Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla beta accountu olanlar...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben önceki beta testi kaçırmıştım şimdi bunu da kaçırdım :( 1 gece olup bitiyor galiba bu olay :( Şuan elimde daoc var,wow almayı düşünüyorum ama oynamadan karar vermek istemiyordum. Yoksa boşa gidicek param,çok fazla masraf yaptım.. City of heroes,ardından daoc platinium edition şimdi de wow. Bazı arkadaşlar 2-3 account alacaktı,elinde fazla olan varsa bir tane verebilirmi acaba?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

elemanın birisi yazmıştı 20 tane var vereyim diye
msj attık hala cvp yok
yalan çıktı :P
ben bi tane aldım ama bi tane daha lazım bizimkiler için[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

us beta testerdım, eu çıkacağını duyunca us box almadım, şimdi de son kez karar vermek için test accountu lazım :/
fazla olan var ise yollayabilir mi?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

benim de herseyim war bugun cd sini felan aldım herseyi yukledim bitti fakat acc alamadım kacırdım bızımkıler bır tane almıslar fakat sıfresı tutmuyor onunda telasdan unutmuslar sıfresını kısacası benimde acc ye ihiytacım war fazladan accountu olan arkadaslara rica etsem verebilirmisiniz ?
tesekkurler[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...