Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla beta accountu olanlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben önceki beta testi kaçırmıştım şimdi bunu da kaçırdım :( 1 gece olup bitiyor galiba bu olay :( Şuan elimde daoc var,wow almayı düşünüyorum ama oynamadan karar vermek istemiyordum. Yoksa boşa gidicek param,çok fazla masraf yaptım.. City of heroes,ardından daoc platinium edition şimdi de wow. Bazı arkadaşlar 2-3 account alacaktı,elinde fazla olan varsa bir tane verebilirmi acaba?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
Bi şekilde bende betaya girmeyi düşünüyorum, aynen elinde fazla acc olan varsa alabilirim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
elemanın birisi yazmıştı 20 tane var vereyim diye
msj attık hala cvp yok
yalan çıktı :P
ben bi tane aldım ama bi tane daha lazım bizimkiler için[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Baska thead acmadan burada paylasalim acc. fazlalarını[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
bi ben kaldım acc si olmayan sağlık olsun deyip kendimi acındırayaım bari üğhühühüüü :( acc sini paylaşmak isteyen olursa gece yarısı 03.00-05.00 arası bile oynamaya razıyım ...[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
]icq : 783670
Mesaj tarihi:
benim de herseyim war bugun cd sini felan aldım herseyi yukledim bitti fakat acc alamadım kacırdım bızımkıler bır tane almıslar fakat sıfresı tutmuyor onunda telasdan unutmuslar sıfresını kısacası benimde acc ye ihiytacım war fazladan accountu olan arkadaslara rica etsem verebilirmisiniz ?
tesekkurler[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller!
Mesaj tarihi:
up[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller!
Mesaj tarihi:
nerde fazla acc si olanlar up!![signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller!
  • Yeni Oluştur...