Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ama ben olsam seni secerdim tabii ki
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 :D Sağol da ben olsam ben de New York seçerdim hehe.
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 sipeyskeyk said: Hms. Toplamda 2 hafta falan geçirdim de aklımda kalan kısmını yazayım, Broadway kesin. Tekne turu kesin. Empire states e de bir çıkmakta yarar var. Apple shop çok güzel yerin altındaki :) oradan geçersen diye yani özellikle gidecek bir şey yok. Gece hayatı yok demişsin tavsiyelerim burada sona eriyor.. Yine de aklında bulunsun, buddha bar çogzel, meatpacking area güzeldi barlar bölgesi gibin, bir de dj performanslar falan oluyor new york pier de hangarlarda falan. Ben armin dayıya gitmiştim çogzeldi. Bir de Barclsy's centre da konser bak çok güzel konserler oluyor. sağolasın, bizim için yeterli gezi tiyoları bunlar yazıyorum listeye. teşekkürler.
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 maivresnon said: LA olsaydı yardımcı olabilridim ama ny a sadece tatile gittim bi kaç sefer sorry. -empire state e git -times meydanı -caddede yürüyebildigin kadar yürü zaten sonu yok.. heh bu arada bi türk tüyosu vereyim tam hatıralmıyorum ama subwayin yan tarafında bi ufak pizza dükkanı vardı dilim pizza 1 dolarmı neydi 5 tane gömüp yanında bi kola götürmüştüm... tavsiye ederim bu arada sigara almaya kalkarsan düzüldün demektir benim gittigim zaman kısa marl 13 dolardı. elbet bir gün LA de geliriz=) teşekkürler,pizza 1 dolar, listede. o çalışıyor da ben öğrenci olunca bayağı önemli bir detay şuan. sigarayı freeshoptan alır gelir o zaten=)
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Valvyn said: Şimdi ev olarak new jersey bakın daha ucuzdur zaten metro var gezilecek yerler Time square Empire State Özgürlük heykelinin gemi turu var bide ada gezisi var Eski ikiz kulelerin olduğu yere anıtsal havuz yaptılardı oraya git Mini italy China Town -Bu ikisi böyle pazar yeri gibi güzel Central park güzel bide oraya yakın new york müzesi var çok büyük ve güzel osmanlıdan bile eserler var öğrenciyim dersen biraz da zorlarsan beleş bile girersin Madam tussaud var bide Onun dışında yok heralde zaten gidince görücen NY çok leş özellikler manhatten pis ve çok eski ortalığı bok götürüyo afedersin He bide çok meraklıysan wall street de bi tur atarsın boğada falan resim çekilirsin çok teşekkürler, çok yardımcı oldu. New jerseyden bakacağız şimdi. Gezi yerlerini de not aldım, diğer arkadaşlar da söylemişler birkaçını zaten. Artık 3 günde hepsini nasıl yaparız bilmiyorum ama deneyeceğiz. teşekkürler tekrar.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Tribeca bolgesinde de gezip, yiyip icip, takilabilirsiniz.
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 temmuzdan itibaren ordayım kimler orda veya olacak check edelim
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Temmuz değilde eylülde gittinmiydi work and travel ları biten elemanların %70 i travel kısmını ny da geçiriyo türkiye den bi farkı olmuyo times square in
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 en az 8 ay ordayım ama iki yıl gibi görünüyor.
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 oo 2 yılsa badem bıyıklılardan bide genel direk türk kebapçılardan uzak dur kendini direk zikirde yada hocanın elini öperken bulabilirsin^^
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 3 gun manhattanda klasik bi turistik gezi icin ancak zaten. ben sana keywordler vereyim sen bak sec. zaten hepsi klasik, where to go / things to do in nyc filan arattiginda direkt cikacak olan seyler. times, esb, rockefeller, broadway musical, wall street, charging bull, brooklyn bridge, ozgurluk heykeli, central park, little italy, soho, flatiron, madison square garden, bryant park, grand central, public library, natural history museum, metropolitan museum, bronx zoo, highline, ground zero fogo de chao, wolfgangs, peter luger, shake shack, five guys, katz deli,spotted pig, mighty quinn bbq, dinasour bbq, buffalo wild wings, los tacos,grimaldi's filan gibi yemek yenilesi yerler de var. ne kadar yazsam eksik kalir yemek yerleri nycde, aklima ilk gelenleri yazdim.
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 @nergal ismini unuttum ama dükkan ufak ve içinde çalışanlar orta doğu tipli kişilerdi dgfdhd @zeper vallahi benim bahsettigim zaman 2012-2013 olması lazımdı. ha bizim ordaki fiyatlar okdaar uçuk değildi düz kısa marl 7-8 dolar civarı ama ben hep marl 72 alıyordum daha ufagı 4.99 mu 5.10 mu o civar bişey ama genede free shoptan karton almakta fayda var ilk giderken 2 karton kent aldım 1 ayda bitti sonra düzülüp durduk... kırması var içmesi var dsjkfsg.
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 başlığı görünce bir şeyler yazayım dedim, ama gerek kalmamış. İyi yolculuklar.
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Manhattan, Chelsea tarafı iyi bölge.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 New Yorka yolunuz düşerse " Phantom of the Opera " izlemeden geçmeyin derim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Bizim uçak rötar yapmıştı. Uçaktan inip direk phantom of the opera ya gitmiştik zar zor yetişip... ve UYUMUŞTUM. Kafamı yukarıda tutmak için verdiğim savaşı ve uykuya yenildiğin anı dün gibi hatırlıyorum.
Öne çıkan mesajlar