Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 www.nic.istanbul açık attırma yapcak filan diyorda... Bikere öncelik kiminse hak kiminse o alır ve ilk gelen alır ihale nedir ya. al sana açık arttırma varan 1: http://www.ozidas.istanbul Neyse fiyatı Yıllık 80-85TL arası olacakmış Peki sorular; 1: Neden bir belediye domain eki satar arkadaş ? 2: Neden Tek server kullanıyor bunlar ? 3: Güvenipte domain alsak bi serverları göçtümü tüm .istanbul eki domainler patlıyacak... İşte o servisler... belbim.com.tr argeistanbul.com ibbailesi.com ibbbeyazmasa.com ibbpr.com ibbwifi.com iletisimnoktalari.com istanbulajansi.com istanbulunlalesi.com istanbulunmetrosu.com istanbuluseyret.com proismek.com nic.ist nic.istanbul ibbwifi.net istanbuluseyret.net istanbulbalik.org mail.argeistanbul.com www.erisilebiliristanbul.com mail.ibbailesi.com *.ibbbeyazmasa.com mail.ibbbeyazmasa.com mail.ibbpr.com mail.iletisimnoktalari.com www.erisilebiliristanbul.org belbim.com.tr dotistanbul.com.tr isbak.com.tr ozidas.com.tr ibb.gov.tr www.belbim.com.tr www.isbak.com.tr www.istanbul.com.tr mx1.ozidas.com.tr 3g.ibb.gov.tr erisilebiliristanbul.ibb.gov.tr icdenetim.ibb.gov.tr ismek.ibb.gov.tr tesislerimiz.ibb.gov.tr www.ibb.gov.tr www.ibst.gov.tr ibb.gov.tr Şunlarda ilgnçmiş :) http://3g.ibb.gov.tr http://www.proismek.com/ http://istanbul1.tv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 oooo exorc.ist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 almak için şirket mi olmak gerek excorc.ist iyiymiş direk alırım. turhost'a baktım yoktu .ist daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ata.ist löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ben aldım 1-2 tane denemek için, bir de sağlam şeyleri aldım. hatta copyright uyarısı çıktı global bir şirketin, ticari olarak kullanılamaz diye mi ne, aldım yine de. bakarsın satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 aynen lan sonu ist olan bi sürü sey var kapşılır satan.ist rap.ist sex.ist fetish.ist felan seyde guzelmiş ama yenemeyeceksinbeni.istanbul felane aueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bunun metroda dönen reklamı çok güszel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ben art.ist almak istedim de nic.ist sitesinde sorguladığımda uygun değil dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 go daddy i aradım ben, bazı alan adlarını rezerve etmişler daha sonra premium olarak satılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 emlak, hotel, tour vs. kapilmis hep pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 n1.ist i 4000TL ye satacaklarmış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 cabuk.ist lol lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Alsammı asjkfhaskfsa Sorry, fuck.istanbul is taken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 alsanız da olmuyor ki, mail geldi bugün ; said: Hello, Thank you for your interest for gTLD’s .ist and .istanbul! The domain(s) you applied for has received multiple applications and will go to auction on AlanAdlari.com between 5-10th May. We will send an e-mail to the e-mail address you provided in your application and you will be given a specific bidder ID by AlanAdlari.com to be used in the auction. You will be notified prior to, during and after the auction via e-mail and phone if applicable. You will be able to place your max. bid using your bidder ID and placement of any auction bid will be binding. The rules and payment details will be send you in a separate e-mail today. In case of any question/inquiry please do not hesitate to contact us at [email protected]. Best regards, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 açık arttırmalar başladı, bu işi takipe den var mı? niye alanadları.com yapıyor bunu, aldıklarımdan biri açık arttırmaya düştü, verilen en yüksek teklif 0 diyor, üstüne 99 tl arttırabiliyorum sadece. bu nasıl sistem abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 femin.ist i kim alacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu işte bi yamukluk var, aynı sorular için godaddy i aradım. ben sormadan söylediği şey, bu alan adını yaratanlar böyle bir yol seçti, piyasasını yüksek tutmak istiyorlar, direkt bir fiyat yerine açık arttırmaya giriyor. türkiye deki en karambol müşteri hizmetlerinden biri bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Gene bi rant oyunu döndürüyorlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 godaddy tr ile ne işiniz var arkadaş yetkisiz adamlar onlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar