-Nae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: SoulCube, 01 Şubat 2005 14:01 tarihinde demiş ki: desenize adamlar parayı götürdüler.Helal valla adamlar düşünmüşler.paticikte ne yapıcak baalım harbi ne alaka simdi?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=24185 yıllar önce... ah ahh kimse dinlememişti beni o zamanlar :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hehe fe-re-pe dergisi çıkaralım diyeceğimde, en son pati bünyesinde ferepe sitesi açma çabalarımızı hatırlayınca hemen unuttum fikri bir daha hatırlamamak üzere :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ah Ah comenchere enstitüsünü yayınlasak zengin oluruz be her hafta bir class yayınlarız dergide gerisini doldururuz ıvır zıvırla.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mantiga bak ya para kazanan adami kiskanmak adam kurmus duzeni sende takir takir yazmissin simdi cikcak bende account olsa ben yazmazdim mi diyceksin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: BonePART, 01 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Ulan benim yazdıgım yazıları şiirleri toplasak zengin olmustuk. HArcanıyoruz burda paticik bendeki isigi gormuyo gecicem bende Eşki sözlüge . ahaha Bonep için yeni bölüm açalım bi de dergi çıkardık mı tamam.. paraya para demeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 harbiden patifanzin bölümümüz olsa iyi olurdu[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hatta bu bölüme sadece izni olanlar girebilsin halka açık olmasın onlar sadece okuyabilsinler....[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tam bir bilgim yok pek ilgilenmedim o ekşi olayıynan ama para kazansalar bile nolcak ki? nebleyim sözlüğe yeni donanım alırlar, diğer giderlerini falan karışlarlar. bunlar beleşe olmuyo ki.. ayrıca okunan bir dergi de yazı yazmak bile yeterli bir karşılık çoğu kişi için. sözlük tam anlamıyla dörtdörtlük (sonuçta 5 yıl sonra daha da gelişir.) bir yerdir demiyorum ama gerekisz yere suçlamayalım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 adamlar aştılar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:142/melancholy/depression)| [code=php]I need to think[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Bonus, 01 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Ah Ah comenchere enstitüsünü yayınlasak zengin oluruz be her hafta bir class yayınlarız dergide gerisini doldururuz ıvır zıvırla. aha hastasıyım adıda "Beni FEREPE Yap" olsun :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar