Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bellow bu gerçekse çok komedi olmuş...Ahaha çok gülüdm ya :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bellow ahaha süper =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 duştan sonra bile uykulu olmak ilginç tabi.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 *!Gece 4'te yatılmıştır, sabah 7'de kalkılır, servisi kaçırmamak için aceleyle giyinilir ve evden fırlanır* *!Servise binince servistekiler tip tip bakar* - Güneş ( Ben ) ? - Efendim - Bugün serbest kıyafet mi ? *!Üste başa bakılır ve yatarken giyilen eşofman altının çıkarılmamış olduğu görülür*[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benim olay tamamen gerçektir :) tüm çıplaklığımı patiden Villians beni balkondayken gördü :) @Spidee senin olayda süfer :) bende bi kez okula geç kalmıştım köpekli terliklerimle yola çıktım köprüde millet bana tip tip baktığı için ayağıma baktım dumur :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 geçen sene yazın uyndım yine gözler mayışık bi şekilde yürüyorum banyoya tam gircem küüt diye kapıya çarpıp yere düşmüştüm...[kapı kapalı olmazdı hiç][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gece baya bi içkili geldim odaya, hatta olay olana kadar hayal meyal hatırlıyorum olanları =) Sabaha yakın tuvalete gittim. Geri döndüm, yatağa çıkıcam, ranza var işte bizim okulda. Alt basamağa bi bastım, üst taraf boşaldı çotark diye yüzüme indi. Üst kesici dişim kırıldı :/ Allahtan babam diş doktoru, eskisinden güzel oldu ehue[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Saç kurutma makinası yerine traş makinasını aldığımı saçıma ramak kala farkettim =))[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Daha önce ben çok fazla pijamalarla markete gittiğim oldu...Uyku haliyle kalkıp farketmeden markete pijamayla giderim genelde :) Alıştılar artık :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ahaha ucuz kurtulmuşsun :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çantayı serviste unutmuştum(okula girerken serviste basıp gitmişti) evden çıkarken çantayı unutmuştum palto giymeden çıkmıştım badminton raketini almıştım servisten inerken sora çanta gene yok..lan?! ABİ DUR GİTME!! *vııın*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 uykumda çalarsaati kapatırım uyanmam klasiktr. sonra da hatırlamam kapattığımı lan niye kapandı diye düşüncelere dalarım aehe[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 26 Ocak 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 klasik olabilir. hatta herkes yasiyodur. her sabah kalkip 5 dk daha bahanesiyle 1 2 saat uyuduktan sonra her biseye gec kaldiginin farkina varmak ..[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: kermit_frog, 26 Ocak 2005 12:53 tarihinde demiş ki: ben bi kere 13 yaşında felan galiba annem anlattı kalkmışım gece uykulu felan uyur geze hesabı tuvalete doğru yol alıp lavaboya işemişim ben bunun aynısının buzdolabı önü versiyonunu yaşadım.. bir de şey var..daha 8 yaşında falanım..gece kalkıyorum oyuncakların olduğu dolabı açıyorum indiriyorum eşortmanı abim geliyor napıyon lan diyor ben de çekiyorum eşortmanı uff ya tuvalette bile rahat yok diyip yatıyorum geri..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben 3-4 hafta önce sınavlar fln baygınlık gelmiş artık bide sztn geç yatıp erken kalkıorum okul servisinde eve dönerken uyuya kaldım.Serviscide beni bırakmayı unutmuş uyandığımda neyseki evden çok uzaklaşmamıştık bende kalkıp bi arkadaşın evinin yakınlarında inmöiştim :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sene 96 . 9:50 de sinav var . sabaha kadar ders calismisim kafam kazan gibi . arada 2 saat uyur oyle giderim hesapları yaptım . yattım kalktım elimi yuzumu yikadim giyindim ciktim disari bindim minibuse . nerden estiyse saate baktım . indim minibusten eve gittim soyundum yattım . zira saate baktıgımda 12 civari bir seydi :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Okul servisindeyim, okula geldik. Gorevli kimlik kontrolu icin gelmis, ben adama para uzattim. Yok hayir ben... diye basladi Ha bilet var ya dogru dedim bileti uzattim euheuh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hıı servis diyince benim bir minibüs olayı geldi aklıma. Minibüste uyumuştum tam gözümü açtığımda bizim oralara yakın bir yerde durmuş idi minibüs bende geldik sanıp panikle atladım minibüsten o uyku ile. Sonra düşündüm galba erken inmişim diye yine aynı uykuyla yaklaşık 1-2 km sonra yürüdükten sonra farkettimki benim minibüsten indiğim nokta inmem gereken durağın 5-10 metre önüymüş.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ocak 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bir kerede okula gidicem sabah, lisedeyken tüm üniformamı giydim. Kahvaltı ettim. Sonra gidip tekrar hepsini çıkarıp pijamalarımı giydim hehe.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ahahah süper :D helal olsun valla ya :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Uyku sersemliğiyle sabah okula gitmek için evden çıkılır...Fizik defterinin evde unutulduğu hatırlanır ve eve geri dönülür...Kapıdan girer girmez discman in de unutulduğu görülür , discman alınıp evden çıkılır...Defterin unutulduğu tekrar hatırlanır , tekrar eve geri dönülür...Kapıdan girer girmez yerde duran Jimi Hendrix cd si alınır ve evden çıkılır...Bu kez fizik defterinin unutulduğu hatırlanmaz (: ...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yaptıgınız harbı salaklıkmıs :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence en iyisi kafaya takma olur ööle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sene ağustos depreminin olduğu sene.. yalovaya o gün akşam 6 gibi gelmiştik.. evi temizledik eşyaları indir kaldır fln.. saat gece 2 gibi yattık.. gece sallanmaya başlayınca bizimkiler panik içinde "Nafiz kalk, deprem oluyo" die uyandırmışlar beni.. bende kalkıp, tuvaletimi yapıp tekrar yatmışım.. bizimkiler de kapıyı kitleyip inmişler aşaıya.. benim evde olduumun farkına yalovayı terkettikten sonra anlamışlar.. onlar ayrı uyku sarhoşuu, ben ayrı :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ee yuh yani o o kadarida seni unuttular hee...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar