Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akksiz 8mbit adsl kullanan bi gelsin


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

192.168.1.1 veya router adresi neyse. bende 2 aydır falan 16379 ama yine 8mbit kullanıyorum. yalnız 8092'yken 800-850k dl hızı olurdu max (hiçbir zaman hata verilen hız %100 alınmıyor adslde, %10-20 kayıp var, ama hata gelen hız fazla gözüktüğümden kaybı hissetmiyorum şu an), bu şekilde 950-1mb/s oluyor. Genel bir şey sanıyodum ama demek bende bug falan oldu, akkliye dönecektim bu ay ama tekrar akksiz 8'e dönersem 8092 olmasını istemiyorum :( kalsın bari
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belki superonline kapamıştır onun gözükmesini firmwareiyle falan oynadıysa veya huawei fazla dandik olabilir asd. ama hakkaten 10 yıllık datronda bile var nasıl gözükmez hattaki hız (abartı değil gerçekten 10+ yıl, 128k adsl kullanıldı bu routerda, belki daha eski bile olabilir)


geliş hızını da bana kıyak geçmişler herhalde ya hiç tarife değiştirmeyeyim bonus 1-1.5mbit yalan olmasın. millet 100mbit kullanıyo biz 1mbit gitmesin diye tarife dğeiştiremiyoruz olaya gel ak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

192.168.1.1 veya router adresi neyse. bende 2 aydır falan ama yine 8mbit kullanıyorum. yalnız 8092'yken 800-850k dl hızı olurdu max (hiçbir zaman hata verilen hız %100 alınmıyor adslde, %10-20 kayıp var, ama hata gelen hız fazla gözüktüğümden kaybı hissetmiyorum şu an), bu şekilde 950-1mb/s oluyor. Genel bir şey sanıyodum ama demek bende bug falan oldu, akkliye dönecektim bu ay ama tekrar akksiz 8'e dönersem 8092 olmasını istemiyorum :( kalsın bari


16379 gözüküyorsa sen 16mbit akkli paket de misin? 8mbit sınırsızdaysan niye tarife değiştirmek istiyorsun ki. hiç bişi anlamadım bu yazdığından.

bi ara bende download 9156 falan gibi bişi gözüküyordu sonra alt yapı çalışması falan oldu, net gitti. tekrar geldiğinde 8192'e çekmişlerdi geri. tarifeyi değiştirmesende gidebilir yani o olay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8mbit sınırsız kullanıyorum ama 16mbit hatta gözüken, fakat 8mbit abonesi olduğum için 8mbit hızı alıyorum diye. sadece 850k yerine 1mb/s oluyor işte max hız (hattın hızı yüksek olduğundan veri kaybından etkilenmediğim için).. gidebilir evet bir gün ama gidene kadara ellemiyeyim

neden tarife değiştirmek istediğimde, bazı aylar 16mbit akkliye geçerdim çok fazla dl yapmayacaksam vs, mayısta da öyle yapmayı düşünüyodum ama şu an vazgeçtim sayenizde. taahhütüm olmadığı için kafama göre ayda 2 kere bile tarife değiştiriyodum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçenki turk.net başlığında görüp 150gb taahhütsüz 60tl tarifesine geçtim. hazır taahhüt yok diye benim eski adsl'i 6 ay dondurup yeni hatla açtım turk.net'i.

150 hiç yoktan iyi ve 16mb. 10 gün fln oldu aynı altyapı olduğu için kalitede fark olmadı. büyük iht 6 ay sonunda diğerini kapatıp bunla devam edeceğim. taahhüt olmaması zaten yeterli bi güvence. her an istediğime kaçabilirim bi yamukları olursa =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanımdaki yöremdeki 30-40 yıllık apartmanlara bile superonline geldi, içinde dedeler oturuyor. Bizim sokak üvey anasını satayım.

Ttnet canımı sıkıyor, 8mbiti zor verip bir de kota falan itelemesi bezdirdi. Superonline akk'siz pakete geçeyim diyorum, memnun musunuz siz hizmetlerinden bunların?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
yine sorun yine sorun, online işlemlerde paket değişikliği kısmında şu uyarıyı alıyor musunuz şu an müsait olan varsa bakabilir mi? aradım hatta kısıtlama falan yok diyorlar ama online işlemlerde hata çıkıyo hey allam



Değerli müşterimiz, geçiş yapabileceğiniz bir paket bulunmamaktadır. Konu hakkında dilerseniz 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi baktım aynı ekran bende de çıkıyor. ttnet siteyi yenilemeden önce bu ekran çıkmıyordu. turunculu site halindeykene netlimitsiz'den 8limitsiz'e çevirip, 2 ay kullanıp geri netlimitsiz'e çevirebilmiştim. cezasız ve taahhütlü kampanyadayken. belki sistemde bug vardı onu değerlendirdim. ama şimdi olmuyor, ceza falan patlamasak bari neyse ki taahhüt bitiyor yakında.

superonline bodrum akyarlar köyüne fiber getirdi, bizim sitenin önüne helal valla, seneye oraya geçerim, nihayet kurtuluyoruz ttnet'ten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...