Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pages kullanan var mi?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Office 365 aboneligim sonuna yaklasiyor, yeniden abone olmak ile Pages kullanmak arasinda kaldim. Temek gerek sey benim icin iPad ve Macbook arasinda uyum. Pages'de iCloud ile, Office 365 ile OneDrive ile cok iyi oluyor bu. Google Docs dusundum ama cloud-based bir sey istemiyorum.

Sorum su, internette okuduklarimi degil, aktif Pages kullananlarin dediklerini duymak istiyorum. .docx dosyalariyla bir uyum sorunu var mi? .docx formatinda kaydetme nasil?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de araya sıkıştırayım sorumu sdf.

Macbook'u geçen yaz alırken içerisinde Pages, Numbers vs. tüm app.ler yüklü gelmişti. Sonra Office 365 aldım macOS'un app.larını sildim ileride nasıl olsa yüklerim app. center'dan diye ama şimdi yükleyemiyorum; satın almanız gerekiyor diyor. Ne yapmam lazım? Neden alette yüklü app.ları sildiğimde tekrar yüklemek için para vermem gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Belli bir tarih sonrasında aldığın bilgisayarlarda (ki sanırım bu 2012 mba lardan sonra geldi, emin değilim bende daha önce iworks vardı) kurulum aşamasında apple id ile login olduğunda bu uygulamalar o id ile ilişkilendiriliyor ve bunlara ücretsiz sahip oluyorsun.

Hatta yeni aldığımız bir makinede eski macli arkadaşlar da kullanabilsin diye o bilgisayarda yeni kullanıcı açarak 3-4 apple id ye daha tüm paketi ücretsiz almıştık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Pages ve Write 2 kullaniyorum su anda. Write 2 de guzel, kucuk bir program. Word dosyalarini nativemis gibi acip kapayabiliyor, kaydedebiliyor, default format olarak. Kendim bir sey yazmiyorken cok kullanisli. Gundelik isler icin, baskalarin gonderdiklerini okumak icin filan iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...