Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Office 365 aboneligim sonuna yaklasiyor, yeniden abone olmak ile Pages kullanmak arasinda kaldim. Temek gerek sey benim icin iPad ve Macbook arasinda uyum. Pages'de iCloud ile, Office 365 ile OneDrive ile cok iyi oluyor bu. Google Docs dusundum ama cloud-based bir sey istemiyorum. Sorum su, internette okuduklarimi degil, aktif Pages kullananlarin dediklerini duymak istiyorum. .docx dosyalariyla bir uyum sorunu var mi? .docx formatinda kaydetme nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Kaydediyor, okuyabiliyor. Uzerinde edit islemine basladigin anda kendi formatinda instance acip ustunden islem yapiyor. Format wysiwyg degil. Zaten Mac Office 2016 ile ama zaten win off ile de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ben de araya sıkıştırayım sorumu sdf. Macbook'u geçen yaz alırken içerisinde Pages, Numbers vs. tüm app.ler yüklü gelmişti. Sonra Office 365 aldım macOS'un app.larını sildim ileride nasıl olsa yüklerim app. center'dan diye ama şimdi yükleyemiyorum; satın almanız gerekiyor diyor. Ne yapmam lazım? Neden alette yüklü app.ları sildiğimde tekrar yüklemek için para vermem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Sifir macbookla gelen demosu ya da 30day trialdir. Parayla satiliyo iworks diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 hahahaha i-sheep oldugun icindir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Belli bir tarih sonrasında aldığın bilgisayarlarda (ki sanırım bu 2012 mba lardan sonra geldi, emin değilim bende daha önce iworks vardı) kurulum aşamasında apple id ile login olduğunda bu uygulamalar o id ile ilişkilendiriliyor ve bunlara ücretsiz sahip oluyorsun. Hatta yeni aldığımız bir makinede eski macli arkadaşlar da kullanabilsin diye o bilgisayarda yeni kullanıcı açarak 3-4 apple id ye daha tüm paketi ücretsiz almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 "Numbers is free on the Mac App Store for qualifying Mac computers purchased on or after October 1, 2013." http://www.apple.com/mac/numbers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 2015 ağustosta aldım işte, macbook pro var. App. Store'a girince para istiyor. Edit: Ne alakaysa app store'a relog olunca purchased kısmına eklendi hepsi lel. Daha önce eski mba'ıma aldıklarımı görüyordum sadece. Beleş iworks app.larıma kavuştum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bende de varmis. Pages + Mellel iyi oldu, gereken her seyi karsilarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Office 2016 baya sorunlu Mac'de, ozellikle Excel baya iskence ediyo sayfayi render ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 işyerinde çalışmıyorsanız openoffice kullansanız bile olur onun dışında macrolu linkli hebeli excel gelince yamulmamak için ms office. keza 432 sayfa LLD yazıyorsanız yine ms office. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ya herkesin derdi başka işte, benim kullandığım programlar excel'den import ediyor mesela dataları. Yine bir projede çalışırken ortak çalıştığım diğer insanlar excel kullanıyor vs. Open office, numbers kullanınca illaki bir uyumluluk sorunu yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 abi çünkü dünyadaki bu işin standartı ms office. karşı tarafa dosya gönderirken adamın ofis kullandığını düşünerek gönderiyorsun data alıcak göndericek API yazarken dosyanın excel olduğunu varsayarak yazıyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 senko said: data alıcak göndericek API yazarken dosyanın excel olduğunu varsayarak yazıyorsun vs. o API'i yazanin hiyarligi o. Office ya da Excel ile alakali degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Pages ve Write 2 kullaniyorum su anda. Write 2 de guzel, kucuk bir program. Word dosyalarini nativemis gibi acip kapayabiliyor, kaydedebiliyor, default format olarak. Kendim bir sey yazmiyorken cok kullanisli. Gundelik isler icin, baskalarin gonderdiklerini okumak icin filan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar