Xenus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 http://bentobyte.co/wp-content/uploads/2016/02/Mayoiga_teaser_trailer_promo_large_2016_anime_news_bentobyte.jpg said: A shady bus tour of young men and women is headed to an elusive village called Nanakimura. A destination where people can partake in a utopian existence, free of the world's obstacles... or so goes the rumor. Heading deep into the mountains, the bus is carrying 30 different individuals, each harboring their own expectations and troubled hearts... What they had arrived to was an uninhabited village with faint, lingering scents of life as it was falling apart. Just what is the secret of Nanakimura? generic karakterler ve dialoglarla mediocre başladı ama kurgu build-up'ı çok iyi. until dawn vibe'ı alıyorum. crowdfundlanmış bir seriymiş. 4.bölüm baya iyiydi başlığını açayım dedim. dat cliffhanger, olaylar olaylar. Mayoiga - 4 speedstar için mc'nin fight club-vari sub personası deniliyordu da öyle çıkmadı, ayrıldılar hehe. yalnız mc'de tam embesil ya. kovaladığı kız baya baş şüpheli şuan. zenci elemanı da öldürdü sanırım. sadece orada kalıcak mı yoksa bütün olaylarla bi bağlantısı var mı acaba. millete köyde kalın demesi baya şüpheli. guide kız da öteki şüpheli şuan. ormandan gelen sesi herkesin farklı algılaması baya enteresan. son sahneden tahminimde zaten ormandaki yaratık(?) sanırım harry potter'daki boggart gibi bişi. herkesin en korktuğu şeye dönüşüyor. siren sesi duydum diyen elemanda dükkanda son şakamı yaptım, farketmişlerdir herhalde diyordu. bence kaplan sesine benziyor. https://soundcloud.com/ormus-n2o/horriblesubs-mayoiga-04-1080p gerçi şöförün ölen kızını görmesi buna zıt düşüyor. büyük ihtimal adamı köye çekmek için en çok istediği şeyi gösterdi yaratık. jack nasıl serbest kaldı? gruptan biri mi yardım etti yoksa 3. bi party mi var? köydekilerden iz yok henüz. http://i.imgur.com/o5hqPii.png 29'dan başladılar 92'e gelemediler. gruptan 29 kişi sağ anlamında mı bu acaba? toplam sayı niye 31'de değil, şöför hariç mi ya da gruptan biri gruba dahil değil mi? grubu jack mi trolledi yoksa ağaca 8 yazarak? 8'in anlamı köyde kalan 8 kişi mi? guide kızın map'i fake mi? supernatural bir seri mi değil mi şuan onu bile kestiremiyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 bölüm sonundaki neydi öyle yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 canavar : DDD enfes gidiyor ama şu lovepun ölür artık umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 lovepon ortalık karıştırıcı o daha ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 elizabeth değil mi o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 5 Execution-chan ne kadar iyi ya. Şimdilik ölmesin pls. Ölücekse daha sonra ölsün. Bir de şey çok iyi Diğerleri: "Aramızda şüpheli birileri var, tehlikedeyiz ve bu probleme bir çözüm bulmamız lazım." Execution-chan: "BLOOD FOR THE BLOOD GOD" Diğerleri: "Hmm Execution-chan haklı, hadi şu velete dalalım" Lion-chan best girl, kesinlikle ölmesin pls. Nyanta ve yancısı da ölmesin. Dark side'a geçtiler gerçi, ama yine de ölmesinler. Masaki de göründüğü kadar salak değil belli ki. Kesin bir şeyler karıştırıyor. Bir de Valkana ölmesin, delikanlı adam. Götçene de kayboldu ama umarım ölmüştür gerçekten (adını hatırlamayıp sonunda Ketsu-kun demelerine yarıldım yalnız ahahahahah). Bir de şu deredere çift ölürse çok mutlu olucam. Final sahnesi wtf? En son sahnedeki pengueni bir yerden hatırlıyorum diyordum, ilk bölümü tekrardan