Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 yok abi sildiler onu sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 bao'nun ikiz kardeşi falan çıkar. adamı kestiler la. joe da allah gibi çıktı. daha bunları kurtarırken, acaba kötü biri mi bu diye yüzümüze vura vura sorgulamalarından twist bekliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 devlet yetkilileri joe'ya vakti geldi artik bizim dediklerimizi yap diyip bizimkilere saldirtacak, joe da hastir cekip michelle-san'i koruyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 evet o alman ile roma başkanları aralarında bir iş çeviriyordu japonya'ya karşı gibi, az bölüm kaldı bakalım nasıl yapacaklar. devam edebilecek gibi bitirirler umarım. joe bayağı delikanlı char ya, öyle pislik yaptığı bir twist olmaz umarım. pisliklere çomak soksun. http://i.imgur.com/tkaWc1i.jpg apex of mankind (tu) kaçmaz mişel-san. joe hakkında biraz bilgi mangadan http://i.imgur.com/Chc3DQv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 10 herif klon ordusu çıktı iyi mi. gerçi bayağı patates kalmış bunlar. bu çin gemisini de patlatır kesin jojiler. sonra da silahlarını kullanırlar. ama joe'ya ters emir gelecek galiba dur bakalım. düşman olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 10 o bariz belliydi de joe michelle'i satmaz bence. bizim boksorun kolu cikacak mi asil? bi' de niye tam bitirmedi isini ona sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 boksör niye öldürmedi harbi saçmaydı orası birde kafası gömçürmüş olmalı. Sonunda birde telsizle habermi uçurdu o jojih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 aynen oyle oldu ahdlksjafklsdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 telsijzmiydi o? ben ilac idye dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 telsiz telsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=topVkP8WBb4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 koydum geçen sayfada ya, 200 yıl sonra şunu akıl edememişler. (:P) 2 bölüm kaldı, heyecanlı yerde bitecek gibi gene. devamı da gelir umarım 1-2 yıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 evet ya pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Nasıl leş cheesy bir dramadır bu anime ya, 2 günde izledim bütün bölümlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bayagi lesmis 2 gunde bitirmissin fdjklsfjsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ben mangasına bir göz attım da baya saçma sapan ama beklendik bir yönde ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 13 mişel-san kurtardı neyse ki günü, çok acı olacaktı yoksa. joe başgan aksiyonu başlayamadan kaldı ona yanarım. yalnız o bitiş WTF tam olarak, JOOJİler basmış resmen. yasadışı göçmen kısmına koptum, brexit yapın da kurtulun onlardan ahahah vay arkadaş, joojiler resmen illuminati olmuş. ülkeler hala küçük hesapların peşinde. nasıl kurtaracaklar dünyayı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 13 allah tier koseye yatirdi sonunda. COK IYIYDI BEEE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 joojileri kim kontrol ediyor? çinmi rusyamı amarigamı? jooji ermiş 3.gözü açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 çılgın twist! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 takashi miike filmini yapmış bunun sdf http://www.imdb.com/title/tt4433646/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 yoh amg. son bölümde ne olmuştu hatırlamıyorum ben kaçırdımı acaba arada bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar