deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Amerika'dan tanıdık geliyor bir kaç güne kadar da, bir tane gaming headset alayım dedim. Eskisini kullanmıyorum diye sattım, şimdi lazım oldu :( . Baktım ettim Logitech G930 95 dolar. Bunun bir de G933 Artemis Spectrum olanı varmış o da 170 dolar mı ne. Ama şimdi şöyle bir durum var, ben müzik de dinlemek istiyorum bangır bangır. Hatundan ve komşulardan mütevellit eskisi gibi metal dinleyemez oldum. Yani hem surround istiyorum FPS oynayabilmek için hem de kaliteli müzik dinleyebileceğim bir şeyler. BİR DE KABLO OLMASIN VE FİYATI DA 300 400 DOLAR OLMASIN. Nolur. Hemen bir kaç tavsiye verirseniz same day shipping'le yollatıcam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 hatunu değiştir daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 430 var bende baya memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 g930 kullanıyorum geçen sene amazondan black friday'de 60 dolara almıştım. hakikaten kablosuzluk çoooook büyük nimet. kullanmayan bilemez. ama pili bitiyo tabi. günde kaç saat kullanıyosun bilgisayarını bilmiyorum ama 10 saat gitmiyo piller. 8 saat falan max. bütün gün kullanıcaksan işine yaramaz. günün yarısında kablolu kullanırsın aleti. bunun dışında ben ses kalitesinden çok anlamam. 7.1 surround olayı var müzik dinlerken dizi film izlerken 7.1'i kullanıyorum. oyunlarda da destekleyiyorsa kullanıyorum bayada iyi. ses kalitesinden daha iyi anlayanlar varsa daha net anlatır zaten. 933 dediğinde bir üst versiyonu işte uzay gemisi gibi zaten tipi. param olsa onu alırdım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Esh said: hatunu değiştir daha ucuza gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Esh said: hatunu değiştir daha ucuza gelir Abi hatunun mayışı falan var, istesem hediye alır. Gelen onun ablası falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bence ablasının da hediye alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Razer Chimaera PS Gold şu 2 sini deneyebilirsin. Razer biraz daha iyidir ama bir SteelSeries H değiller. Son olarakta logitech g930 g933 bilemiyorum kullanmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Kulaklık tavsiye edin kulaklık hüloooğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Abi PC için bakıyorum ya. Bir de wireless olursa mmh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Yazım işte 3 tane. ps gold bilgisayarda kullanıyorum. Ses olarak çok iyi ama mikrofonu logitech ten kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Playstation ve xbox 360 kulaklığı değil mi ilk ikisi? PC'de de verimliler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ben pc de kullandım yazdıklarımı. Hata psgold u buradan tavsiye ettilerde aldım.indirimle 200tl ye mi ne gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bu arada krakenlerde mikrofon olmayanlar var dikkat et ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Skullcandy Plyr 1 baya arastirmistim vakti zamaninda. Bende var kalosuz sarji falan cok iyi gidiyor. Rahat ve guzel. En iyi tarafi hem usb hemde optic girisi var. Misal ben usb pc baglayip, optikten ps4 bagliyordum. Bir yandan skype bir yandan ps4 sesi veriyordu. Eskidiginden yeni biseyler bakiyorum bende ama sanirim yeniden bunu alacagim. 2 sene oldu bi ton tasinma vs. giki cikmadi. http://www.amazon.com/Skullcandy-Surround-SMPYFY-072-Not-Machine-Specific/dp/B00C2B355W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 jet hızıyla aldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Dün vaktim olmadı yazmaya ya. Sikko kulak içi kulaklıkla idare edeceğim bir süre sanırım ya da WoW oynadığım dönemde ayda bir duvara fırlatıp kırdığım 20 liralık bir philips serisi vardı ondan alırım. G933'ü beğendim, paraya kıyamadım dolar 3 lira olunca. O varken de gidip 90 100 dolar bandından bir şeyler almak istemedim. Elbet indirim gelir, ben de getirtirim birilerine dfs. Zaten siparişi dün vermediğim için yetişmez artık, yarın geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 sağlık olsun, mediamarkt ve teknosa da benim yazdıklarımı deneyebilirsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 İstanbul'a geldiğimde bir tavaf edeceğim zaten. Ya aslında iyi bir müzik kulaklığı alsam mikrofon var. Ama işte surround istiyorum, farkediyor oyunlarda filmlerde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Evet fark ediyor. Kabloyu dert etmezsen g330 çok güzeldi. Büyük olmadığı için kullanımı çok rahattı ama türkiyede bulamıyorum. Bana msi laptop ile gelmişti. tom's guide. kablolu kablosuz seçenekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 http://www.amazon.com/Creative-Blaster-Entertainment-Bluetooth-Wireless/dp/B00D349WB8/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1464128964&sr=1-1&keywords=evo+zxr şu benim çok hoşuma gidiyor da kırılma problemi varmış diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 G930 berbat, uzak durun. Razer Kraken fena değil ama kullanılan materyal baya kalitesiz her razerda olduğu gibi. G933 e o kadar para vermek yerine sennheiser alınabilir rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ben anın ateşiyle G933 Artemis Spectrum wireless aldım ya, kullanan var mı iyi mi alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Sen kullanip bi review patlatsana. Bir de kaca aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 170 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar