ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 önce "rum" sonra da "kork" die arattım bulamayınca koydum sonra "aramaya inanın" dicekler için önceden uyarıyım dedim bana emailden gelmiş olan bir flash bu rumca aslında ama animasyonu seyredince yazıların anlamını da zorlanmadan cıkartabilirsiniz sanırım buyrun[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 "yunan" diye kastırsaydın bi de keşke. http://forum.paticik.com/view.php?id=104728 "turk" diye aratıp bunu buldum bi de: http://forum.paticik.com/view.php?id=99942[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 31 Ocak 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Malesef 5-6 kere açıldı,görmeyen kalmamıştır heralde üzgünüm hehe[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 üzgünüm ama bu daha önce konulmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o da güsel yunan gelmedi valla aklıma kusura bakmayın[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yuh artık millet korkarak açıo konuları.. gerçi açılmıştı bunun aynısı ama canın sağolsun boşver..[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya da AB olarak aratabilirdin o zaman da bu çıkardı. http://forum.paticik.com/view.php?id=104079[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 heh güzelmiş de bu fes olayını hala zalak zalak gundeme gtırmeyede çalışıoalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ab büyük ihtimalle gelmezdi aklıma:) edit: anlam karmaşası vardı da[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 31 Ocak 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya arkadaşlar abartmayın size ne Allah Allah sivil moderatörler sıkmaya başladı. Diyen demiş diyeceğini,açıldı falan denmiş. GE-TA ne diyosun hala?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 İnsanlar aramaya tapmaya başladı..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 super yha:):)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Sensible, 31 Ocak 2005 13:58 tarihinde demiş ki: GE-TA ne diyosun hala? Anlayamadın mı? Bir daha açıklamaya çalışayım. Arama yaptım ama bulamadım demiş Zaugna. Eğer AB şekinde arama yapasaydın aynı içerikli konu bulabilrdin dedim bende. Zaugna dediklerimi anlamış ve cevap vermiş. Aklıma gelmezdi diye. Saeros'un yaptığının benzerini yaptım anlıyacağın. Peki 3. şahıs sen ne demek istiyorsun?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 birisi sivil polis mesajlarını DA şikayet edebilir mi? en azından Ö.M kullanın uyarmak için birbirinizi. bu aada yunanca bilen birisi şu mesajı bi tercüme ederse?[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Spidee, 31 Ocak 2005 14:01 tarihinde demiş ki: İnsanlar aramaya tapmaya başladı.. propogandalarım sonuç verdi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tartışmaya gerek yok eksik yapmışım aramayı olmuş bitmiş baştaki uyarı mesajı ise sadece bir savunma degil forumda ki sivil modlara gönderilen bir nükte mahiyetindeydi her şeyin bir sınrıı var hayatta, ve bu konudaki sınırı biraz geçmiş bulunmaktayız[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: fizban, 31 Ocak 2005 15:10 tarihinde demiş ki: ge-ta ne diyosun sen ya :P Seni diyorum fizban, hiç sevmiyorum. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 guseldi daha once acılmıstı ama olusn[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o yunanca yazilar ne demek acaba ya, yunanca bilen yok mu?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ahah aramay inanmak olayı kopardı beni bu sefer[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Abi ne olduğunu anladım. Animasyon'a koyayım da, sonundaki pacman remix süper. Nerden bulabilirim onu?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: GE-TA, 31 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Anlayamadın mı? Bir daha açıklamaya çalışayım. Arama yaptım ama bulamadım demiş Zaugna. Eğer AB şekinde arama yapasaydın aynı içerikli konu bulabilrdin dedim bende. Zaugna dediklerimi anlamış ve cevap vermiş. Aklıma gelmezdi diye. Saeros'un yaptığının benzerini yaptım anlıyacağın. Peki 3. şahıs sen ne demek istiyorsun? Ya neyi savunuyosun şimdi? aklına gelmemiş her alternatif işte zaten arayıp bulması okadar kolay bi topic değil zaten.Bütün alternatifleri de sıralamaya gerek yok. Ayrıca diyen demiş diyeceğini daha ukalalığa gerek varmı?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Süper. Ottoman strikes back![signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 korkutuz biz korkuncuz öcü türkler avrupada![signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 AB diye aratsa ayrıca içinde ab geçen bir kelime içeren tüm başlıklar çıkacaktı.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar