Mathias Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Evet belki CC artık kalmadı ortada pek, daha iyi versiyonları çıktı ama ben hala CC3-Russian Front'un hastasıyım mesala :). O kadar fazla çeşit vardı ki ..peh beee ulan yazdıkça oynayasım geliyor :). Bendeki biraz hastalık ama siz de yazın hangisini en çok seviyorsunuz ve nedeniyle lütfen. ( canım sıkıldı da o yüzden boyle gereksiz bir konu açtım kusura bakmayın ama cevap verirseniz sevünürük tabe :) )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 3 güzeldir,3'ü almanlarla oynayıp berlini savunmak çok zevkli,illk gün benim durumunm iyidi,kingtigerlarla donatmıştım zaten kendimi,ama heriflerin js2'leri bitmek bilmiyor,vur vur banamısın demiyor,ilk gün geri çekilmeye zorladım rusuları ama sadece 2 sağlam tankım kalmıştı,3 tanede zarar gömüş vardı ama tamir ettiremiyordum. 5'i oynadamdım ama oynadıklarımın arasında en sevdiğim 4, hele bi köyü reservlerimle düşmaının ağır zırhlı tümenine karşı 4 saldırı boyunca tuttuğum vardır,of ne zevkliydi. bu arada istanbul içi elinde bu sreiden bir ouyunu olupta satmak isteyen varmı?[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 29 January 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 3 için efsanevi derler ama ben sadece 4 ve 5 i oynayabildim :-( 5 tam bir felaketti (normandiya çıkarması hiç olmamış) 4 se cidden muhteşemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bendede invasion normandy var, o kadarda kötü bulmamıştım halbuki demek diğerlerine kıyasla rezilmiş.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Eric Youngs Squad Assault. CC lerin devamı 3 boyutlu. Beni o kadar sarmadı patchsiz hali. Ama patchlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Eheh evet Js2 ve 3 ler zaten CC3'ün en iyi tankları.King Tiger'larla iyi dayanmışsın. Bu arada CC4 microsoft'un değil galiba ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 CC3'ün bütün serinin bence en başarılısı. Hatta öyle güzel ki üstüne milyon tane mod çıkarttılar. Ben şu an GrossDeutschland modunu oynuyorum. Ağırlıklı olarak doğu cephesinde savaşan bu elit panzer tümeni hakkında yazılan kitabı okur okumaz oyununun çıktığını öğrenip oynamakta ayrı bir zevk :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yahu cc3 xp de çalışmıyor ama. Onun için bir dosya biliyor musun ? ya da söylediğin mod için link ? Tekrar oynamak istiyorum da :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar