Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Türlü Kurtulamadığım Mavi Ekran.

darkageman

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

darkageman said:

Ayrıca şimdi Plantronic gamescom'un garanti firması Multi Medya'yı aradım nasıl olur yapmaz etmez felan başka birşey vardır dediler. Ben dedim göndereceğim bakın kulaklığa ben şüpheleniyorum felan. Oraya gönderecem olmadı gidip kulaklık alacağım. Ama öncelikle bilgisayarı test etmem lazım bugün format atacağım normal şekilde kullanacağım. Bakalım tekrar mavi verirse sorun başka birşeyden kaynaklanıyor kesinlikle.

Kafayı sıyıracağım sonunda.

setup'ı çek, rar'ın içinde win8 driver'ı var, kur - sorunsuz 10'da çalışıyor

Bunu denediğim halde sorun devam etti.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ben 3 defa format atıp kurdum geçen hafta sonu, sorun yok driver'da sadece w8'i kuruyorsun. internette yazıyor nasıl yapacağın.

http://lmgtfy.com/?q=plantronics+780+driver+windows+10+error

Vallahi denedim abi. Windows 7 de bile sorun çıkardı bilgisayara. Donanımsal sorunu var sanırım. Şu sıkıntıyı bulayım gerekirse tekrar denerim.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bilemedim, uzmanlığım değil. sadece w10'da sorunsuz driver + app kurabiliyorsun. denenmişi var, kullanılmışı var. hemi de yeni.

Şimdi bende şöyle oluyor. Birşeyden kurtuldum diyorsun misal kulaklık oh diyorsun sorunum çözüldü nah diyor pc sana al sana bir mavi ekran. Ama neyin kaynaklandırdığını bulamıyoruz. Bugcheck sokuyoruz. Onu kapat bunu kapat şunu tekrardan kur. Gene başa dönüyoruz.

memtest:
Sosyal ağlarda paylaş

Artık format atmaktan bunaldım. Çözüm bulmaya çalışıyorum. Ama yani bulamıyorum gittim bilgisayarcıya verdim. Adam bana senin bilgisayarda problem yok dedi verdi. 2 saat sonra mavi ekran verdi bilgisayar. Hdd ve ssd'yi dün hd tune ile test ettim. Ramleri 3.kez memtest'e soktum ekran kartına birşey yapmadım. Yeni güç kaynağı aldım. Anakartı test edebileceğim program vb birşey var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bilsem bir anlasam. Elektrik hattından olsa evde tek masaüstü benim bilgisayarım değil evde eski masaüstü bilgisayar da var bir problem yok yani. OC iptal edip deneyeyim o zaman ama gene olacağından gözüm gibi eminim. Ne zaman soktuğumun kulaklığını, Anakartını ve ramleri değiştim hayatım kaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben donanım yazılım işinden çok anlamam ama vaktim olsa ve senin yerinde olsam deconstruct yapardım.

Temiz sistem kurdun. Back up al.

Sonra mavi ekranı trigger eden senaryoyu belirle.

Essential olmayan her şeyi parça parça sök.

Atıyorum oyunda patliyorsa ilk gpu çıkart. Onboard ile dene bakalım patliyor mu?

Patlamıyorsa problem solved. Bu şekilde her şeyi çıkart tak. Cpu, psu, ram için yedek yoksa eshten dostan isteyeceksin.

Eğer hardware ise kesin tespit yaparsın. Yeni formatlanmış sistemde software olamaz herhalde.

Ayrıca ilk denemen gereken şey oc kaldırmaktı. En sona bırakmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Ben donanım yazılım işinden çok anlamam ama vaktim olsa ve senin yerinde olsam deconstruct yapardım.

Temiz sistem kurdun. Back up al.

Sonra mavi ekranı trigger eden senaryoyu belirle.

Essential olmayan her şeyi parça parça sök.

Atıyorum oyunda patliyorsa ilk gpu çıkart. Onboard ile dene bakalım patliyor mu?

Patlamıyorsa problem solved. Bu şekilde her şeyi çıkart tak. Cpu, psu, ram için yedek yoksa eshten dostan isteyeceksin.

Eğer hardware ise kesin tespit yaparsın. Yeni formatlanmış sistemde software olamaz herhalde.

Ayrıca ilk denemen gereken şey oc kaldırmaktı. En sona bırakmışsın.

Şimdi dediklerini yapmaya yeni yeni başlıyorum. Artık wtf geçtim parçalamayı da geçtim makinayı bildiğin yakasım geliyor. Ben birşeyden eminim bu sorun tek birşeye tekabül etmiyor gibi. Birden çok şeyde problem var o yüzden beni uğraştıracak. Uğraşacağım da yeterki problemimi çözeyim başka bir bok istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Bazisi boyle oluyo yo.

Yenemeyince hirslaniyo acayip.

Hani biz de hirslaniyoruz da ne biliyim anasina sovuo geciyosun.

Adamlar whattafuk tan baska kufur bilmedikleri icin cikamiyo o sinir iclerinden

Ben hırsı geçtim. Kendime sövüyorum artık o derece aldığım güne s... bilmem neler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...