPS oynayabilmek için hem de kaliteli müzik dinleyebileceğim bir şeyler. BİR DE KABLO OLMASIN VE FİYATI DA 300 400 DOLAR OLMASIN. Nolur.

Hemen bir kaç tavsiye verirseniz same day shipping'le yollatıcam :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

g930 kullanıyorum geçen sene amazondan black friday'de 60 dolara almıştım. hakikaten kablosuzluk çoooook büyük nimet. kullanmayan bilemez. ama pili bitiyo tabi. günde kaç saat kullanıyosun bilgisayarını bilmiyorum ama 10 saat gitmiyo piller. 8 saat falan max. bütün gün kullanıcaksan işine yaramaz. günün yarısında kablolu kullanırsın aleti.

bunun dışında ben ses kalitesinden çok anlamam. 7.1 surround olayı var müzik dinlerken dizi film izlerken 7.1'i kullanıyorum. oyunlarda da destekleyiyorsa kullanıyorum bayada iyi.

ses kalitesinden daha iyi anlayanlar varsa daha net anlatır zaten.

933 dediğinde bir üst versiyonu işte uzay gemisi gibi zaten tipi. param olsa onu alırdım bende :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skullcandy Plyr 1 baya arastirmistim vakti zamaninda.
Bende var kalosuz sarji falan cok iyi gidiyor. Rahat ve guzel.
En iyi tarafi hem usb hemde optic girisi var. Misal ben usb pc baglayip, optikten ps4 bagliyordum. Bir yandan skype bir yandan ps4 sesi veriyordu.
Eskidiginden yeni biseyler bakiyorum bende ama sanirim yeniden bunu alacagim.
2 sene oldu bi ton tasinma vs. giki cikmadi.
http://www.amazon.com/Skullcandy-Surround-SMPYFY-072-Not-Machine-Specific/dp/B00C2B355W
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün vaktim olmadı yazmaya ya. Sikko kulak içi kulaklıkla idare edeceğim bir süre sanırım ya da WoW oynadığım dönemde ayda bir duvara fırlatıp kırdığım 20 liralık bir philips serisi vardı ondan alırım.

G933'ü beğendim, paraya kıyamadım dolar 3 lira olunca. O varken de gidip 90 100 dolar bandından bir şeyler almak istemedim. Elbet indirim gelir, ben de getirtirim birilerine dfs.

Zaten siparişi dün vermediğim için yetişmez artık, yarın geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...