bi hızlıca kurcalarken şunu buldum 16:46'da rüya sahnesinde var. Tokimune kimdi? Diğer yarısını kimseye benzetemedim ama anime tipinde değil zaten horror efekti verebilmek için farklı tarzda gerçekçi çizmişler herhalde. Rüya sahnesi de bayağı havada gerçi. Bir şeyler için foreshadowing belli ki ama teori üretmek için yeterli detay yok. Kendini bedeninden ayrılmış halde mı görüyor? (Ruhu çıkmış dışarıdan bakıyor derdim de Lion-chan yalan söylüyorum ölüleri göremiyorum dedi. O kadar net söylendiğine göre bu değildir herhalde). Multiple personality filan mı ima edildi? Rüyanın geri kalanı daha da tuhaf, time bomb, Lion-chan'ın uyarısı(kehaneti?) ve Masaki'nin şarkısı filan hiç anlam çıkaramadım. Hippopotamus şarkısı gibi ama sözleri farklı. Foreshadowing de death flag olabilir mi? Gerçi esas oğlan ya ölmez herhalde. Ama supernatural bir şeyler olduğu kesin artık. -ve herkesin farklı sesler duyması farklı şeyler görmesinden de belli, herkese bilinçaltına göre farklı gözüken bir şey herhalde. Tsundere karı Mitsumuneye yazdığı için onu görüyor, Şöför kızını görüyor, Mitsumune bad trip rüyasındaki oyuncakla tanımadığımız birinin karışımını görüyor filan. Gerçi geçen bölümün sonunda Nyanta da gördü yaratığı ama o neye benzediği konusunda bir şey söylemedi di mi? Gerçi survival nerd olduğundan ayı filan görmüştür herhalde bahsetmeye gerek duymamıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 benim rüyadan çıkardığım teori, gerilimli angel beats senaryosu. bütün kadro intihar etmeyi denemiş ve şuan hastanede komadalar, araf gibi bi yerde spawn oluyorlar. mitsumune'nin rüyasında köprüden düşmesi, şöförün ölü kızını görmesi, otobüsle gelirken yolların, benzinliklerin boş olması, intihar notlarımızı okuyalım kısmı falan gibi detaylar var. köyde sağ kalanlar uyanıcak, geri kalanlar öteki tarafa. tünel ile bi bağlantısı olacak diye düşünüyorum. tünelin sonu büyük ihtimal çıkış yolu. korkularının üstesinden gelmeleri mi gerekiyor acaba? tokimune de işte penguen peluşun adı büyük ihtimal. canavar onun formunu niye alıyor bilemiyoruz. hem korkutmaya çalışıyor hem de milletin arzuladığı şeyleri gösteriyor. o da insanları yanına çekmek için taktik gibi bişi olabilir. büyük ihtimal bi tane kanade var işte ama lion mu masaki mi kestiremedim onu. şuan death parade'i oyuncuların gözlerinden izliyoruz gibi bi hal var aslında ahaha. hepsi ölü de olabilir, köydeki hareketlerine göre heaven/hell yönlendirilebilirler işte. lovepon'un nasıl bi plot shield'ı varsa, psikopat davranışlarına kimse bişi demiyor, diğer herkesin en küçük hareketinden şüphelenirken. iki bölüm önce mc'i boğuyordu, tsundere kız da gördü. jack'i bırakcakları ortaya çıkar diye sakladılar diye he dedim, o da ortaya çıktı bu manyak beni boğuyordu da mı diyemiyor. herkesten şüphelenen edgelordun da yandere ile takım olması ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 koharun'un diğer guide'ı dodgeladığı kısımda hunharca güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 5 bölüm kaldı hala kimse ölmedi https://embed.gyazo.com/58c2d5bf5229d53d1735351b2272be14.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 annesi diğer oğlanı unutttu çok büyük bir ayıp herkes psikopat bi düzgün çocuk bu anlaşılan. arkadaşıda tam bi baskıcı pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 http://imgur.com/a/2CP6U buraya bırakayım şunu dsdfgh http://i.imgur.com/o2SaNhL.jpg http://i.imgur.com/dd49N3v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar