Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahın Köründe Yaptığımız Salaklıklar

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

Bellow bu gerçekse çok komedi olmuş...Ahaha çok gülüdm ya :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

*!Gece 4'te yatılmıştır, sabah 7'de kalkılır, servisi kaçırmamak için aceleyle giyinilir ve evden fırlanır*

*!Servise binince servistekiler tip tip bakar*

- Güneş ( Ben ) ?
- Efendim
- Bugün serbest kıyafet mi ?

*!Üste başa bakılır ve yatarken giyilen eşofman altının çıkarılmamış olduğu görülür*[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

benim olay tamamen gerçektir :) tüm çıplaklığımı patiden Villians beni balkondayken gördü :)

@Spidee senin olayda süfer :) bende bi kez okula geç kalmıştım köpekli terliklerimle yola çıktım köprüde millet bana tip tip baktığı için ayağıma baktım dumur :D[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Bellow Nasıl Biri ?
Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]

Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene yazın uyndım yine gözler mayışık bi şekilde yürüyorum banyoya tam gircem küüt diye kapıya çarpıp yere düşmüştüm...[kapı kapalı olmazdı hiç][signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

Gece baya bi içkili geldim odaya, hatta olay olana kadar hayal meyal hatırlıyorum olanları =)
Sabaha yakın tuvalete gittim. Geri döndüm, yatağa çıkıcam, ranza var işte bizim okulda. Alt basamağa bi bastım, üst taraf boşaldı çotark diye yüzüme indi. Üst kesici dişim kırıldı :/
Allahtan babam diş doktoru, eskisinden güzel oldu ehue[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce ben çok fazla pijamalarla markete gittiğim oldu...Uyku haliyle kalkıp farketmeden markete pijamayla giderim genelde :) Alıştılar artık :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

çantayı serviste unutmuştum(okula girerken serviste basıp gitmişti)
evden çıkarken çantayı unutmuştum
palto giymeden çıkmıştım
badminton raketini almıştım servisten inerken sora çanta gene yok..lan?! ABİ DUR GİTME!! *vııın*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 26 Ocak 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
ben bi kere 13 yaşında felan galiba
annem anlattı kalkmışım gece
uykulu felan uyur geze hesabı
tuvalete doğru yol alıp lavaboya işemişim

ben bunun aynısının buzdolabı önü versiyonunu yaşadım..
bir de şey var..daha 8 yaşında falanım..gece kalkıyorum oyuncakların olduğu dolabı açıyorum indiriyorum eşortmanı abim geliyor napıyon lan diyor ben de çekiyorum eşortmanı uff ya tuvalette bile rahat yok diyip yatıyorum geri..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3-4 hafta önce sınavlar fln baygınlık gelmiş artık bide sztn geç yatıp erken kalkıorum okul servisinde eve dönerken uyuya kaldım.Serviscide beni bırakmayı unutmuş uyandığımda neyseki evden çok uzaklaşmamıştık bende kalkıp bi arkadaşın evinin yakınlarında inmöiştim :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

sene 96 . 9:50 de sinav var . sabaha kadar ders calismisim kafam kazan gibi . arada 2 saat uyur oyle giderim hesapları yaptım . yattım kalktım elimi yuzumu yikadim giyindim ciktim disari bindim minibuse . nerden estiyse saate baktım . indim minibusten eve gittim soyundum yattım . zira saate baktıgımda 12 civari bir seydi :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Okul servisindeyim, okula geldik. Gorevli kimlik kontrolu icin gelmis, ben adama para uzattim. Yok hayir ben... diye basladi Ha bilet var ya dogru dedim bileti uzattim euheuh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

hıı servis diyince benim bir minibüs olayı geldi aklıma. Minibüste uyumuştum tam gözümü açtığımda bizim oralara yakın bir yerde durmuş idi minibüs bende geldik sanıp panikle atladım minibüsten o uyku ile. Sonra düşündüm galba erken inmişim diye yine aynı uykuyla yaklaşık 1-2 km sonra yürüdükten sonra farkettimki benim minibüsten indiğim nokta inmem gereken durağın 5-10 metre önüymüş.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ocak 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Uyku sersemliğiyle sabah okula gitmek için evden çıkılır...Fizik defterinin evde unutulduğu hatırlanır ve eve geri dönülür...Kapıdan girer girmez discman in de unutulduğu görülür , discman alınıp evden çıkılır...Defterin unutulduğu tekrar hatırlanır , tekrar eve geri dönülür...Kapıdan girer girmez yerde duran Jimi Hendrix cd si alınır ve evden çıkılır...Bu kez fizik defterinin unutulduğu hatırlanmaz (: ...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Sosyal ağlarda paylaş

sene ağustos depreminin olduğu sene..
yalovaya o gün akşam 6 gibi gelmiştik.. evi temizledik eşyaları indir kaldır fln.. saat gece 2 gibi yattık.. gece sallanmaya başlayınca bizimkiler panik içinde "Nafiz kalk, deprem oluyo" die uyandırmışlar beni.. bende kalkıp, tuvaletimi yapıp tekrar yatmışım.. bizimkiler de kapıyı kitleyip inmişler aşaıya.. benim evde olduumun farkına yalovayı terkettikten sonra anlamışlar..

onlar ayrı uyku sarhoşuu, ben ayrı :D[signature][hline]
[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...