-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 malum e-sigara ve likit konularımız var ama alım & satım ilanları konusuna da ihtiyacımız oldu. diger konuların icinde karisacagindan ve kalabalık yapacagından, vapistler icin bir konu açayım dedim :) Özellikle satacağımız cihazları vs, ESF'ye FB'ye oraya buraya koymadan önce, burada yazalım, pati komün olarak birbirmize faydamız olsun. haydin baltasız & hayırlı satıslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ilk ilan benden gelsin. vapistten temiz joyetech cuboid 200 watt :D Wismec rx200 geldigi ve onu kullanacagım icin Joyetech Cuboid 200wattı satıyorum. Malum rx200 3 pilli, cuboid ise 2 pilli. gün içinde şarj etmeden daha uzun kullanabileyim diye rx200'e geçtim, yoksa cuboidin problemi yoktu. * Doğru düzgün kullanılmadı, 5-6 gün anca kullandım, oldukça temiz. * 3.11 firmware yüklü, sorunu yok. * tiesto'dan 200tl'ye almıstım - 150 tl'ye veririm. * paypal'ım yok, EFT ile odeme kabul ederim. Kargo alıcıya ait. cihaz evde, isterseniz aksam fotolarını da koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 satılık 100 ml one hit wonder rocket man - 6mg capn'in kuzeni getirtmisti bize OHW milk man, my man ve rocket man. rocket mani pek fazla tutmadım, ondan dolayı satıyorum. elimde asagı yukarı 100 - 120 ml var, nic = 6mg. * direk aldıgım fiyattan veriyorum. 180ml = 180 lira gibi bişi odemiştik, yani ml = 1tl. ESF'de filan ucuk fiyatlara satıyorlar. pati oldugu ıcın kar mar koymuyorum, balta hevesinde ki arkadaslara duyrulur. * çok az olmamak kaydıyla 40 - 50 ml gibi kısmide satarım. * paypal'ım yok, EFT ile odeme kabul ederim. Kargo alıcıya ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Dj tiesto mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ivit su gordugunuz pg'yi tiesto bu cuboidle atıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Bende konu aççam bi kutu malbuş var birinden bi dal alınmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 vape le sahneye duman efekti ..geleneksel uluslararasi 12. cayironu elma festivali sahnesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 atesciler kendi baslıgını acsın pls, madem baltayamadınız saygı duyun sdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 bırakın rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 ayrı bir bölüm olsa ya şu e-sigara konusu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Bazı konular çok geniş olduğu için tek postta takip etmek zor oluyor .Bu konuda sadece 2 tane post var .Ya her neyse siz daha iyi bilirsiniz çokta önemli değil aquila said: neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 yeni konu acmana engel bi durum yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 guncelleme: cuboid satıldı. rocket man hala duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Loaded by Ruthless - Glazed Donuts 120 ml - 3mg Tarcın benı pek sarmadıgı icin satıyorum arkadaslar aldıgım fiyata. Uzerinden 2ml fln anca denemek icin kullandım. Fiyat 120TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Elimde amerikadan gelme Signature Caramel-Cappuccino var, üzerinden 1ml aldım. Çok ağır geldi bana içemedim. İsteyen varsa şeedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Dkm8Hteeh6M vapenation yall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 http://www.sourcemore.com/media/wysiwyg/original-vaporesso-ceramic-ccell-coil-ni200.jpg Vaporesso target,gemini tank , triton,atlantis uygun Seramik ccell coiller var elimde. Hem tc mod hem power mod ikisinden de mevcut paket ilgilenen sey etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Elimde SMY KungFu E Mechanical Box 50W ve OBS Crius var ilgilenenler öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Şu abiler yeni başlayanlara hitap eder diye satabilirim.Kullanılmamış kutularında hepsi. Orjinal cthulhu RTA 70tl 2043 Atomizerler 25tl Ud-İgo w RDA 30 tl Knight Mekanik mod 18650 55tl Molin Sweet banana,glamour choclate,tropical mango ,50ml damlatmalı cam şişe 2 adet 30ml plastik şişe 40 tl Subtank mini pyrex cam 8tl Rapunzel premium 30ml 3mg damlatmalı cam şişe likit 25tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Hem konuyu uplayayım hemde satışa çıkartmadan önce isteyen olursa pati özel fiyatı ile satış yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 liste yapsana bi abi alttaki kutular gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 OBS ACE Ceramic Tank with RBA single coil LG HG2 3000MAH 20A pil Eleaf iStick Pico TC 75W Starter kit Black WOTOFO SERPENT MINI RTA GeekVape Griffin 25 RTA Top Airflow Tank - 6ml Silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Pico alabilirim, kaca satiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Patiye 240 ama 4. sıradasın şu anda, 3 kişi daha önce mesaj attı facebook gruplarından,daha satışa çıkartmadım. Fiyatlar biraz fazla gelebilir, malzemeleri malezyadan aldırdım malüm sitelerden biraz daha pahalıya geldi bana. Pil soran arkadaşlar var, patiye 35 tl dışarı 40 tl, 100% orjinal GERGE said: Pico alabilirim, kaca satiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar