pontipati Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Selam, bende 4 senelik Samsung bir laptop var. Pili bitik durumda, 1 dakika falan gidiyor, pil takılı halde adaptöre bağlı kullanıyorum. Hiç servise gitmedi ve içini açmadım. Şimdi sorun şu, genelde birkaç pencere açıkken veya film izlerken aniden kapanıyor. 1 saniye olmadan kapanıyor sonra tekrar açıyorum hemen açılıyor. Fanlar tozlanmıştır o yüzden mi acaba, içini açsam sıkıntı olur mu? Ne yapmak lazım? Teşekkürler.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ekran gitmeyip direk kapanmasi pek de iyi degil gibi duruyor
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ısınma sıkıntısıdır, belli bir noktadan sonra zarar görmesin diye laptop kendini kapatıyordur
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bilgisayarcıya götürüp fanını üflemelerini ve termal macun sürmelerini iste. en azından bendeki sorun böyle geçiyor
Bright Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Pili çıkartıp dene. 4 yaşındaysa bi termal macun ve temizlik gerekebilir, ısındığından da kapanıyor olabilir.
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 işlemcisi ne? ısınıp kapanma diye bişi kalmadı. en azından i7'lerde
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 işlemcisi en eski i5'lerden, M560
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 eğer haşır neşirsen parçalarla falan aç bi kendin temizle yoksa bilgisayarcıya git o yapsın işlemi ama başında dur zaten kirdense belli olur fanın etrafı toz kaplanmıştır
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 parçalarla haşır neşir değilim =( ufak bir servise götüreyim o zaman, büyük yerler aynı gün bakmaz başında da durdurtmaz herhalde..
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Başında dur dememin sebebi zaten tozdansa orda direk gözünlü görürsün ve hani en azından açıp temizlemeyi öğrenirsin çünkü nerden baksan kullanımına göre 6 ay 1 sene sonra gene toz olucak onun için.Bi de biliyosun bazen sorun sadece o olsada servis fazla para almak için onu yaptık bunu yaptık çekiyo ^^
Öne çıkan mesajlar