Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar ben önceki beta testi kaçırmıştım şimdi bunu da kaçırdım :( 1 gece olup bitiyor galiba bu olay :( Şuan elimde daoc var,wow almayı düşünüyorum ama oynamadan karar vermek istemiyordum. Yoksa boşa gidicek param,çok fazla masraf yaptım.. City of heroes,ardından daoc platinium edition şimdi de wow. Bazı arkadaşlar 2-3 account alacaktı,elinde fazla olan varsa bir tane verebilirmi acaba?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bi şekilde bende betaya girmeyi düşünüyorum, aynen elinde fazla acc olan varsa alabilirim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Aynen arkadaşlar. Tüm clienlerim...vs kurulu bir account bulamıyorum :( Satında almaya razıyım.[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Buldunuzmu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bulamadınız sanırım msn [email protected] erken gelen alır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 elemanın birisi yazmıştı 20 tane var vereyim diye msj attık hala cvp yok yalan çıktı :P ben bi tane aldım ama bi tane daha lazım bizimkiler için[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bende var ama buraya yazmak sacma olur msne gelene verebilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Baska thead acmadan burada paylasalim acc. fazlalarını[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 2 si de bitti arkadaşlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bir acc var fazladan isteyen pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bana da acilen lazım arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 benim de bir account'a ihtiyacim var arkadaslar. [email protected]'a yollayabilirseniz cok sevinirim[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibish Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Fazla acc sı olanlar banda msg atarlarsa sevınırım Çok severınım hemde (: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ehh isteyenin bir yuzu karaymis. bunebu23(at)web.de tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Eh işe bak be biz açtık topiği herkes atladı biz alamadık [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ocak 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Tamamdır,"OffChu" arkadaşımız pm'den acc name ve şifre yolladı teşekkür ediyorum.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben de tesekkur etmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende 1 tane fazladan var ama acc name pass unuttum desem kızarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fazla varsa bende alabilir miyim :( bide paticik tayfasi hangi sunucuda oynuyor eger girebilirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 cogunluk pvp6 ama sanırım pvp 22 ve 26 da var ki girebilirsem 22ye girecem galiba ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bi ben kaldım acc si olmayan sağlık olsun deyip kendimi acındırayaım bari üğhühühüüü :( acc sini paylaşmak isteyen olursa gece yarısı 03.00-05.00 arası bile oynamaya razıyım ...[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 us beta testerdım, eu çıkacağını duyunca us box almadım, şimdi de son kez karar vermek için test accountu lazım :/ fazla olan var ise yollayabilir mi?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 benim de herseyim war bugun cd sini felan aldım herseyi yukledim bitti fakat acc alamadım kacırdım bızımkıler bır tane almıslar fakat sıfresı tutmuyor onunda telasdan unutmuslar sıfresını kısacası benimde acc ye ihiytacım war fazladan accountu olan arkadaslara rica etsem verebilirmisiniz ? tesekkurler[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 up[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nerde fazla acc si olanlar up!![signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar