BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 BLZBNTAGT000008A4 Çıldırttı tamamen sildim folderları sildim bilmemne her seyi denedim olmuyor Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Ethernet kablosuyla dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Farklı bir wifi bağlantı ile downloadı başlatmayı dene. Telefonu bağla mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 saçma olabilir ama dns i kapatıp dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Daha iki gun once biri supporta yazmis bu erroru. Server side heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ni donem donem herkez yazmıs aynı seleri onerim duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 şimdi battleneti bozdum tamamen hic acılmıyor bi permission ya da firewall hatası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 meeeh sıcıcam bu ne be kablo ile baglamam mı lazım aceba cidden ne alaka ki kablo ile baglamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 abi kurma zaten oyunu oynarken insanları gördükçe sen de error vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Dun alsamki novayla patlayisim ruyama girdi sdfg Jaina almaliydim ya hata oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 abi komple bozuldu battle net acılmıyo o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 BonePART said: BLZBNTAGT000008A4 Çıldırttı tamamen sildim folderları sildim bilmemne her seyi denedim olmuyor Fikri olan? aynısı vardı. repair yaptım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 bnet acılmyıo artık daa rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 banada olmustu gecen sene. bnet ile ilgili herseyi silip temizleyip sifirdan kurduydum duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 oha çözdüm 5 ayrı gmle 8 saat urastık sonunda ben cozdum firewall detaylarındaki butun battlenet blizzard girişlerini tek tek remove ettim anlamadım ne alaka ama firewall kapalıyken bike bi şekil blockluyodu herake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 bu arada ilerde yaşayan olursa özetliyyim olanları arkamdan küfretmesin hots yukarıdaki errorle yüklemeyince önerilen c:prgramdata daki battle net folderını sildimö asıl heyecan bundan sonra başladı battle net hiç bir şey dl edemeyince kendinide çalıştıramaz oldu sırasıyla AVG yikaldırdım netlimiterı kaldırdım bütün serviceleri açıp kapadım (blizzin sitede özewtie var) bütün appi sildim folderları sıfırladım yükledim fireweall ve windows defenderı disable ettim AVG'yi tekrar kurup virus scan yaptım hiç biri bi işe yaramadı dediğim gibi en son firewall settingsde exception listesindeki bütün blizzin entrylerini sildim sıfırdan programı kurdum folderları silip bu sefer kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 o zaman ise yaramayan bi araba yontemi niye yaziyorsun abi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar