Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bizim ev sahibi kendi emlakçı zaten 12% aldı valla acımadı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 giriş katında daire satıyorlar ama asansörlü diye özellikle belirtiyorlar kocaman. ASANSÖRLÜ 2+1 DAİRE sdfsdf. Sıkılınca asansöre atlayıp geziyorum kat kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 her ay o asansorun bakim onarimi icin de para oduyorsun bir de..hayat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Lopeth said: Bizim ev sahibi kendi emlakçı zaten 12% aldı valla acımadı adam. o nasil ya? adam kendi evine kendisi emlakcilik yapip emlakci parasi mi aldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 iyi numara esasinda ..evi satarken de % 3 oradan..ohs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Marty said: oyle olmuyo. emlakci evi gostermeden once aliciyla anlasma yapiyor. bu evi benden baska emlakcidan veya ev sahibinden alirsan bana komisyonu xxx miktari odemek zorundasin seklinde bi evrak. alici tabi emlakciyi ev sahibinin resmi tuttugu emlakci olarak dusundugu icin mantikli geliyor imzalarken. ondan sonra ayni evi baska emlakcida veya ev sahibinden bulup o emlakciyla alakalari olmadigini ogrenip evi satin alinca kafana cokuyolar nerde benim komisyonum diye. dava goruluyor. kaybedip pasa pasa oduyorsun. emlakçının ev sahibi ile resmi sözleşmesi yoksa, o komisyonu mahkemede falan alamaması lazım sanki mantık olarak. hukuk bildiğimden demiyorum ama 2.5 sene hukuk firmasında çalıştım, mantığım böle diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bingildak said: neyse avukatla görüştüm, triggered isterse 12%'den şirket adına fatura keserek, istemezse bir kira bedeli alarak faturasız seçeneklerini sunucam. 12%'den silke silke vermek zorunda zaten. avukat bildiğin vergi kaçırmayı teklif ettirmiş. ikiniz hakkında suç duyurunda buluncağım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bingildak said: neyse avukatla görüştüm, triggered isterse 12%'den şirket adına fatura keserek, istemezse bir kira bedeli alarak faturasız seçeneklerini sunucam. 12%'den silke silke vermek zorunda zaten. yamuk çizerse direkt maliyeye şikayet, 1 haftada incelemeye alıyorlar. ibanını al banka hesabıba havale et maliyeye dekontu gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Emlakçıları sevmediğimden evi kendim kiraya vermek istedim. Emlakçılar arıyor ardarda. Neymiş kiracı bulacaklarmış. Dedim ok tamam. Diyorlar ki sen ilanı kaldıracaksın ama biz koyacağız. Dedim hadi leyyyyyyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 telesekreter koy emlakçıysanız 1'i aynı oranda leş boktan biriyseniz 2'yi tuşlayın desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar