hattok Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Valla 2x hero olursa baba Arkada full shield spec 50 Shield 50 SPEAR Tam bir guardian gibi gezerim artık : D Tireless 5 yaparım bir de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Ben bu shield spec dpsleri ilk defa freeshard serverlarında gördüm, excal de, prydwen da vs. yoktu len böle, shield dual wield classları bozar sallayın, hele ki oynayacağımız patchde sadece bm de side stun varken hiç gerek yok. Hero veya shamp peel/guard bot olarak bağlayacak kendini geri kalan assit train, hatta daha önce belirttiğim gibi mid de olur vendo train, ama bana caster grp ile gelmeyin sevmem dsfhgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 fasd abi en son ne zaman oynadın bilmiyorum ama şimdi artık eskisi gibi değil ya hiçbir şey. Meta değişiyor sürekli en yararlısı shield Bm. Çok daha efektif. Eskiden Mercenary isen dual wield tak geçti şimdi classlardan en iyi verim nası alınır onun derdindeler. Hani damage'ın belki birazcık azalır ama 9 sec stun çok fazla BM için yok etmelik direkt. Olay bu tamamen yoksa Ben de tak 2 ele kılıç yardır benim de sevdiğim : D ilk bm açtıydım shield dediler e dedim heroya geçeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Bu cuma insta lvl 30 geliyor. Bu süreç 1 ay kadar sürücek ve daha sonra insta lvl 50. Bglere saldırma zamanı geldi :) Uthgard News Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 naptınız beyler :D Benim bacaktan çıktı ama şimdi egzersiz timee : D oturmamı istiyor artık yatmaktan ziyade esneklik kazandırmak için şimdi de otururnca ağrıyor ama zamanla geçicek işte bu da 3 hafta diyor :D Bu arada davayı açtık 30k Gold indircez sanırım cebe hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 30k iyiymiş :) Biz bisürü 30 açtık, giydirdik ettik caledonya capledik. Bir iki haftaya i50 geliyo, onu bekliyoruz. Sen de arada uğra bari, laflarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Süper abi : D takılın valla ben baya koptum Ders falan çalışıyom kitapla boğuşuyom asda :D gelirim valla Uzaylıları da getiririm isterseniz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bu cuma Insta 50 rr5 geliyor ve betada son aşamaya geçiliyor. Uthgard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Yeter valla pop olarak dibi gordu server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Players: 234 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ben bırakmadım ama şu işler bitsin release ile temiz temiz başlayalım istiyorum. TS'de de göremedim birkaç gün girdim arka arkaya sonra ben de bıraktım :) Buralardayım, selamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Biz de betanın bitmesini bekliyoruz. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Aynen beta bitsin. Albion online'a girdimde yok yaaaa daoc > bütün mmorpgler abi. NERE OYNUYOZ ŞİMDİ? HİB? ALB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Utku ile bana farketmez. Ben sadece şurda oynarım ya da hayatta şu realmda oynamam diyen varsa onlara göre zıplarız bitanesine. Şahsen melee setup oynayacaksak mid, hybird için hib, caster için alb tercih ederim ama ne denirse uyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Valla ben de uyarım fark etmez mid'e geçeceksek de umarım popülasyon dengesiz olmaz. Biliyonuz herkes mid zaten biz de geçtik mi çok bi numarası yok yani : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Hacı; Albler doğuştan mal, midler zerg, hib en güzeli :P (serverın şu anki durumuna göre söyledim, albion fanatikleri dövmesin beni QQ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mina said: Hacı; Albler doğuştan mal, midler zerg, hib en güzeli :P (serverın şu anki durumuna göre söyledim, albion fanatikleri dövmesin beni QQ ) şu an en sağlam gruplar alb de rvr de şu anki durum alb>hib>mid valla open area da sağlam caster grubu kesemiyorsun istediğin kadar pushla mide gelirseniz haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Aha ortaya at bi taş, sende hangi en sağlam grupmuş bu? ben albin her akşam yarım saat koşan ve 2 kere ölüp dağılan pug grubundan başka bir şey görmedim, belki us time zonunda vardır.Gece bilemem ama hiç göremicem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 abi aylarca mid hibin üstünden geçti, open area falan dinlemedi. farklı şeyler mi oynadık biz? adff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mina said: Aha ortaya at bi taş, sende hangi en sağlam grupmuş bu? ben albin her akşam yarım saat koşan ve 2 kere ölüp dağılan pug grubundan başka bir şey görmedim, belki us time zonunda vardır.Gece bilemem ama hiç göremicem zaten. son 4 gundur guild gruplar çıkıyor 2 3 saat oynayıp çıkıyorlar gece saatine yakın giriyorlar şu onlardan biri kite squadı kesiyorlar midin en sağlam grubu http://www.youtube.com/watch?v=RnnUqU9l-zU&feature=youtu.be hib dede aynı şekilde 1 kaç tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Ben görmedim hacı, akşamları alb'de infil, hibleri drood ve eld ile ama hangi realmde oyniyalım derseniz.Size kalmış farketmez bana. Midde olur,hibde,albde :P Ps: Biri bana bizim TS adresini bir atabilir mi özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bana farkeder açıkçası. Ben tüm realmlerde oynadım orjinal serverlarda. Tek isteğim mümkünse en düşük popülasyonlu yerde oynayalım. Dayak yeriz tabi ki ama dövecek adam çok olsun karşıda en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Hibernia devam edelim o zaman ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Ben ediyorum zaten hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 albion'ı bıraktın mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar