Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amma Korkutmuşuz Rumları

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

önce "rum" sonra da "kork" die arattım
bulamayınca koydum sonra "aramaya inanın" dicekler için önceden uyarıyım dedim

bana emailden gelmiş olan bir flash bu
rumca aslında ama animasyonu seyredince yazıların anlamını da zorlanmadan cıkartabilirsiniz sanırım

buyrun[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ab büyük ihtimalle gelmezdi aklıma:)

edit: anlam karmaşası vardı da[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 31 Ocak 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 31 Ocak 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
GE-TA ne diyosun hala?

Anlayamadın mı? Bir daha açıklamaya çalışayım. Arama yaptım ama bulamadım demiş Zaugna. Eğer AB şekinde arama yapasaydın aynı içerikli konu bulabilrdin dedim bende. Zaugna dediklerimi anlamış ve cevap vermiş. Aklıma gelmezdi diye. Saeros'un yaptığının benzerini yaptım anlıyacağın.

Peki 3. şahıs sen ne demek istiyorsun?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmaya gerek yok
eksik yapmışım aramayı olmuş bitmiş

baştaki uyarı mesajı ise sadece bir savunma degil forumda ki sivil modlara gönderilen bir nükte mahiyetindeydi

her şeyin bir sınrıı var hayatta, ve bu konudaki sınırı biraz geçmiş bulunmaktayız[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 31 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
Anlayamadın mı? Bir daha açıklamaya çalışayım. Arama yaptım ama bulamadım demiş Zaugna. Eğer AB şekinde arama yapasaydın aynı içerikli konu bulabilrdin dedim bende. Zaugna dediklerimi anlamış ve cevap vermiş. Aklıma gelmezdi diye. Saeros'un yaptığının benzerini yaptım anlıyacağın.

Peki 3. şahıs sen ne demek istiyorsun?

Ya neyi savunuyosun şimdi? aklına gelmemiş her alternatif işte zaten arayıp bulması okadar kolay bi topic değil zaten.Bütün alternatifleri de sıralamaya gerek yok. Ayrıca diyen demiş diyeceğini daha ukalalığa gerek varmı?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

AB diye aratsa ayrıca içinde ab geçen bir kelime içeren tüm başlıklar çıkacaktı.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...